Fall of BTC, Cardano og Shiba Inu er ugens højdepunkter

Bitcoin (BTC) startede i 2022 med kraftige prisfald, hvilket forårsagede endnu større devalueringer i flere altcoins.

Ud over prisbevægelsen har Bitcoin-minedrift også tiltrukket sig opmærksomhed, hvor nogle lande har vedtaget foranstaltninger i forhold til denne aktivitet. Endelig fuldender nyheder vedrørende Cardano (ADA) og Shiba Inu (SHIB) listen over de vigtigste højdepunkter på kryptomarkedet i denne uge.

  • Hvad syntes du om denne nyhed Kom og tal om den i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

BTC i lav uge

bitcoin

BTC startede året med at konsolidere over et vigtigt støtteniveau. Imidlertid led aktivprisen et kraftigt fald torsdag (6), og nåede sin laveste værdi i tre måneder den følgende dag. Desuden er både Bitcoin-dominansraten og frygt- og grådighedsindekset faldet.

På trods af at have foretaget en lille bedring i de seneste timer, har den vigtigste kryptovaluta i verden akkumuleret en devaluering på omkring 10% i de sidste syv dage, ifølge CoinGecko . Det lykkedes dog BTC at holde sig over US$40.000.

Minearbejdere står over for vanskeligheder

minedrift

På trods af Bitcoins prisfald startede aktivudvinding i 2022 og nåede et nyt rekordhøje niveau i hash-rate . Men lande, der har en stor mængde af denne aktivitet, annoncerede snart restriktive foranstaltninger mod minearbejdere. Den første var Kosovo , som har en af de billigste energier i verden.

Et andet land, der har lave energiomkostninger, og dermed bliver den næststørste BTC-minearbejder i verden, er Kasakhstan. I de seneste uger har landets elnet allerede vist tegn på, at det ikke understøttede den høje mineaktivitet. Derudover blokerede den lokale regering adgangen til internettet , hvilket fik Bitcoins globale hash-tash til at falde .

DeFi ankommer på Cardano-netværket

udstikker kardan

På trods af at ADA-tokenet lukker ugen på et lavpunkt, har Cardano-entusiaster grund til at fejre denne uge. En stor teknologivirksomhed vil have eksponering for cryptocurrency-netværket efter at have underskrevet et partnerskab rettet mod bæredygtighed. Derudover blev det første DeFi-projekt udviklet hos Cardano endelig frigivet , og det var tilgængeligt for dets brugere.

Shiba Inu brænder

Shiba Inu Shib

Opmærksomheden blev i denne uge henledt på det høje antal SHIB-tokens, der bliver brændt. Analyser viser, at næsten 125 millioner enheder af aktivet blev udslettet på kun fem dage, mens en gruppe virksomheder gik sammen for at brænde millionærer ind i cryptocurrency meme.

Token-brændingsprocessen bruges til at forårsage et forsyningschok til kryptovalutaen, hvilket øger chancerne for, at prisen stiger. SHIB lukkede dog endnu en uge i devaluering. Desuden blev den overgået af en af dens "rivaler" i antal indehavere.

Artiklen Fall of BTC, Cardano og Shiba Inu er ugens højdepunkter blev set for første gang på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.