Brasiliansk betalingsopstart er den eneste i Latinamerika, der er udvalgt af Mastercard

MasterCard

En ny generation af betalingsmetoder kommer på markedet, og Brasilien har en startup, der skiller sig ud i denne sektor og for nylig var den eneste virksomhed i Latinamerika, der blev udvalgt til Mastercards Start Path-program.

Grundlagt af Ricardo Fritsche og Eládio Isoppo, Payface er en teknologi-fintech med et enkelt mål: at lette betalinger. Hvordan gør man dette i en tidsalder med digitale valutaer, kontaktløse kort og Google Pay? Løsningen ligger i ansigtsbiometri.

Payface lover at bruge sine brugeres ansigter til at foretage betalinger på markeder, apoteker og andre kommercielle steder. Løsningen kræver, at kunden downloader en applikation på sin mobiltelefon og registrerer sit ansigt og registrerer et kort.

I forretningens ende er det nødvendigt at have en enhed til at identificere ansigtet og forbinde med betalingsløsningen.

Med denne teknologi har startup'et allerede formået at implementere projekter i detailhandlere i Santa Catarina, Bahia, Minas Gerais, Rio de Janeiro, Paraná og São Paulo.

Payface, som har støtte fra Finep og Fapesc, vil nu tilslutte sig Mastercards Startup Path-program.

"Vi ønsker at udnytte Mastercards globale netværk til direkte at engagere sig med forbrugerne, indsamle feedback om geografisk ekspansion og relevant markedsdynamik og modtage vejledning om produktets levedygtighed," siger Isoppo, CEO for Payface. “ Vi vil også se frem til anbefalinger relateret til løsningsforbedringer og skaleringseffektivitet, som er essentielle og altid velkomne i vores mission om at gøre betalinger nemmere ”.

Start Path fokuserer også på kryptovalutaer

Mastercard-programmet har et område dedikeret til cryptocurrency-virksomheder, der samarbejder med virksomheder som Uphold, Mintable, Stacs, SupraOracles og andre.

Ligesom Payface dukker flere fintechs op på det brasilianske marked, og nogle er fokuseret på kryptoaktiver. Startstien kan være en god mulighed for at accelerere udviklingen af disse løsninger og forbinde brasilianske iværksættere med et globalt innovationsnetværk.

"I 2021 så vi en stigning i fintech-virksomheder, da digital acceleration skabte en række muligheder for innovatører og udviklere," sagde Amy Neale, Senior Vice President, Fintech & Enablers hos Mastercard. "Vi har samarbejdet med fintech-virksomheder siden begyndelsen og udviklet Mastercard Developers-porteføljen med programmer som Start Path for at støtte virksomheder som PayFace på deres rejse til at vokse og skalere."

Det brasilianske betalingsopstartsindhold er det eneste i Latinamerika, der er blevet udvalgt af Mastercard, som først blev vist på Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.