Shiba Inu og Dogecoin er "værdiløse vittigheder", og shitcoin-skabere "bør arresteres," siger Lobo fra Wall Street

Jordan Belfort, den tidligere børsmægler, hvis erindringer blev forvandlet til en film med Leonardo DiCaprio i hovedrollen, advarede mod at investere i cryptocurrencies meme såsom Dogecoin (DOGE) og Shiba inu (SHIB).

Belfort forklarede, at "Folk drager fordel af et ureguleret marked", og understregede, at "Jo før regeringer kommer ind, jo bedre vil det være for kryptovalutaer."

Wall Street Wolf Rådgivning om Dogecoin og Shiba Inu kryptovalutaer

Jordan Belfort, også kendt som Wolf of Wall Street, har advaret investorer mod at sætte penge i kryptovaluta-meme såsom Dogecoin (DOGE) og Shiba inu (SHIB), i et interview med The Sun , offentliggjort i denne uge.

"Jeg er blockchain-fan, men der er en masse nonsens derude, en masse shitcoins, der er ubrugelige og eksisterer bare for at adskille folk fra deres penge," mente han.

Wall Street Wolf på Dogecoin og Shiba Inu
Jordan Belfort karakteriserede memecoins som shitcoins og sagde, at de ikke har nogen reel værdi – Kilde: REX

Belfort er en tidligere børsmægler, hvis erindringer er blevet tilpasset til en film med titlen "The Wolf of Wall Street". Belfort grundlagde Stratton Oakmont, som handlede penny-aktier og narrede investorer med salg af pumpe- og dumpaktier.

Han erkendte sig skyldig i bedrageri i 1999 og blev fængslet i 22 måneder; han er nu en motiverende taler. "Jeg blev grådig. …Grådighed er ikke godt,” sagde han i 2014 ved en motiverende tale i Dubai.

Læs også: The Wolf of Wall Street indrømmer, at han tog fejl med hensyn til Bitcoin

Forfatteren af Wolf of Wall Street fortalte The Sun:

"Du hører skøre historier om mennesker, der tjener millioner og milliarder, men for hver person som den er der 10.000 eller 100.000 mennesker, der får deres ** leveret til dem i shiba inu… Det er ikke en passende investering."

Belfort tilføjede: "Folk drager fordel af et ureguleret marked og skaber shitcoins, der ikke har nogen værdi og ingen brug."

Både dogecoin og shiba inu har vundet enorm popularitet i de seneste måneder. Når dette skrives, er DOGE den 10. største kryptovaluta efter markedsværdi, og SHIB er den 13. største.

SHIBA INU
SHIB Prishistorie – Kilde: CoinGoLive
DOGECOIN
DOGE Prishistorie – Kilde: CoinGoLive

Belfort angreb derefter investeringsprojekter som MILF-mønt og lækker mønt og hævdede, at "skrupelløse mennesker starter mønter og går ind i et chatrum og siger ting, der er åbenlyst ulovlige."

Han understregede: "Folk burde gå i fængsel seriøst – de er ikke legitime. De vil aldrig virke overhovedet… Jeg gætter på, at nogen ender med at blive tiltalt for disse ting. ”

Konkluderende: "Jo hurtigere regeringer træder ind, jo bedre vil det være for kryptografi, for når myndigheder begynder at regulere et sort marked, bliver det større og bedre."

Læs mere:

  • Vil Googles konkurrentprojekt-token fortsætte med at tage fart?
  • Medarbejder truer virksomheden, der beder om 50 bitcoins, lækker data og koster 22,6 milliarder R$ til markedsværdien
  • Adidas går ind i Metaverse med NFT-partnerskaber

Shiba Inu og Dogecoin-indhold er "værdiløse vittigheder", og shitcoin-skabere "bør arresteres," siger Wolf of Wall Street, der først dukkede op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.