Bolsonaro, Rusland, Ukraine, gødning og kryptovalutaer

Bolsonaro, gødning og Rusland

Bolsonaro annoncerede et besøg i Putin i Rusland med kommercielle interesser på et ømtåleligt tidspunkt for internationale relationer, men både russere og brasilianere beskytter allerede sig selv mod de politiske beslutninger fra deres herskere gennem kryptovalutaer .

Bolsonaro tager til Rusland midt i en verdenspolitisk krise; galskab

Mens Rusland er i centrum for en af de største diplomatiske kriser set i verden siden Cubas missiler – for 60 år siden – med tropper udstationeret på den ukrainske grænse, der truer med en mulig invasion, der ville resultere i en konflikt, der muligvis involverer hele Europa og også dets allierede, USA; Bolsonaro har besluttet, at det er tid til at købe gødning .

Brasiliens præsident besluttede i et valgår at ignorere al den globale politiks spændinger og annoncerede en tur til Moskva i kommercielle formål for at forhandle import af kunstgødning til landbruget.

Præsident Jair Bolsonaro giver hånd med Putin, Ruslands hersker.

Mange politiske eksperter vurderer denne beslutning som "irrationel" og "vanvid".

USA's præsident Joe Biden har gjort det klart, at han ikke godkender denne beslutning og ser den som en godkendelse af Ruslands kommende aggression mod Ukraine.

"Brasilien – med Jair Bolsonaro – har et ansvar for at opretholde demokratiske principper og beskytte den regelbaserede orden og forstærke dette budskab til Rusland ved enhver lejlighed."

Selvfølgelig har alle offentlige udtalelser og holdninger deres egne politiske interesser i forklædning, men disse politiske interesser, handelsaftaler, krigsbeslutninger og udenrigsrelationer generelt påvirker direkte vores alles liv.

Uanset om du er enig i magtmagternes handlinger og beslutninger eller ej, er det ubestrideligt, at disse beslutninger påvirker os positivt eller negativt. Så hvad skal vi gøre, når vi ikke er enige i beslutninger, og når deres virkninger er negative eller alvorligt negative ?

Hvordan kan vi beskytte os selv mod beslutninger, der skader os?

Blandt de mange negative konsekvenser af beslutningerne fra "personalet deroppe", er den økonomiske. Og det er endda den økonomiske del, der normalt leder disse beslutninger.

Fra krige til køb af kunstgødning , fra "demokratibeskyttelse" til valgløfter , penge er hovedpersonen .

Så det er rimeligt at tro, at det at have penge, der er mindre påvirket af magthavernes beslutninger, er en effektiv måde at beskytte dig selv på.

Kryptovalutaer spiller en vigtig rolle i denne henseende og er allerede et af folks vigtigste valg, når de leder efter alternativer til penge, det finansielle system, investeringsverdenen, forholdet til samleobjekter og andre former for udveksling af værdier. Også selvom det bare er en måde at beskytte din rigdom mod inflation.

Lær mere: Find ud af, hvor meget den reelle inflation i den brasilianske valuta er; og hvordan det påvirker os

Og når vi analyserer antallet af lande, der styres af Bolsonaro og Putin, ser vi en afspejling af væksten i efterspørgslen efter denne beskyttelse.

Jeg kunne endda sige, at køb af kryptovalutaer er en måde at "stemme" på med dine egne penge. Det er den "tredje vej", som mange har ledt efter.

Person, der stemmer i valgurnen for valgretfærdighed, trykker på bekræft.

Nogle tal om kryptovalutaer i begge lande

Ifølge Brasiliens centralbank oversteg mængden af kryptovalutaer "importeret" til landet 6 milliarder USD i 2021 – næsten det dobbelte af "importværdien" i 2020 på 3,31 milliarder USD ( 81 % af stigningen).

BC betragter overdragelse af ejendomsretten til aktivet af en ikke-resident i landet til en resident som en import.

Ifølge webstedet Cointrader Monitor flyttede brasilianere omkring 20 milliarder US$ i kryptovaluta-handler. 4 gange mere end handlet i Rusland.

Ifølge Central Bank of Russia var værdien af kryptovalutaer handlet i 2021 $5 milliarder, og russere anslås at have omkring $214 milliarder i krypto, svarende til cirka 12% af hele værdien af kryptovalutaer.markedet ifølge Coingolive.

Både estimaterne fra Brasilien og Rusland skal ses konservativt, og vi kan antage, at tallene er endnu højere, når man tager i betragtning, at der i begge lande er mange sorte indkøb, som er umulige at spore.

Betalingsfirmaet TripleA hævder, at 12% af alle russere ejer kryptovalutaer , lige under en tredjedel af antallet i Brasilien, som ifølge en Visa-undersøgelse hævder, at 30% af alle brasilianere ejer kryptovalutaer .

Hvorfor kan køb af kryptovalutaer hjælpe dig med at beskytte dig selv mod disse vanvid?

Kryptovalutaer såsom Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Monero (XMR), Nano (XNO), blandt andre; er midler til opbevaring og overførsel af monetære og finansielle værdier , der ikke afhænger af en centralbank.

Dens udvikling er – normalt – decentral, open source, kollaborativ og dens database distribueres også på en decentral måde i et netværk af computere, der arbejder for et fælles mål:

Opret dette peer-to-peer (peer-to-peer) reservations- og overførselssystem uden behov for mellemmænd og uden kontrol af institutioner, ofte motiveret af politiske interesser.

Derudover er booking- og værdioverførselsløsningerne fuldstændig grænseløse. Tillader en global forbindelse og fri bevægelighed for dets ejere uden at påvirke deres aktiver og uden logistiske vanskeligheder.

På den måde, hvis en politisk beslutning (så længe den ikke har en global indvirkning) påvirker dig negativt, kan du bedre beskytte dig selv ved at skifte lande, eller ved at stoppe med at bruge den skadelige regerings valuta.

Du kan flygte fra krige og konflikter og sikre din og din families sikkerhed.

Og det kan udføre internationale kommercielle operationer uden at have brug for, at dets præsident blotter sig selv i et så ømtåleligt øjeblik, hvor der er store chancer for, at Rusland invaderer et naboland, mens han stadig forsøger at købe gødning.

Vil du forlade Brasilien? USA by betaler ~0,28 Bitcoin for at du kan flytte

Bolsonaro, Rusland, Ukraine, gødning og kryptovaluta-indhold dukkede først op på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.