96 % af Bitcoin Network har langsomme uploadhastigheder, hævder tidligere BTC-udvikler

bitcoin onchain data

En tidligere Bitcoin Core-udvikler bemærkede, at cryptocurrency-netværket blev langsommere, og da han forsøgte at forstå, hvorfor han stødte på en usædvanlig og uventet situation for de fleste bitcoinere.

I de sidste 4 år har den tidligere Bitcoin Core-udvikler James Lopp rituelt udført synkroniseringstests på adskillige Bitcoin-klienter – som er software, der er i stand til at verificere transaktioner, sende dem og opdage nye computere på netværket.

Vi taler om det grundlæggende grundlag for bitcoins funktion.

I 2021 fandt James ud af, at synkronisering af de første 655.000 blokke på blockchain tog 85 % længere tid end året før. Men ved at udføre en lokal synkronisering (mellem maskiner på selve netværket), så vi et fald på 12 % i tiden til at nå det samme antal blokke.

Hvad skete der?

Ved at undersøge mulige årsager fandt Lopp ud af, at 96 % af bitcoin-noder, der kan nås ved hjælp af IPV4-protokollen, har forbindelser under 4 Mbps.

Når dette sker, venter klienten, der laver anmodningen, i 2 sekunder på en komplet blok, der kan have 8 megabit information, da noden ikke er i stand til at videregive alle informationerne, softwaren forsøger at kontakte en anden node og så videre.

"Og afhængigt af hastighederne på de andre peers, din node synkroniserer fra, kan denne proces gentages mange gange i løbet af den indledende blokdownload, hvilket forårsager betydelige samlede forsinkelser."

Bitcoin Core Sync Tid i minutter Diagram
Synkroniseringstid i kerneminutter

Han fandt også ud af, at kun 50 % af bitcoin-noder har tilgængelige forbindelser:

netværk tilgængeligt

Og en del af de tilgængelige noder i eksperimentet indeholdt ikke hele blockchain eller reagerede ikke, hvilket forårsagede endnu flere forsinkelser i tidspunktet for download af blockchain.

Hvorfor er det vigtigt at eje en bitcoin-node?

At have en fuld node med bitcoin blockchain er ekstremt vigtigt for netværket og også for alle, der ønsker at være økonomisk suveræne. Med den kan du verificere og validere transaktioner uden at stole på en tredjepart og sende transaktioner mere pålideligt.

Bitcoin er et offentligt netværk af noder, tjenesten med at sende data fra blockchain udføres normalt af frivillige og helt gratis og ofte fra hjemmeservere.

Som et resultat kan noder variere download- og uploadhastigheder afhængigt af internetbrugen i disse frivilliges hjem. Ifølge Lopp bør Bitcoin Core-klienten ændre sin logik for at måle den gennemsnitlige hastighed af noder, kun afbryde dem, der er substandard.

"Er dette en eksistentiel trussel mod netværket? Det tror jeg ikke, det er bare en mindre irritation for folk som mig, der leder efter maksimal indledende blok-downloadydeevne."

"Det er kompliceret at klage over dette problem, fordi det, vi egentlig taler om, er en offentligt tilgængelig ressource, der tilbydes gratis af en gruppe frivillige. Dette er dog noget, Bitcoin node-implementeringer bør tænke over i forhold til deres "fast peer"-logik. – færdig Lopp.

Se hele anmeldelsen på Lopp.net.

Læs også:

Mød Bitcoin-udvikleren, der forsvandt fra kortet og levede anonymt

Indhold 96% af Bitcoin-netværket har langsomme uploadhastigheder, hævder tidligere BTC-udvikler først dukket op på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.