BTC, ETH, XRP, OKB, GRT, LIT og ZIL – Analyse af 20. september

Analyse af syv kryptokurver, der havde de seneste højder, såsom Bitcoin (BTC), der nåede en ny rekordpris og OKB (OKB), der steg 50% i de sidste to dage.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og snak om hende i BeInCrypto -gruppen på Telegram!

BTC

Bitcoin (BTC) er steget med en accelereret hastighed siden bruddet på $ 57.200 område sidste torsdag (14).

Udbruddet var vigtigt, da dette var det sidste modstandsområde før en ny historisk højdepunkt. Det var også 0.786 Fibonacci retracement niveau. Området forventes nu at fungere som en støtte i tilfælde af en tilbagetrækning af prisen.

Selvom der kan være et kortsigtet fald, lykkedes det BTC at nå en ny rekordpris denne onsdag (20).

BTC -diagram i TradingView

ETH

Ethereum (ETH) har været i en nedtrend siden 21. september. Hidtil har aktivet formået at stige 47,50% siden denne dato.

Token er meget tæt på det $ 3.960 modstandsniveau, der blev skabt af maj -højderne. ETH formåede ikke at bryde denne prisklasse sidste lørdag (16), men gør endnu et breakoutforsøg. I lighed med BTC forventes aktivet snart at nå et nyt historisk højdepunkt.

ETH -diagram i TradingView

XRP

XRP (XRP) har fulgt en downtrend -linje siden den 8. september. Selvom dette er et tegn på bearishness, vendte token tendensen den 21. september og brød linjen den 9. oktober. Dette indikerede, at det tidligere bearish træk var slut.

Efterfølgende formåede aktivet ikke at krydse 0.618 Fibonacci retracement -niveauet til $ 1,20. På trods af faldet lykkedes det XRP at finde støtte over en sammenflydning af niveauer. Support skabes af det $ 1,08 vandrette område og den førnævnte trendlinje, som nu skal fungere som støtte.

I øjeblikket bevæger XRP sig mod $ 1,20 modstandsområdet. En breakout over dette niveau kan udløse en acceleration af den bullish bevægelse.

XRP -diagram i TradingView

OK B.

OKB (OKB) har været i en opadgående trend, siden den hoppede ud af supportområdet på $ 10 den 26. september. Dette skabte en meget lang bundvæge, hvilket er et stærkt tegn på købspres.

Den bullish bevægelse accelererede den 13. oktober, efter at token skabte en større top. Siden da har OKB værdsat 50%.

Onsdag har OKB brudt en downtrendline, der bekræfter, at det tidligere bearish træk er slut. Det gør i øjeblikket et forsøg på at bevæge sig over det vandrette modstandsområde på $ 24. Dette vil i høj grad fremskynde dets rally, fordi der ikke er nogen modstand over den pris.

OKB -diagram i TradingView

GRT

Den 1. oktober brød GRT en downtrendline. Dette var et tegn på, at den tidligere nedadgående bevægelse var slut.

Efterfølgende bekræftede bruddet over det vandrette område på $ 0,76 på fredag denne mulighed yderligere. Ydermere er området blevet støttende, som det fremgår af den bounce, der blev set tirsdag (grønt ikon).

GRT bevæger sig i øjeblikket mod $ 0.90 modstandsområdet, som er skabt af 0.618 Fibonacci retracement niveau. Dette er det niveau, der oftest fungerer som modstand. Hvis det lykkes at bevæge sig over den, vil den næste modstand være i september højderne tæt på $ 1,05.

GRT -diagram i TradingView

LIT

The Lition (LIT) har været stigende siden 29. september. Den 4. oktober flyttede den sig over det vandrette område på $ 3,65 og kom tilbage for at validere det som support den 12. oktober (grønt ikon). Siden da er token steget i et hurtigt tempo.

Det forsøger i øjeblikket at bryde en downtrend -linje, der har været på plads siden 15. august højden. Hvis det lykkes, vil der ikke være mere modstand før $ 6.

LIT -diagram i TradingView

ZIL

Ziliqa (ZIL) har været i en uptrend, siden den brød en bearish kil den 1. oktober. Efter udbruddet lykkedes det imidlertid ikke at krydse token modstandsområdet på USD 0,102. Siden da har aktivets pris været faldende.

ZIL steg imidlertid igen efter at have ramt 0.618 Fibonacci retracement -niveauet og har været oppe siden da. Hvis det formår at bevæge sig over $ 0.102 -området, kan det bullish træk accelerere, da der ikke er mere modstand op til $ 0.135.

ZIL -diagram på TradingView

Tjek dagens Bitcoin -analyse.

Artiklen BTC, ETH, XRP, OKB, GRT, LIT og ZIL – 20. september anmeldelse blev først set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.