Cardano fejler igen og er udslettet af markedskrak

Cardano fejler

Cardano-fællesskabet og resten af ​​cryptocurrency-industrien var begejstrede, da smarte kontrakter blev aktiveret på Cardano-netværket (ADA) efter Alonzo-opdateringen sidste år. Der har dog været nogle "mindre" problemer siden da.

Hovedsageligt med hensyn til lanceringen af ​​SUNDAE-tokenet på SundaeSwap, som øgede prisen på ADA til 1,54 USD (8,56 R$), med en stigning på +11 % på 24 timer og næsten +30 % på 7 dage lørdag (17). ).

SundaeSwap live og i farve: rød

For en mønt, hvis død allerede er blevet erklæret et par gange, var reaktionen på lanceringen af ​​SundaeSwap meget positiv, men den bragte kun palliativ trøst.

Den første større decentrale applikation (dApp) baseret på Cardano, SundaeSwap, lancerede sit hovednet den 20. januar efter en række offentlige og private tests.

Decentraliseret udveksling (DEX) giver brugerne mulighed for at handle, satse og udlåne tokens på platformen, hvor handlende betaler små gebyrer, og likviditetsudbydere tjener afkast på deres indskud.

Allerede før lanceringen af ​​SUNDAE-tokenet – som finder sted den 25. januar, behagede oplevelsen ikke brugerne. Som en konsekvens har ADA akkumuleret det største 24-timers fald (-12,68%) blandt de 10 bedste kryptovalutaer, ifølge coingolive.

Cardano fejler igen
Cryptocurrency Ranking – Kilde: CoinGoLive.com

Mislykkede transaktioner frustrerer brugerne

Blot fem minutter efter at indsatsen blev aktiveret, var brugere, der oprindeligt var begejstrede for at deltage i DEX, frustrerede over flere platformsfejl og mange mislykkede transaktioner forårsaget af overbelastning af netværket.

Efterhånden som flere brugere indsendte deres klager på SundaeSwaps Discord-server, postede platformens administrerende direktør, Mateen Motavaf, præcis kl. 22:07 UTC:

"HVIS DIN ORDRE ER PÅ CAHIN, VIL BESTILLINGER UNDERFYLDE PÅ GRUND AF TRÆNGEL BLIVER BEHANDLET, VÆR TÅLOMLIG." (sagt med store bogstaver er fordi han var vred)

For yderligere at løse andre problemer var SundaeSwap vært for en AMA-session på Twitter Spaces omkring kl. 1:00 UTC i dag den 21. januar.

Da der er tusindvis af afventende ordrer på platformen, spurgte en bruger, hvilken effekt den længe ventede Cardano node-opdatering ville have på SundaeSwap.

Som svar sagde projektchef Matt Ho: "Når ændringen sker den 25., forventer vi en stigning på mere end 2X gennemløbsforøgelse, udelukkende fra hukommelsesforøgelsen alene, efterhånden som protokolparametre ændres. yderligere bliver tilgængelige".

Flere andre brugere pegede på andre bekymringsområder.

Cardano lærer ved at lave fejl

Selvom overbelastning af netværket på SundaeSwap-platformen kan komme som en overraskelse for mange, er det ikke for kerneprojektteamet.

Holdet annoncerede forud for den officielle lancering af SundaeSwap mainnet, at transaktioner kan tage timer eller endda dage at gennemføre, afhængigt af den samlede netværksbelastning.

Blogindlægget lød: "For at være så gennemsigtige som muligt, ønsker vi at informere alle om, at selvom ordrer kan tage dage at behandle, vil alles ordrer blive behandlet retfærdigt og i den rækkefølge, de blev modtaget og kan håndhæves."

Læs mere:

  • Lancering af SundaeSwap øger Cardano-prisen
  • Cardano og Ripple falder ud af Top 10 i 2022 – af Arcane Research
  • Mercado Livre foretager nye store investeringer på kryptovalutamarkedet

Cardano-indhold mislykkes igen og udslettes af markedskrakket, der dukkede op først på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.