Lær, hvad decentraliserede hedgefonde er, og hvordan du investerer

Decentraliserede hedgefonde

En hedgefond er et investeringsmiddel. De er en samling af aktiver i forskellige proportioner, forvaltet af folk kendt som fondsforvaltere.

Men blandt innovationerne og investeringsmulighederne på kapitalmarkedet vil især én være med til at reducere koncentrationen af kredit i økonomien yderligere og også decentralisere det unikke syn, som fondsforvaltere har på kryptovalutamarkedet.

Lær, hvad decentraliserede hedgefonde er, og hvordan du investerer i dem.

Centraliseret vs. decentraliseret hedgefond

Grundlæggende er alle succesrige hedgefonde bygget på fondsforvalternes unikke syn på markedet. Da gruppen af aktiver, der forvaltes af fonden, er godt diversificeret, siger vi, at denne centraliserede type investering "dækker risiciene".

Dens mål er at maksimere investorernes afkast og eliminere risikoen .

Baseret på markedsmuligheder og forvalterens egen ekspertise kan en hedgefond tiltrække investorer til at lægge deres hårdt tjente penge i hænderne på fondsforvaltere.

Det, der så adskiller en hedgefond fra en anden, er hver enkelt forvalters vision, men der er en anden måde at differentiere de fonde, der eksisterer på – hovedsageligt investeringsfonde, der opstod på det anarkiske kryptovalutamarked.

Mellem en centraliseret investeringsfond, styret af en forvalter, og en decentral investeringsfond, hvilke ændringer er måden at træffe en investeringsbeslutning på .

I en nøddeskal ser en decentral investeringsfond således ud:

Sådan fungerer decentraliserede investeringsfonde 1- investorer afgiver deres stemmer / 2. Hedgefond udfører gennemsnitlige live-markedsvæddemål / 3. Evaluering af afkast / 4. Forholdsmæssig belønning.

I stedet for at stole på en enkelt managers indsatser; i en decentral investeringsfond opfordres investorer til at afgive deres stemmer, så fonden kan gennemsnitlige live-markedsvæddemål, evaluere resultatet genereret af investeringsafhandlingerne og proportionelt belønne investorer i henhold til deres stemmer.

Fordelene ved denne form for midler ville for det første være, at decentraliserede fonde ikke besidder deres medlemmers kryptovalutaer, de tildeler dem kun. Hvad mere er, er der ingen menneskelige ledere eller ejere – de er drevet af smarte kontrakter.

Handel er automatiseret 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Midler er til enhver tid tilgængelige for udbetaling, og med nogle decentraliserede midler er der ingen minimumsindbetaling påkrævet ud over engangsaktiveringsgebyret.

Økonomiske aspekter, der skal tages i betragtning ved decentrale beslutninger

I en decentral investeringsfond opfordres investorerne til at afgive deres stemmer, så fonden kan følge investeringsstrategien. Tre økonomiske aspekter skal dog tages i betragtning, når decentraliserede investeringsbeslutninger træffes.

  1. netværkseffekter
  2. Deltagelse
  3. Uddeling af belønninger

Netværkseffekter – Ideen om at gøre beslutningstagning decentraliseret har til formål at tiltrække et stort antal mennesker til at arbejde på det. Så du skal overveje, at et system bliver mere effektivt, efterhånden som flere slutter sig til det. Det er det, vi kalder netværkseffekten.

I denne økonomiske model er investorer ikke konkurrenter. Hverken fonden eller investorerne ønsker at gøre det svært for nye aktører at komme ind eller uddrive dem, der allerede er der. Den ideelle model ville være en, hvor nuværende deltagere inviterer flere deltagere til netværket.

Deltagelse – Stadig inden for begrebet netværk er der ikke to medlemmer i et netværk, der er ens. Hvert medlem bidrager forskelligt, og det er sådan, de skal behandles.

Som følge heraf forsøger fonde at bevare hver deltagers omdømme i netværket og få deres stemmer (væddemål) evalueret i lyset af deres omdømme. Et medlem med et højere omdømme vil få mere vægt på deres indsats sammenlignet med et medlem med et lavere omdømme.

I denne forstand kan du også veje relevansen af et væddemål efter størrelsen af positionen. Størrelsen af dine positioner vil direkte afspejle, hvor sikker du er i dine indsatser.

Belønninger – Ingen belønninger er ens, ligesom to medlemmer i netværket ikke er ens. Belønninger kan være en funktion af en deltagers omdømme, de indsatser, de har placeret på et væddemål, eller det afkast, deres væddemål har givet.

Dette er interessant, fordi det bringer konceptet "skin in the game" op, hvem der har mest at tabe, vil være mest interesseret i, at den decentraliserede fond klarer sig godt.

Opdag 5 decentraliserede fonde at investere i

Mellem en centraliseret investeringsfond, forvaltet af en forvalter, og en decentral investeringsfond, hvilke ændringer er måden at træffe en investeringsbeslutning på.

Så for at hjælpe dig med din beslutning, har vi udvalgt 5 decentrale hedgefonde, der er tilgængelige på kryptovalutamarkedet. Men tag ikke dette indhold som en investeringsanbefaling, lav din egen research og overvej de risici, der er forbundet med hvert alternativ.

5 DAO'er, der tilbyder tokeniserede og decentraliserede midler:

5 decentrale hedgefonde

DAO Invest

DAO Invest er en del af inSure DeFi Ecosystem, der skaber en fællesskabskontrolleret cryptocurrency-portefølje, der giver dig mulighed for at satse ved at bidrage til likviditetspuljer, der er godkendt af fællesskabet.

dFund

dFund er en platform, der muliggør decentraliserede hedgefonde og udlån, der opererer i det enorme og teknisk fremragende Polkadot-økosystem.

Decentraliseret Hedge Fund Cryptocurrency Investment (DHF)

DHF-platformen er en fuldt autonom decentraliseret Cryptocurrency Hedge Fund, fuldt programmeret til økonomisk styring og eksekveret af kunstig intelligens. Sådan investerer du:

Apollo DAO

En protokol, der muliggør sikker og omkostningseffektiv returnering af automatisk sammensætning. Apolo DAO er en decentral organisation, der styrer en War Chest (pot) til meta-governance og kapitalinvesteringer i decentraliserede økosystemer.

Cassandra DAO

Kassandra er forvalter af decentraliserede kvantitative fonde, som er investeringsfonde baseret på tokeniserede data. Kassandra forsøger at decentralisere finansielle produkter; og hovedsageligt for at tokenisere komplekse investeringsstrategier i aktiver, der ikke opbevares og ikke kræver investeringstilladelse.

Kunne du lide indholdet? Har du flere forslag til decentraliserede hedgefonde? Efterlad forslag i kommentarerne og følg Cointimes på sociale medier, så du ikke går glip af nogen tekst.

Indholdet Lær hvad er decentraliserede hedgefonde og hvordan du investerer dukkede først op på Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.