NEAR, ONE og XTZ nærmer sig nye højder

En analyse af prisbevægelsen for syv kryptovalutaer, herunder Near Protocol (NEAR), som er meget tæt på at nå en ny maksimumpris.

BTC

Siden begyndelsen af december 2021 har BTC handlet i et interval mellem $46.300 og $51.750. For nylig blev valutaen afvist af modstandsområdet nær $52.000 den 27. december (rødt ikon) og har været faldende siden da.

  • Hvad syntes du om denne nyhed Kom og tal om den i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Siden den 30. december har Bitcoin handlet inden for støtteområdet på $46.300, hvilket giver en potentiel dobbelt- eller tredobbelt bund. Dette betragtes generelt som et bullish mønster, så et stigning i prisen ville forventes.

Btc
Kilde: TradingView

ETH

Den 19. oktober forlod ETH en faldende modstandslinje og nåede den 10. november et nyt all-time high på $4.868. Han er dog faldet siden.

På trods af faldet hoppede ETH fra den tidligere faldende modstandslinje flere gange (grønne ikoner), og validerede den som støtte hver gang.

Så længe den handler over denne linje, forbliver tendensen bullish.

eth
Kilde: TradingView

XRP

XRP er faldet ind i en parallelt faldende kanal siden den 6. september. Den 4. december hoppede den på støttelinjen på denne kanal og skabte en meget lang bundsikring (grønt ikon). Dette betragtes som et tegn på købspres. Derudover tjente springet til at validere det vandrette område på $0,76 som støtte.

Det faktum, at XRP stadig handler i bunden af kanalen, kan ses som en nedadgående trend. Den bullish struktur forbliver dog intakt, så længe XRP handler over US0,76-området.

Xrp
Kilde: TradingView

NÆR VED

Den 23. december brød NEAR en nedadgående modstandslinje. Valutaen faldt derefter lidt, men skabte et lavpunkt den 28. december, før den genoptog sin bullish bevægelse.

Den 4. januar var valutaen meget tæt på at nå et nyt all-time high, men nåede kun at nå $17,38. Rallyet blev lavet meget tæt på det højeste niveau på $17,50 og Fibonacci 1,61 (hvid) ydre retracement-modstandsniveau.

Hvis NEAR formår at bryde igennem dette niveau, vil den næste modstand blive fundet på $24,50. Dette er 2,61 Fibonacci ydre retracement modstandsniveau.

nær ved
Kilde: TradingView

FTM

Den 26. december brød FTM en nedadgående modstandslinje. Det genvaliderede det som support fire dage senere (grønt ikon), og det er vokset siden da.

Den 3. januar steg valutaen over modstanden på $2,60. Dette er et område med vandret modstand og Fibonacci 0.618 retracement-modstandsniveau, hvilket øger dets betydning.

Der er ikke mere modstand på din vej til $3,48 high.

ftm
Kilde: TradingView

EN

I lighed med FTM forlod ONE også en nedadgående modstandslinje den 2. januar. Det er vokset siden da og er inden for modstandsområdet på USD 0,325, som er endezonen forud for et nyt historisk højdepunkt .

Hvis den er i stand til at bevæge sig over dette niveau, vil ONE sandsynligvis ramme et nyt højdepunkt.

en
Kilde: TradingView

XTZ

Siden begyndelsen af december har XTZ handlet lige over det horisontale område på $4,25. Den 31. december skabte den et højere lavpunkt og er steget lidt siden da.

Det nærmeste modstandsområde findes ved $5,90. En bevægelse over dette niveau kan få XTZ til at accelerere mod højere modstande.

Xtz
Kilde: TradingView

Tjek dagens Bitcoin- analyse.

Artiklen NEAR, ONE og XTZ nærmer sig nye højder blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.