Oplev de bedste kryptovaluta-investeringsfonde i 2021

Bitcoin og Ethereum foran et diagram

Tematiske fonde er mere aggressive muligheder inden for fondsmarkedet, da de lider under makroøkonomiske påvirkninger, ligesom de andre, men de lider også under stærke mikroøkonomiske påvirkninger inden for deres specialisering. Cryptocurrency investeringsfonde blev præsenteret sidste år.

Oplev de bedste kryptovaluta-investeringsfonde i 2021

Hvilket betyder, at hvis sektoren klarer sig godt, kan temafonde i den sektor gavne meget, men det modsatte er også tilfældet.

Evnen til at forvalte en tematisk fond er endnu mere tydelig end mere konservative og generalistiske fonde, da sidstnævnte har diversificeringsfaktoren til at styre risici og minimere gevinster og – endnu vigtigere – tab.

tabel med cryptocurrency investeringsfonde og deres respektive afkast i 2021

Lær mere: De rigtige Bitcoin-hvaler – Find ud af, hvem de store institutionelle ejere er

8 ud af 10 er cryptocurrency investeringsfonde

Af de 10 bedste tema-investeringsfonde i 2021, er 8 af dem (80%) kryptovalutafonde – helt eller delvist.

Mellem dem:

  • #1 Digital BLP 100 FIM IE (+160,18%);
  • #2 QR Blockchain Assets FIM IE (+132,27%);
  • #3 Vitreo Cryptocurrencies FIC FIM IE (+119,95%);
  • #4 Hashdex 100 Nasdaq Crypto Index FIM IE (+115,83%);
  • #5 QR BTC Max END IE (+73,41%);
  • #6 Hashdex Bitcoin Fuld 100 FIC FIM IE (+73,41%);
  • #8 Hashdex 40 Nasdaq Crypto Index FIC FIM (+50,51%);
  • #9 A5 Bohr Arbitrage Crypto FIM IE (+49,40%).

Den syvende og tiende position tilhører investeringsfonde på det internationale ejendomsmarked.

Opdag de fonde, der investerer i kryptovalutaer

BLP Digital 100 (+160,18 %)

Som beskrevet på fondens hjemmeside:

“Lanceret den 22. december 2017, BLP Digital 100 FIM – Investimento no Exterior – er den første digitale aktivfond i Brasilien.

Fonden sigter mod at overvåge rentabiliteten af en diversificeret portefølje af digitale aktiver med vægt på de største protokoller.

Denne fond henvender sig til professionelle investorer.”

QR Blockchain-aktiver (+132,27 %)

Som beskrevet på fondens hjemmeside:

“Vores aktive forvaltningsfond har i sit DNA vores hovedkarakteristik: 100 % allokeret i kryptovalutaer. QR BLOCKCHAIN AKTIVER FIM IE er den ideelle investering for alle, der ønsker at eksponere sig selv for blockchain-industrien uden at bekymre sig om pung, private nøgler eller støjen fra tusindvis af digitale aktiver i kryptoøkonomien. Vores team af eksperter studerer og overvåger omhyggeligt markedet for dig."

Vitreo Cryptocurrencies (+119,95%)

Som beskrevet på fondenshjemmeside:

"Vitreo CriptoMoedas FICFIM IE-fonden investerer 100 % i VTR QR Cripto FIM IE-fonden, som er co-administreret af Vitreo og QR Capital og investerer 100 % i kryptoaktiver i udlandet. Af regulatoriske årsager er Vitreo CriptoMoedas FICFIM IE udelukkende beregnet til kvalificerede investorer, som skal have mindst R$ 1 million i finansielle investeringer eller have en teknisk certificering godkendt af CVM."

Hashdex 100 Nasdaq Crypto Index (+115,83 %)

Som beskrevet på fondens hjemmeside:

"Hashdex 100 Nasdaq Crypto Index FIM IE, tidligere Hashdex Cryptoactive Voyager FIM IE, blev udviklet til den professionelle investor, der søger at diversificere sin portefølje med et aktiv, der historisk ikke er korreleret fra de andre, og dermed søger at forbedre afkastet af sin portefølje uden væsentligt øge din risiko.

"I denne fond er 100 % af ressourcerne allokeret til kryptoaktiver, hvilket replikerer NCI-aktivkurven. Investering i kryptoaktiver via investeringsfonde, snarere end direkte, har investoren de regulatoriske beskyttelser fra CVM og Anbima, udover enkelhed med skatte- og arvespørgsmål."

Fuld BTC-midler (+73,41 %)

QR BTC Max og Hashdex Bitcoin Full 100 er fonde, der udelukkende består af Bitcoin (BTC) og præsterede derfor det samme i 2021. Begge er femte og sjette i vurdering for året.

Hashdex 40 Nasdaq Crypto-indeks (+50,51 %)

Det er et indeks, der ligner Hashdex 100 Nasdaq Crypto Index, med den forskel, at kun 40% af fonden består af kryptovalutaer, og resten (60%) er allokeret til faste indkomster, hvilket bringer en mere konservativ mulighed til markedet.

A5 Bohr Arbitrage Crypto (+49,40%)

Fonden beskriver sig selv som:

"Bohr Arbitrage Crypto Fund er en kvantitativ arbitragefond. Vi bruger matematiske formler til at fange adfærdsmønstre, ineffektivitet og arbitragemuligheder på markedet. Efter to års strategisk test blev fonden lanceret i juni 2020 som en af de eneste arbitragefonde for kryptovalutaderivater i verden."

At investere i en fond er ikke det samme som at købe kryptovaluta

Når investoren køber aktier i investeringsforeninger, ejer han ikke selve aktivet, men retten til i henhold til kontrakten at deltage i aktivets kursudvikling, i henhold til beslutninger truffet af fondsforvalteren.

Læs mere:

Crypto Fund Manager siger, at kun 4 projekter i Top 20 er velrenommerede ved hvilken

On-chain Analyse: Gearing i Bitcoin-derivatmarkedet vokser i aggressivt tempo

Endnu en hval, der køber Bitcoin ved lyden af kanoner

Indholdet Mød de bedste kryptovaluta- investeringsfonde i 2021 dukkede først op på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.