OKEx integrerer USDT- og USDC-betalinger via Solana

OKEx begyndte at acceptere USDT- og USDC-hævninger og indskud gennem Solana-netværket med lavere transaktionsgebyrer og mere hastighed for brugerne.

I den sidste uge af oktober sluttede OKEx sig til Solana-netværket for udbetalinger og indskud af stablecoins USDT og USDC på deres børs. Med denne nye mulighed har OKEx-kunder et billigere og hurtigere netværk til deres handel.

I en simulering, der brugte Solana-netværket til at hæve USDT hos OKEx, var omkostningerne 0,8 USDT, betydeligt under, hvad der ofte opkræves gennem ERC20.

okex solana stablecoins

For at indbetale hos OKEx skal du blot gå til indbetalingssiden, vælge den valuta og det netværk, du vil bruge til transaktionen, og derefter vil du modtage kryptovalutaerne på din konto.

Grundlagt af tidligere Qualcomm-, Intel- og Dropbox-ingeniører i slutningen af 2017, er Solana en enkeltkædet bevis-for-deltagelsesprotokol fokuseret på at give skalerbarhed uden at ofre decentralisering eller sikkerhed. Netværket har SOL-tokenet, som skilte sig ud efter en stigning på 500 % mellem juli og september, mens resten af kryptomarkedet stadig var sidelæns.

USA roser stablecoins

Biden-regeringen roste stablecoins i mandags (1) i en rapport, der siger, at det digitale aktiv har potentialet til at revolutionere betalinger, men påpeger behovet for omgående at fremskynde reguleringen af sektoren, baseret på nuværende normer i det nordamerikanske banksystem.

I slutningen af oktober pressede SEC-direktør Gary Gensler på for ændringer bag lukkede døre efter gentagne gange at have omtalt stablecoins som "pokerchips". Anbefalingerne kan forbedre SEC's evne til at forfølge håndhævelsesforanstaltninger og politikker for stabile mønter og kryptoaktiver.

Medhjælpere til chefen for Det Hvide Hus har signaleret, at stablecoins kunne bruges til at betale for basale tjenester som bilbrændstof, skønhedstjenester og mad.

krypten under lup

For nylig slettede Tether (USDT) CEO Jean-Louis van der Velde sin Twitter-konto efter forespørgsler om, hvordan virksomheden håndterer sine bookinger. Virksomheden svarede og sagde, at de afslørede oplysninger er vildledende og sagde, at USDT er fuldt understøttet af reelle aktiver.

Circle, selskabet ansvarlig for stablecoin USD Coin (USDC), afslørede, at det er ved at blive undersøgt af SEC , og at det modtog en stævning fra tilsynsorganet i juli, som først blev offentliggjort til markedet i begyndelsen af oktober. Circle har allerede kommenteret sagen og siger, at den vil samarbejde fuldt ud med SEC.

OKEx-artiklen integrerer USDT- og USDC-betalinger via Solana blev først set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.