Senator foreslår, at Bitcoin er lovligt betalingsmiddel i Arizona

Arizona Bitcoin lovligt betalingsmiddel

Arizona, en af 50 amerikanske stater, kan betragte Bitcoin (BTC) som et lovligt betalingsmiddel, hvis regningen SB1341 godkendes.

Forslaget, fremsat af senator Wendy Rodgers (republikaner), tilføjer cryptocurrency til kapitel 9 i Arizona State Legislature. I forlængelse af El Salvadors fodspor placerer projektet "Bitcoin" som en af definitionerne af lovligt betalingsmiddel sammen med andre alternativer såsom ædelmetaller.

"Lovligt betalingsmiddel i denne stat består af følgende:

1. Ethvert byttemiddel godkendt af USA's forfatning eller kongres til betaling af gæld, offentlige gebyrer, skatter og gebyrer.

2. Arter udstedt til enhver tid af USA's regering.

3. Enhver anden form, som en domstol med kompetent jurisdiktion ved en endelig og uankelig kendelse fastslår at være inden for rammerne af statslige beføjelser til at gøre lovligt betalingsmiddel.

4. Bitcoin.

B. Med henblik på dette afsnit:

1. "Bitcoin" betyder den peer-to-peer decentraliserede digitale valuta, hvori der føres en registrering af transaktioner på Bitcoin blockchain, og nye valutaenheder genereres af den beregningsmæssige løsning af matematiske problemer, og som fungerer uafhængigt af en centralbank.

2. "Kind" betyder mønter med indhold af ædle metaller."

På Twitter kommenterede forfatteren af projektet, at Bitcoin var godt for forretningen og godt for alle.

Bør andre stater gøre det samme?

Dette lovforslag kommer omkring samme tid, som Tonga, et land i Oceanien, flirter med ideen om også at gøre Bitcoin til en officiel valuta, ifølge et tidligere medlem af parlamentet.

For nylig udtalte influenceren Max Keizer, at han allerede kender det næste land, der vil gå i samme retning som El Salvador, og han er i Latinamerika.

At omfavne Bitcoin er virkelig en trend, men hvad betyder det egentlig?

I El Salvador, pionerlandet til at vedtage BTC, var der ingen klare sanktioner for dem, der ikke accepterede det digitale aktiv som betalingsmiddel, men dets juridiske status indebærer, at de, der nægter betaling, ikke længere kan inddrive gælden.

På verdensplan er det, som lovligt betalingsmiddel giver penge, en forpligtelse for retssystemet til at anerkende som tilfredsstillende betaling af enhver monetær gæld. Det vil sige, at bitcoin bliver lovligt betalingsmiddel giver det magten til at ophæve gæld, når det tilbydes. Kreditor er ikke forpligtet til at acceptere den foreslåede betaling, men handlingen med at præsentere betalingen som lovligt betalingsmiddel ophæver gælden.

Mens regeringens indblanding i frivillige udvekslinger mellem individer er en hån mod filosofien hos de fleste Bitcoin-pionerer, ses det som et eksperiment og endda et velkomment fremskridt af nogle bitcoinere.

Hvad synes du om muligheden for, at Bitcoin modtager officiel valutastatus i staten Arizona. Efterlad en kommentar nedenfor, eller kontakt os på Twitter.

Se også:

  • Apple-aktien stiger 5%, da CEO bekræfter, at virksomheden vil udforske metaversen
  • CCAR spil med 30 tusind brasilianske spillere og et sandsynligt Rug Pull
  • CNJ og DataPrev lukker en aftale om brug af et blockchain-system

Senatorindholdet, der foreslår Bitcoin som lovligt betalingsmiddel i Arizona, dukkede først op på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.