Traditionelle medier går i panik med konference om Bitcoin og "spøgelsesvåben"

Våben og Bitcoin

Ekstreme højreorienterede grupper, radikale og disponerede for vold. Sådan begynder beskrivelsen af en artikel til yderste venstrefløj om ytringsfrihed og forsvarsforkæmpere på Bitcoin and Guns Conference (Guns N' Bitcoin).

Det traditionelle venstreorienterede køretøj HuffPost "overvågede" det nordamerikanske forum "Bitcoin N' Guns" i 5 måneder. Hvad tænkte de?

Et møde mellem Monero-cryptocurrency-entusiaster, Bitcoin og designere til 3D-printerpistoler, de såkaldte "Ghost Guns" eller spøgelsesvåben. Hvorfor spøgelser? For efter visse eksperters mening er uregistrerede og regeringskontrollerede våben "spøgelser", som om de ikke burde eksistere.

Navnespillet er klart. Selve artiklen indeholder klippede svar og HuffPost-manipulationer, der blev afsløret af Guns N' Bitcoin i en svarartikel .

HuffPost-propagandastykket siger, at "meget af Guns N' Bitcoins online-aktivitet kan virke harmløs, men det inkluderer også vage eller obskure referencer såvel som billeder forbundet med hvid overherredømme og den yderste højrefløj," uden selv at påpege, hvad disse elementer ville være. .

Det eneste "bevis", som artiklen peger på, stammer fra den sidste konference, der blev afholdt i Miamis hede, hvor medlemmerne bar t-shirts i hawaiiansk stil, som også bæres af den påståede ekstremistiske gruppe Boogaloo. "Ved hvem også drak vand" meme har aldrig været mere virkeligt.

Guns N' Bitcoin, mødet mellem rigtige bitcoinere?

Sandheden er, at Guns n' Bitcoin har sponsorer og respektfuld og traditionel mediedækning for kryptovalutamarkedet.

Den velrenommerede Samourai Wallet , skabt for at give mere privatliv til Bitcoin-brugere, er en af konferencens sponsorer. Ligesom Bitcoin Magazine, grundlagt i 2013 af Ethereum-skaberen, multimillionærgeniet Vitalik Buterin.

En anden eksponent, der støtter konferencen, er Peter McCormack, en Bitcoin-maksimalist, som allerede har interviewet førende personer på markedet.

Ingen af de emner, der blev nævnt på mødet, er af overherredømme eller ekstrem højreorienteret karakter. Blandt emnerne er:

  • Bitcoin Mining derhjemme; Guns N' Bitcoin
  • Introduktion til Monero;
  • Open source privatlivstelefoner;
  • 12k Liberator-platformen til 3D-print;
  • Opbygning af suveræne fællesskaber.

Mødet finder sted i Miami den 9.-10. april 2022. Billetter og flere detaljer er tilgængelige på https://gunsnbitcoin.com/ .

Læs også:

Med stigende vold lancerer bitcoiner hjemmeside med 3D-printerpistoler

Hvad er størrelsen af våbenmarkedet i Brasilien?

Traditionelt medieindhold går i panik med Bitcoin-konference og "spøgelsesvåben" dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.