Bitcoin er fortsat stigende, da brasilianere fortsat betaler skat – Markedsoversigt

betale skat

Denne onsdag (20) satte markedsværdien af kryptokurrency en ny rekord hele tiden, ifølge CoinGoLive .

Kun få timer efter lanceringen af de første ETF Bitcoin Futures i USA nåede kryptokurrency mindre end $ 500 for at nå et nyt all-time high.

Selvom BTC endnu ikke har gjort dette, har markedsværdien af hele kryptokurrencymarkedet nået en ny rekord på over $ 2,6 billioner.

En anden rekord, vi opnåede, var at betale skat, men denne vil jeg ikke engang kommentere for meget på. Se dagens vigtigste nyheder i Market Summary.

Rangeringen af kryptokurver, som du ikke behøver at betale skat
Cryptocurrency ranking – CoinGoLive.com.br

Bitcoin er stadig stigende

Hele kryptosamfundet har haft øjnene rettet mod lanceringen af Bitcoin Futures ETF i USA i de seneste dage, da flere rapporter i sidste uge hævdede, at SEC endelig ville tillade et sådant produkt at komme i gang.

Og i går, den 19. oktober, ramte ProShares 'ETF BTC Futures Wall Street med en rekordmæssig første 24 timers handelsmængde på 1 milliard dollar.

BTC fortsatte med at stige til en intradag høj på $ 64.500. Det var således mindre end 1% af dets højeste rekord, der blev registreret i april, på omkring $ 65.000.

Markedsværdien er omkring US $ 1,20 billioner – i realiteten er det cirka 6,7 billioner. Altcoins dominans ligger ved en højde på to måneder på næsten 46%.

Brasilianere bliver ikke trætte af at betale skat

2 billioner reais er næsten en tredjedel af Bitcoins markedsværdi. Men ligesom kryptokurrency har mængden af skatter, som brasilianere betaler, en tendens til at stige.

Ifølge estimater fra Impostometer har brasilianere allerede betalt mere end R $ 2 billioner i skat , beløbet nåede først i 2020 i december måned.

Beløbet er den anslåede sum af alle skatter, der betales til føderalt, statligt og kommunalt niveau. I 2020 blev den først nået den 22. december, hvilket indikerer, at befolkningen betaler flere skatter i 2021.

Læs også: Ifølge IBGE -data havde kun bitcoin et højere afkast end inflationen i år.

Mens vi betaler skat, finansierer vi cirkus. I dagens show skiller Auxílio Brasil sig ud: "En blanding af fiskal populisme og administrativt rod".

Den tidligere økonomiminister Maílson da Nóbrega kommenterede aflysningen af åbningsceremonien for Auxílio Brasil -programmet. Han sagde, at øvelsen for at øge Brazil Aid var "en barbering".

Økomen sagde også:

”Præsidenten må have presset på for, at projektet skyndte sig at udnytte dets popularitet, og markedet reagerede dårligt. Det er en blanding af finanspopulisme og administrativt rod. Markedet blev endda bedre, efter at ceremonien blev aflyst ”.

Programmet, der skal erstatte Bolsa Família, skulle begynde at blive betalt allerede i november og var præsidentens store trumfkort for en genoplivning af økonomien med henblik på valget i 2022. Han har til hensigt at betale R $ 400 om måneden til 17 mio. familier.

Hjælpen har dog altid været genstand for kritik inden for regeringen, især fra økonomiminister Paulo Guedes og hans omgivelser, der var tilbageholdende med at få pengene til, at projektet kunne komme i gang uden at bryde udgiftsloftet.

Loftet risikerer dog at bryde, hvis centralbankens præsident ikke holder enderne. Sådan fungerer det i centraliserede valutasystemer.

Altcoins ser raketten gå op

Da BTC lukker ved sine prisrekorder, hængte de fleste af de større cap altcoins bagud og så på. Ethereum (ETH) er steget lidt med 1,96% for dagen og handlede over $ 3,860.

Resultatet af de vigtigste altcoins i de sidste 24 timer er som følger: Ethereum (+1,96%), Binance Coin (-0,39%), Cardano (-0,18%), Ripple (+1,88%), Solana (+0,36%) , Polkadot (+0,59%), Dogecoin (-0,59%), Terra (+8,55%), indpakket Bitcoin (+2,99%), Shiba Inu (-1,22%) og Uniswap (-0,05%).

Den samlede markedsværdi for alle kryptokurver sprang til $ 2,6 billioner.

Følg kryptomarkedsnyhederne om Cointimes Telegram -gruppen, besøg .

Bitcoin -indhold er fortsat stigende, da brasilianere fortsat betaler skat – Markedsoversigt dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.