Eduardo Paes vil mødes med Miamis borgmester om MiamiCoin

Miamis borgmester Francis Suarez' initiativ til at skabe sin egen kryptovaluta til byen begynder at inspirere andre steder i verden og kan snart lande i Brasilien.

Borgmesteren i Rio de Janeiro (RJ), Eduardo Paes, planlagde en samtale med borgmesteren i Miami, Francis Suarez, en af de store entusiaster af kryptovalutaer. Chatten foregår samtidig med, at den vidunderlige by dukker op på radaren af CityCoin , det samme firma bag Miami Coin og NYC Coin.

I december 2021 annoncerede open source-netværket af decentraliserede applikationer og smarte kontrakter baseret på Bitcoin Stacks , som driver CityCoin, på Twitter et nyt program til, ifølge publikationen, "fremme fremtiden for kryptobyer, der bygges på planeten ". @mineCityCoins ". Rio de Janeiro er en af de nævnte byer.

  • Hvad synes du om denne nyhed Kom og tal om den i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Den nuværende sekretær for økonomisk udvikling, innovation og forenkling af byen Rio de Janeiro, Chicão Bulhões, har ikke bekræftet oprettelsen af en kryptovaluta på nuværende tidspunkt.

Ifølge præsidenten for investeringsattraktionsbureauet Invest Rio, Rodrigo Stallone, "har statens hovedstad stadig ikke et projekt om at udvikle en kryptovaluta, men den holder øje med kryptovirksomheder med lovende samtaler".

Et af målene, siger Stallone, er at tiltrække virksomheder til byen og skabe pålidelige miljøer for investorer. På trods af ikke at være involveret i et projekt om at skabe en officiel kryptovaluta som Miami eller New York, hvor borgmestre endda valgte at modtage nogle lønninger i Bitcoin, har Rio allerede mange initiativer i kryptouniverset.

Den ene er den fra Rio de Janeiro-baserede virksomhed Transfero, som skabte den første brasilianske stablecoin, BRZ , der gjorde det muligt for brasilianere direkte at øge investeringerne i fremmed valuta og handle en fast valuta knyttet til den brasilianske real (BRL) på globalt plan. BRZ er bygget på Ethereum, Solana, Stellar, Algorand, Binance Smart Chain og RSK Network og har allerede et kontor i den schweiziske Crypto Valley, i byen Zug.

”Vores mission er at skabe økonomisk udvikling ved at tiltrække relevante investorer til byen. Vi har evnen til at hjælpe økonomiske aktører med at undgå fejl og skabe hurtigere resultater med vores lokale ekspertise”, forklarer Stallone

Eduardo Paes og Suarez deltager i et arrangement i Rio

Fra den 13. til den 16. januar vil Rio de Janeiro være vært for Rio Innovation Week- begivenheden – et møde mellem innovation og teknologi, der har bekræftet. En del af rundbordsdiskussionerne og andre handlinger vil være online på grund af pandemien.

Borgmester Eduardo Paes har planlagt en snak med borgmesteren i Miami, Francis Suarez, om udfordringerne ved at omdanne en by til et innovationsknudepunkt, opmuntre til generering af ny forretning og installation af virksomheder, der fokuserer på nye handlingsmodeller.

Siden det først blev annonceret i juni, har Miami Coin rejst mere end $55 millioner til Florida-byen.

Artiklen Eduardo Paes vil mødes med Miami Mayor om MiamiCoin blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.