BTC, ETH, AXS og SHIB – Analyse 1. november

Analyse af Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Axie Infinity (SHIB) og Shiba Inu (SHIB) – fire kryptovalutaer, der for nylig har opnået nye historiske prishøjder.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

BTC

BTC har gjort top og bund stadig lavere siden sin rekordpris , og handlet inden for en bearish kanal. Skulle valutaen falde under $59.600 priszonen, har den en god chance for at teste supportlinjen for denne kanal, tæt på $54.000.

Dette prisinterval er meget tæt på 0,5 Fibonacci retracement niveau, når man måler det sidste bullish træk. Så dette kunne være et godt område for BTC at klatre op igen. På den anden side kan et eventuelt brud på kanalens modstandslinje udløse en ny historisk prishøjde.

Tekniske indikatorer på det daglige diagram giver blandede aflæsninger af aktivets aktuelle trend. MACD har lavet et bearish kryds og er i negativt territorium. RSI, mens den også falder, er stadig over 50, hvilket indikerer, at købere stadig er den største kraft på markedet.

BTC-diagram i TradingView

ETH

Ethereum formåede at handle over 4.400 USD sidste fredag (29), en ny rekordpris for aktivet. Siden da er prisen på cryptocurrency faldet og steget den tredje dag i træk med fald, ligesom Bitcoin.

På 4-timers diagrammet kan du se, at ETH har handlet inden for en symmetrisk trekant, som betragtes som et neutralt mønster. I de fleste tilfælde sker udbruddet i henhold til trenden forud for diagrammønstret, hvilket indikerer, at aktivet har en god chance for at bryde trekantens modstand.

Tekniske indikatorer viser dog tegn på tilbagegang. RSI krydser under 50, mens MACD er bearish og er i negativt territorium.

ETH-diagram i TradingView

AXS

AXS nåede et nyt rekordhøjdepunkt på $162,24 sidste fredag (29). Men på samme dag dannede aktivet en lang øvre skygge på mere end 10%, et meget stærkt tegn på købestyrke.

Siden da har tokenet været faldende og devalueret mere end 16% fra sin rekordpris. Tekniske indikatorer på fire-timers diagrammet understøtter fortsættelsen af den nuværende kortsigtede nedadgående trend.

RSI er under 50 og fortsætter med at falde, mens MACD har lavet et bearish kryds og er i negativt territorium. Det nærmeste prisstøtteområde er på $118 (grøn linje). Denne priszone fungerede som stærk støtte i hele oktober måned.

AXS-diagram i TradingView

SHIB

SHIB havde en hektisk bullish bevægelse i oktober og steg mere end 1.000% i måneden. Tokenet har dog været faldende, siden det nåede en ny rekordpris sidste torsdag (28).

Aktuelt handles aktivet inden for en bearish trekant med dets hovedstøtte til $0,00006. I de fleste tilfælde forekommer et udbrud under støtte på dette diagrammønster.

Mens RSI på fire-timers diagrammet er positiv og er over 50, har MACD lavet et bearish kryds og er i negativt territorium, hvilket understøtter muligheden for dette bearish breakout.

SHIB-diagram i TradingView

Artiklen BTC, ETH, AXS og SHIB – Analyse 1. november blev set for første gang på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.