Cosmos (ATOM) tæt på nyt højdepunkt – ugens bedste kryptovalutaer

I denne artikel ser vi på bevægelsen af de syv altcoins, der voksede mest i den sidste uge, specifikt mellem 31. december og 7. januar.

Ugens bedste kryptovalutaer var:

  • Kosmos (ATOM): 39,10 %
  • Harmoni (ONE): 34,76 %
  • Fantom (FTM): 24,49 %
  • Chainlink (LINK): 22,06 %
  • Ravencoin (RVN): 19,71 %
  • Internetcomputer (ICP): 12,45 %
  • Yearn.Finance (YFI): 8,26 %
  • Hvad syntes du om denne nyhed Kom og tal om den i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

ATOM

ATOM forlod en nedadgående modstandslinje den 4. januar. Efter det lille fald, der fulgte, har han genoptaget det bullish træk og forsøger at komme ud af $44,5 modstandsområdet. Dette er det sidste modstandsområde før et nyt historisk højdepunkt.

Det virker sandsynligt, at ATOM vil fortsætte med at vokse og i sidste ende nå et nyt all-time high.

Hvis dette skulle ske, ville det nærmeste modstandsområde være $59,77, skabt af Fibonacci 1.61 eksternt retracement-niveau.

atom
Kilde: TradingView

EN

I lighed med ATOM forlod ONE en nedadgående modstandslinje den 2. januar. Han genvaliderede det som support to dage senere (grønt ikon) og startede derefter endnu et bullish træk.

Tokenet forsøger i øjeblikket at bryde ud af $0,32 vandret modstandsområde. Hvis det lykkes, forventes det at vokse mod det historiske højdepunkt på $0,38.

en
Kilde: TradingView

FTM

FTM forlod også en nedadgående modstandslinje den 1. januar. Kun, i modsætning til ATOM og ONE, genvaliderede den ikke linjen som support, og fortsatte i stedet med at vokse, indtil den nåede et højdepunkt på $3,16 den 5. januar.

Tokenet faldt senere og validerede $2,6-området som støtte (grønt ikon).

Hvis dette opadgående træk fortsætter, og FTM rammer et nyt rekordhøjdepunkt, vil det næste modstandsområde være $4,90, skabt af Fibonacci 1,61 eksternt retracement-niveau.

ftm
Kilde: TradingView

LINK har været faldende siden den 10. november (rødt ikon), da det validerede modstandslinjen for en opadgående parallel kanal. Faldet fortsatte til og med den 14. december og kulminerede med et lavpunkt på $15,3 (grønt ikon). Det efterfølgende spring tjente til at validere støttelinjen for den samme kanal.

I øjeblikket handler LINK meget tæt på midten af standarden. Retningen af den fremtidige trend vil blive bestemt, hvis den formår at genvinde midterlinjen (grøn cirkel) eller falde til støttelinjen igen.

Link
Kilde: TradingView

RVN

Den 4. januar brød RVN en nedadgående modstandslinje, der havde været på plads siden den 11. august. Dette bekræftede, at den kortsigtede korrektion var fuldført.

Bagefter validerede tokenet rækken som støtte (grønt ikon) og er vokset lige siden. Målt fra det laveste niveau den 4. december er tokenen steget med 80 %.

Hovedområdet for modstand er på $0,156, skabt af højdepunkterne i august. En bevægelse over dette niveau ville i høj grad accelerere stigningshastigheden.

Rvn
Kilde: TradingView

ICP

I december (grøn cirkel) brød ICP angiveligt det horisontale støtteområde på $29,50. Området har været installeret siden juli.

Tokenet genvandt imidlertid balancen og startede en opadgående bevægelse den 1. januar, og lavede et flugtforsøg den 5..

På trods af dette blev ICP afvist af en nedadgående modstandslinje. Hvis den brister, vil de nærmeste modstande være mellem $46,5 og $54,2.

icp
Kilde: TradingView

YFI

Ligesom ICP brød YFI det horisontale støtteområde på $27.500 den 4. december. Valutaen startede dog en bullish bevægelse og genvandt området den 17. december.

Det handler i øjeblikket i et interval mellem $27.500 og $42.300. En bevægelse over modstandsområdet kan accelerere væksthastigheden.

Yfi
TradingView kilde

Tjek dagens Bitcoin- analyse.

Cosmos (ATOM)-artiklen ved siden af den nye maksime – ugens bedste kryptovalutaer blev set for første gang i BeInCrypto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.