Tidligere universel præst i Venezuela,

Universal Church modtog 72 millioner dollars fra virksomhedsleder anklaget for Bitcoin -fidus

Universalkirken modtog 72 millioner dollars fra Glaidson Acácio dos Santos, ejer af GAS Consultoria, der blev anholdt i sidste uge mistænkt for finansiel pyramide med Bitcoin. Gas Consultoria havde beslaglagt 591 bitcoins, omkring 150 millioner dollars og er af det føderale politi identificeret som den største mængde kryptokurrency, der nogensinde er beslaglagt i Brasilien. Denne værdi var imidlertid ingenting, da virksomheden opererede og oplevede succes med at tiltrække nye kunder. Da Glaidson dos Santos var en tidligere præst i Universal Church i Venezuela, havde han en sympati for religion og samarbejdede ofte med templet i byen Cabo Frio (RJ). Men i sidste uge, efter at Operation Kryptos blev udløst af føderalt politi, forlod kirken for at forsøge at forklare de millioner, som den mulige finansielle pyramide modtog. Universal Church of the Kingdom of God sagsøgte Gas Consultoria i retten efter at have modtaget 73 millioner dollars i donationer fra virksomheden og dets leder, Glaidson dos Santos.

BRL 73 millioner i donationer

I de seneste måneder, som præsenteret i en proces, som Livecoins fik adgang til, har Universal Church modtaget næsten 73 millioner dollars i donationer fra Gas Consultoria og Glaidson dos Santos.

“PLAINTIFF modtog fra sagsøgte beløb på 72.353.000,00 BRL (tooghalvfjerds millioner, tre hundrede og treoghalvtredive tusinde reais) fra maj 2020 til juli 2021 i rater og uden forudgående varsel eller meddelelse”.

Efter at have set Kryptos -operationen i sidste uge, gik kirken imidlertid til retten for en proces med fremstilling af forventede beviser, der findes i den brasilianske civillov. Ifølge Universals forsvar er oprindelsen af ​​de beløb, der er doneret til institutionen ukendt, udover at være modtaget uden forudgående varsel. Således frygter kirken at være involveret i forbrydelser, som den ikke begik for den simple kendsgerning at modtage donationer.

Glaidson blev tiltalt af en biskop i Cabo Frio og stoppede endda med at deltage i gudstjenester

Tidligere præst for Universal i Venezuela blev Glaidson angiveligt kontaktet af biskoppen i kirken i Cabo Frio for at blive forklaret, hvad der motiverede de store donationer til den religiøse institution.
Tidligere universel præst i Venezuela,Tidligere Universal Pastor i Venezuela. Som svar ville Glaidson netop have udtalt, at han var igennem en god fase i forretningen, som ville involvere områderne teknologi og software -produktion. Men i 14 overførsler til Igreja Universal sendte Glaidson dos Santos og Gas Consultoria næsten R4 73 millioner, hvilket skræmte den juridiske sektor. Laden for forklaringer endte med at lederen af ​​den mulige finanspyramide ikke deltog i gudstjenester og forlod endda kirken, som begyndte at søge mere information om hans forretning.

“På grund af den ublu værdi – som helt undslipper standarden for donationer fra de trofaste i Universal Kingdom of God Kingdom – søgte biskop Jadson Santos, leder af Universal Church of the Kingdom of God Kingdom i staten Rio de Janeiro, ud Glaidson og bad om information i et forsøg på at forstå den virkelige motivation for en sådan fremgangsmåde. Over for disse spørgsmål endte Glaidson med at forlade Kirken igen og stoppede med at deltage i gudstjenester i Cabo Frio uden at fremlægge nogen forklaring til FORFATTEREN, som begyndte at søge yderligere information fra offentlige data. ”

Universal Gas Consulting ProcessUniversal Gas Consulting Process

Universal Church ønsker dokumenter, der beviser oprindelsen til presserende donationer

Med den sarte sag om Gas Consultoria i retsvæsenet i Rio de Janeiro, med undersøgelser af hvidvaskning af penge, beder Universal Church derefter virksomheden og dens leder om hurtigst muligt at sende dokumentation, der beviser oprindelsen af ​​de penge, der blev sendt som donation. Til forsvar for Universal Church, da der er risiko for, at der vil blive givet forklaringer til COAF, håber institutionen at få denne dokumentation. Sagen kan blive behandlet i tavshedspligt, siden forsvaret bad Rio de Janeiros retsvæsen om dette emne, men den er stadig i sin indledende fase, siden den blev indgivet i fredags (27).

Universals svar

Efter at have været kontaktet af rapporten, sendte Universal Church følgende note:
UNIVERSAL HAR ALTID ALLEREDE ALARMERET MYNDIGHEDERNE OG PUBLIKEN OM ET MISTEDET FINANSIELT PYRAMID “I næsten to år siden slutningen af ​​2019 ved adskillige lejligheder, som videoerne nedenfor viser, har Universal Kingdom of God Kingdom advaret sine medlemmer om de slag, der er indlejret i påståede investeringer i kryptokurver. Universal indtog denne holdning, netop fordi det er klar over, at et af målene for disse finansielle pyramider er mennesker i god tro, især fra de evangeliske samfund. Alle ved, at succesen med en finansiel pyramide afhænger af, at nye investorer konstant kommer ind. Derfor er grunden til, at disse virksomheder søger at infiltrere klubber, foreninger, selskaber og især kirker for at udnytte den broderlige og tillidsfulde ånd, der forener deres medlemmer. Universal tolererer ikke ulovlig aktivitet, uanset hvor meget fortjeneste det kan generere. Offer, der udspringer af bedrag, bedrageri og uretfærdighed er uden værdi for Gud. Hvad angår Glaidson Acácio dos Santos, informerer vi dig om, at han sluttede sig til Universals pastorale uddannelse i 2003 og blev afskediget kort tid efter at have ikke opfyldt ministeriets standarder. For et par måneder siden modtog Kirken oplysninger om, at han ville chikanere og rekruttere trofaste og medlemmer af det kirkelige organ til at deltage i hans virksomhed, hvilket viste tegn, der kendetegnede en vis inddragelse med den finansielle pyramide. For at bekæmpe dette har Universal udover de konstante advarsler, der blev givet offentligt i sine tjenester og tv- og radioprogrammering, foretaget strenge interne kontroller for at sikre, at dets officerer ikke fremmer, endsige involverer sig i, disse pyramider. Det er på grund af denne stringens, at nogle ikke længere er en del af Kirkens præstestab. Derudover indgav Universal i maj i år en kriminel anmeldelse i retten mod de involverede. For nylig er der blevet anlagt en civil retssag, der beder Glaidson om at bekræfte over for Kirken, at de tiende og donationer, han har tilbudt som gæst, er lovlige i deres oprindelse. Med andre ord, længe før politiets operation i sidste uge, der resulterede i Glaidsons arrestation, havde Universal allerede advaret og samarbejdet med myndighederne om de korrekte undersøgelser. I øvrigt skulle denne sag anlagt af Universal have været holdt hemmelig af domstolen, men kriminelt blev den lækket til pressen. Kirken kræver, at medierne respekterer retshemmelighed og ikke afslører indholdet, og forbeholder sig retten til at træffe passende foranstaltninger mod forkert afsløring af denne proces. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.