Sådan akkumuleres BTC på det laveste: tro ikke på nogen

Bitcoin-prisen falder

Når prisen på bitcoin begynder at falde, bliver " køb dip " mottoet for BTC-entusiaster på sociale medier. I denne artikel forklarer jeg, hvorfor du ikke bør stole på disse mennesker, men heller ikke ignorere dem.

On-chain dataanalyse og investorsentimentfirmaet Santiment sporer alle såkaldte "køb lavt"-publikum eller bitcoiner-indlæg, der praler med at drage fordel af rabatten, "køb lavt".

Ved at analysere de engelske termer " køb " eller " købt " og " dip " eller " dips " på Twitter, Reddit og Telegram, har vi dette samlede resultat:

I grønt har vi prisen på bitcoin, der viser, at de fleste brugere tog fejl ved at fastslå, at omkring den 3. januar ville have været bunden.

I en publikation denne fredag (14), bemærker Santiment, at de fleste "køb fonden"-opkald blev foretaget væk fra den faktiske fond. “ Som forventet tog publikum fejl. "

Tidligere, den 3. januar, havde analytikerfirmaet foreslået, at adfærd fra begyndelsen af december sidste år kunne gentage sig. Stigningen i omtalevolumen ramte ikke bunden, men prisen på bitcoin vendte først tilbage, da interessen for "køb dykket" faldt.

I publikationen tidligere på året bemærkede Santiment den "vægtede publikumsstemning", som dybest set demonstrerer publikumsfølelse ganget med "social volumen". Metrikken, siger analytikere, kunne afsløre, hvor begejstrede eller deprimerede publikum er.

Som et resultat kom den fortolkning frem, at et godt tidspunkt at virkelig drage fordel af nedturen var, når to faktorer blev justeret:

  1. Negativ følelse fra mængden
  2. Pris sidelæns i bunden eller faldende

Med hensyn til det aktuelle markedsøjeblik bemærkede Santiment denne fredag (14), at:

  1. Publikum viser tegn på at miste interessen for markedet. Den, der ville væk, gjorde det allerede. Dem, der besluttede at holde fast, holder faktisk fast.
  2. "Buy Low"-spændingen er aftagende, den lave bliver købt mindre og mindre.

“Risiko/afkast-forholdet ser bedre og bedre ud. Hypen er væk, så investorer kunne nok overveje at begynde at gå ind på deres positioner.”

Selvom det er interessant at se på, hvad folk siger, og endda forskellige målinger fra analysevirksomheder, er det vigtigt at lave din egen research, før du træffer investeringsbeslutninger.

Se også:

  • Er det bunden? Denne Bitcoin-metrik er på sit laveste punkt siden krakket i maj 2021
  • Rio de Janeiro vil skabe sin egen kryptovaluta og investere 1 % af statskassen i krypto, siger borgmester
  • Nordkoreansk hvidvaskmaskine for kryptovaluta plyndrede omkring 2 milliarder R$ i 2021

Indholdet Sådan akkumuleres BTC Low: Believe No One optrådte først på Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.