Bitcoins andet lags kapacitet er tredoblet over 2021

Lyn tredobles i 2021

Vedtagelsen af Bitcoin i El Salvador var en af de vigtigste drivkræfter for brugen af Lightning Network, det andet lag af Bitcoin.

Siden starten i 2015 har Lightning Network (LN) langsomt vundet Bitcoin (BTC)-brugeres tillid, men 2021 har været et nøgleår for udviklingen og adoptionen af denne teknologi.

Lightning Network har tredoblet sin kapacitet

Det decentraliserede netværk af øjeblikkelige mikrobetalinger kendt som Lightning Network letter håndteringen af en stor mængde Bitcoin-transaktioner uden behov for at uddelegere opbevaring af midler til betroede tredjeparter.

Antallet af noder på Lightning-netværket steg fra 8.288 til 19.148 i løbet af 2021, en vækst på over 130 %. Samme år blev 47.000 nye kanaler tilføjet Lightning Network, hvilket er en stigning på 125%.

Med hensyn til LN-kapacitet, som refererer til mængden af værdi, der kan sendes samtidigt over dette netværk, er den tredoblet i løbet af 2021 .

andet lag lynnetværk blev tredoblet i 2021
I 2021 tilføjede Lightning Network-kapaciteten 2.250 bitcoins til de 1.058 BTC, den allerede ejede – Kilde: Bitcoin Visuals

På kun 12 måneder gik mikrobetalingsnetværket fra 1.058 til 3.308 bitcoins i kapacitet. Men hvis værdierne i USD tages i betragtning, voksede værdien med 500%, fra 30 millioner dollars til 150 millioner dollars. Men hvis værdierne i USD tages i betragtning, voksede værdien med 500%, fra 30 millioner dollars til 150 millioner dollars.

Sporing af Lightning Network-adoption i 2021

Lightning Networks eksponentielle vækst i de tal, vi lige har vist, skyldes to afgørende faktorer for denne teknologi: udviklingen og adoptionen af teknologien. På begge områder har Lightning-netværket gjort bemærkelsesværdige fremskridt i 2021.

Exodus, cryptocurrency-pungen, tilføjede for nylig muligheden for at sende og modtage bitcoins via Lightning Network. Indtil videre er det kun brugere af dens mobilapp, Android eller iOS, der har adgang til at bruge LN. Paxful er en anden tegnebog, der siden september 2021 tillader afsendelse og modtagelse af bitcoins med Lightning-netværket.

Twitter har, mens det gør det indirekte, også integreret afsendelse og modtagelse af mikrobetalinger i Lightning Network. Til dette har det sociale netværk indgået en alliance med Strike-applikationen, som letter udsendelse af tips gennem LN.

Blandt cryptocurrency-børserne, der adopterede brugen af Lightning Network i 2021, er: OKEx, OKCoin, Decred og BitNovo. Nogle, mens de tidligere støttede Lightning Network, tilføjede de i 2021 nye værktøjer, der også bruger LN til at sende BTC.

Forventningen var, at den nordamerikanske børs Kraken i 2021 ville integrere Lightning Network på sin platform, som de udtalte i deres blog i slutningen af 2020. Men året sluttede, og nyheden kom aldrig.

Blockstream, en virksomhed dedikeret til at udvikle værktøjer til bedre brug af Bitcoin, lavede nogle interessante udgivelser sidste år. Det ene var Greenlight, et værktøj, der gør det nemmere for mindre erfarne brugere at administrere en Lightning Network-node.

Denne node kører på virksomhedens sky, selvom administratoren bevarer forældremyndigheden over dine penge og private nøgler. Det andet værktøj bragt af Blockstream er LNsync, som fremskynder synkroniseringen af LN-noder, der er blevet afbrudt eller offline.

Ud over den teknologiske udvikling i netværket var en af hoveddriverne for brugen af andet lags teknologi i bitcoin-netværket godkendelsen af Bitcoin som lovligt betalingsmiddel i El Salvador af den lokale regering.

Sammen med stigningen i brugen af bitcoin som betalingsform er der kommet en markant stigning i brugen af Lightning Network.

Forventninger til 2022

I 2022 er forventningerne til udviklingen af Bitcoin og dets Lightning-mikrobetalingsnetværk ikke lavere end i de foregående år. Udviklings- og adoptionsniveauet, som LN har opnået gennem 2021, bekræfter dets relevans for Bitcoins succes.

Lightning-netværket optimerer verifikationen af Bitcoin-transaktioner til det punkt, hvor de udføres næsten øjeblikkeligt, og provisionen er praktisk talt nul. Mens LN stadig har en lang vej at gå for at forbedre sit netværk og forenkle dets brug, har dets fremskridt været stabilt den dag i dag.

Læs mere:

  • Er det bunden? Denne Bitcoin-måling er på sit laveste punkt siden krakket i maj 2021
  • Tag dit kæledyr en tur i metaverset
  • Bitcoin forsøger at forblive på $42.000 i ugen efter udgivelsen af inflationsdata i Brasilien

Bitcoins kapacitet på andet niveau blev tredoblet i løbet af 2021, dukkede først op på Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.