Sleeping Giants kan ikke annullere journalist Bitcoin og fortvivler

Allan dos Santos

Twitter-profilen, der blev brugt til at "annullere" højreorienterede figurer, fandt endelig noget umuligt at annullere. Jeg taler ikke om Léo Lins eller Monark, men en bitcoin-adresse.

Journalisten Allan dos Santos mistede adgangen til sine vigtigste sociale netværk såsom Facebook, Twitter og andre, hvilket kun efterlod Telegrammet. Der begyndte han at offentliggøre bitcoin som et middel til at modtage donationer.

Telegram Allan dos Santos

"I de sidste par dage har Allan mistet adskillige online fundraising-kampagner og bruger nu bitcoin til at tjene penge, mens han er ulovligt i USA og som en flygtning fra det føderale politi…

Telegram er bloggerens vigtigste sociale netværk, han har brugt netværket til at forsøge at rejse dollars fra følgere. Men Giants holder øje med platformen og rapporterer hver bevægelse af bloggeren.”, sagde Sleeping Giants Twitter. ” – sagde gruppen Sleeping Giants.

Anklaget for en meningsforbrydelse, Allan dos Santos er en kortbærende lommemand, benægter, konspirationist og deler idéerne fra jordplanlæggeren Olavo de Carvalho . I en video fra begyndelsen af 2020 foragter journalisten den globale pandemi, der har dræbt millioner af mennesker:

På trods af de dårlige meninger burde Allan have ret til at udtrykke dem. Ligesom kvindehaderen, der spytter på kvinder, gør homofoben med skægget med få fingre og hele den yderste venstrefløj, der er uberørt af de sovende kæmper.

Bitcoin, umuligt at censurere?

Twitter-kommentar

Som en del af kampagnen for at forsøge at 'holde kæft' til enhver anden mening, angriber de sovende kæmper direkte indtægtskilden for dem, der er uenige i deres ekstremistiske diskurs.

Men det her er ved at være slut. Brugen af bitcoin og kryptovalutaer mod ekstremisme og til fordel for ytringsfrihed har stået på i mange år i Venezuela , Cuba og er for nylig blevet en mulighed i Afghanistan .

Bitcoin er først og fremmest en protokol, der fungerer på hundredtusindvis af computere rundt om i verden. Da de er fuldstændig open source og åben, kan alle tilslutte sig netværket og følge reglerne i protokollen.

Dette gør bitcoin mere og mere decentraliseret, hvilket sikrer, at ingen virksomhed, stat eller regering har kontrol over netværket. Gør cryptocurrency umulig at "annullere" eller blokere.

Systemet er fuldstændig frivilligt og blev født ud af kryptoanarkistiske grupper som Cypherpunk-mailinglisten, hvor Bitcoin-hvidbogen blev offentliggjort. På grund af sin anti-skrøbelige natur er bitcoin og lignende systemer uden for rækkevidde af de sovende kæmper.

Læs også: Bitcoin Core-udviklingsteam opgiver politisk ukorrekt udtryk

Det er tydeligt fortvivlelsen hos bevægelsens følgere, når de ser pengestrømmen i bitcoin blockchain, nogle fordømmer endda ideen til IRS og STF, som om de havde en vis magt over BTC.

Sovende kæmper og bitcoin-blokering på børser

På trods af at det er umuligt at censurere, har bitcoin en seriøs akilleshæl, dets privatliv. Alle transaktioner på netværket er offentlige og let verificerbare.

Dette åbner døren for, at gruppen af annullere kan overvåge enhver af Allans transaktioner for mæglere. På denne måde er de i stand til at anmode om spærring af kontoen hos mægleren, hvilket muliggør konfiskation af kryptoaktive stoffer.

Da børsernes bitcoin-adresser er offentlige, er det nemt at identificere, hvor journalisten vil sende midlerne til at veksle til dollars, medmindre han bruger person-til-person (P2P) transaktioner, platforme som Bisq, eller går efter endnu flere løsninger ekstremer såsom privatlivsspecialiserede kryptovalutaer.

Mønter som Monero er endnu mere private end bitcoin, hvilket sikrer, at ingen ved, hvor de er blevet af, eller hvor donationerne går hen. Vi forklarer mere om Monero i videoen nedenfor:

*Dette er en udtalelse og afspejler ikke nødvendigvis Cointimes' mening som virksomhed.

Læs også:

5 bitcoin-grupper på Telegram du skal følge

The Sleeping Giants-indhold formår ikke at annullere Bitcoin fra journalist og fortvivlelse dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.