Stedfortrædende Aureo mener, at bitcoin kan blive valuta i Brasilien

Aureo Ribeiro

I et interview med Rádio Câmara forklarede stedfortræder Aureo Ribeiro (SD-RJ) de mulige fordele ved at godkende reguleringen af kryptokurrencymarkedet i Brasilien.

"Vi har tiltrukket at tiltrække nye investeringer, vi vil ikke med godkendelse af dette projekt tillade finansielle pyramider med kryptokurver som det, der skete nu i Cabo Frio"

Stedfortræderen henviser til lovforslaget nr. 2303/15, der omhandler reguleringen af kryptokurrencymarkedet og havde et stort fremskridt i september måned, godkendt af en særlig kommission og regnet med kommissioner for at høre Centralbanken og andre interesserede parter .

Ribeiro ansøgte for nylig til Financial Oversight and Control Commission (CFFC) om at høre repræsentanter fra MPF, PF, BC, ABCripto og endda Atlas Quantum, Investimento Bitcoin og Gas Consultoria for at diskutere kampen mod finansielle pyramider med kryptoaktiver i Brasilien.

"Vi vil adskille hveden fra agnerne, skabe regler, så du kan handle, vide, hvem du køber med, vide, hvem du har at gøre med."

Suppleanteren talte om de finansielle pyramider, der bruger bitcoin som et lokkemiddel til at anvende svindel, og fremhævede det store antal pyramider i Cabo Frio (RJ), hvorfra Gas Consutoria opstod, hvilket ville have påvirket mere end 300 tusinde mennesker og forsvundet med milliarder af reais .

Bitcoin bruges på McDonalds i Brasilien?

Mc Donalds accepterer bitcoin i El Salvador
McDonalds i El Salvador accepterer allerede Bitcoin | Kilde: Twitter

Aureo fremhævede, at Brasilien er i spidsen for kryptoaktiv regulering i verden og afslørede, at han mener, at bitcoin kan blive landets valuta:

“… har dette aktiv at købe et hus, en bil, gå til Mc Donalds og købe en hamburger, det vil være en valuta i landet, ligesom det sker i andre lande, så jeg er sikker på, at dette er et meget stort skridt frem til Brasilien. "

Bitcoin er i øjeblikket den officielle og aktuelle valuta i El Salvador, hvor alle tjenester ved lov skal acceptere kryptoaktive. Tendensen ankommer allerede til Brasilien, uden behov for statsmagt, er tilfældet med Bitcoin Beach.

Bitcoin Beach -initiativet ønsker at gøre Jericoacoara -stranden i Ceará til centrum for bitcoin -adoption i Brasilien som vist i artiklen " Brasilianer ønsker at gøre Jericoacoara til Bitcoin -stranden "

Læs også:

Burger King lancerer Fast Food for Dogs, der accepterer Dogecoin i Brasilien

Dotz annoncerer udveksling af point til bitcoins i partnerskab med Foxbit

Virksomhed, der er gæld til 2,2 milliarder dollars, tjener 100% med innovativ kryptokurrency

Indholdet, som stedfortræder Aureo mener, at bitcoin kan blive valuta i Brasilien, dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.