Brugere foretrækker kontor frem for Bitcoin-hæveautomater

I løbet af de seneste to år har vi set en logaritmisk stigning i nye Bitcoin-hæveautomater rundt om i verden, men der har været lidt snak om faste lokationer, som bliver skabt mere og mere. Når du indtaster sætningen "Bitcoin exchange office" i Google, vises kun få resultater.

Bitcoin-tyremarkedet har været i fuld gang i over et år. Flere og flere mennesker ønsker at købe og sælge kryptovalutaer . Boomøjeblikket er, når mange uerfarne mennesker kommer på markedet, efter at have hørt, at det ikke er svært at købe Bitcoin.

  • Hvad syntes du om denne nyhed Kom og tal om den i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

I teorien lyder det selvfølgelig simpelt, men øvelse for en nybegynder kan nogle gange være umulig at gennemføre. Som et resultat ender hele processen ofte med hensigter.

Nybegyndere problemer ved køb af Bitcoin

Den første forhindring dukker op lige i begyndelsen, efter registrering på en onlinebørs. Mange brugere giver op i det øjeblik, de finder ud af, at de skal gennemgå profilverifikation i KYC-proceduren ("kend din kunde").

Dette indledende trin er obligatorisk på stort set alle online børser. Desværre skaber dette en lille barriere for Bitcoin-adgang for den gennemsnitlige bruger.

Institutionelle hindringer for adgang til kryptovalutaer

På trods af dette passerer en stor procentdel af mennesker KYC-kontrollen uden komplikationer. Et muligt problem kan kun opstå på tidspunktet for bankoverførsler til børsen.

Når alt kommer til alt, dukker der fra tid til anden ugunstige informationskampagner om kryptovalutaer op i pressen. Derudover gør nogle pengeinstitutter det svært for folk, der ønsker at overføre penge fra en traditionel bank til en børs, at veksle og returnere penge.

Alt dette gør folk uerfarne til at stå over for en stor udfordring. Hvis de ikke er vedholdende, bliver de modløse efter et par timers kamp med kontrol, bank og overførsler. Og hvad så? Hvordan skal de købe Bitcoin?

Bitcoin-indløsning ved hæveautomater

Det er her, Bitcoin-hæveautomater kommer ind . Disse er simpelthen pengeautomater, hvor folk kan købe eller sælge BTC og altcoins. Dette er en løsning for folk, der ønsker en enkel måde at foretage engangstransaktioner med kryptoaktive.

Det er selvfølgelig ikke et værktøj for marketingfolk. Bitcoin-hæveautomater giver mulighed for udveksling til cryptocurrency-fiat uden identitetsbekræftelse.

Selvfølgelig er der grænser for anonymt køb og salg, og det ligner en let TLY, der er forskellig for hvert land. Ydermere er valutakursen og provisionen, som udbyderen opkræver, generelt mindre gunstige end dem, der tilbydes af kryptovalutabørser.

På den anden side ændrer det ikke på det faktum, at Bitcoin-hæveautomater bryder den svære barriere for at få adgang til verdens mest værdifulde kryptovaluta og altcoins. Generelt set forenkler Bitcoin pengeautomater hele udvekslingsprocessen.

Ligesom folk plejede at bruge traditionelle pengeautomater i fortiden, begynder de også at vænne sig til Bitcoin-hæveautomater.

Antallet af Bitcoin pengeautomater vokser på verdensplan

Bitcoin pengeautomater bliver indsat i et stigende antal rundt om i verden. I løbet af de sidste to år har væksten af ​​nye enheder været logaritmisk på tværs af alle breddegrader.

Lad os dog se på tallene, fordi de fuldt ud afspejler virkeligheden. Ifølge officiel statistik er 31.179 Bitcoin pengeautomater blevet installeret på verdensplan til dato.

Men i 2021 er mere end 50 % af alle Bitcoin pengeautomater blevet installeret indtil videre. Hyppigheden af ​​at installere nye enheder er stadig stigende. Hver dag tilføjes omkring 40 pengeautomater globalt.

Selvfølgelig bliver de fleste af dem introduceret i USA. Amerikanerne er ansvarlige for op til 86% af alle enheder på planeten.

Europa virker til gengæld lidt mere beskedent. I Europa er der indtil videre oprettet omkring 1.350 Bitcoin pengeautomater. Lederne her er østrigerne, briterne og schweizerne. Lige bag dem ligger Polen med en andel på 0,3 % i puljen af ​​alle enheder i verden.

USA det bedste i verden, igen

De største producenter af faste enheder på krypto-fiat-børser er naturligvis amerikanerne. Genesis Coin skiller sig ud over alle andre med en andel på 40% af den globale produktion.

Den næste plads er overraskende besat af det tjekkiske selskab General Bytes med et resultat på 22%, men de resterende positioner er igen domineret af USA .

Det er også værd at nævne canadiske producenter under Bit Access-banneret, som indtil videre har produceret 14% af alle tilgængelige Bitcoin-automater.

I Europa fører tjekkerne fra de omtalte General Bytes, der producerer omkring 64 % af pengeautomaterne i denne del af verden. Lamassu, der er baseret i Luzern, Schweiz, koncentrerer næsten 10 % af produktionen.

En plads på ranglisten er ifølge Coinatmradar.com også af Shitcoins Club. Det er en polsk virksomhed, der ejer 10 % af den europæiske produktionskage.

Faste kryptoaktive vekselkontorer tilbyder mere bekvemmelighed

Faste børser for kryptovalutaer er også ved at blive en interessant mulighed og vinder i popularitet. De adskiller sig ikke meget fra traditionelle møntbutikker. Ligesom en klassisk forretning går folk til en hæveautomat for at købe eller sælge Bitcoins og altcoins.

Nye faste kontorer dukker op med stigende frekvens, især under tyremarkedet, som vi har set i over et år. Det er bemærkelsesværdigt, at undersøgelser viser, at brugere stoler lidt mere på offline udvekslingsbureauer end online udvekslingssider.

På trods af udviklingen af ​​teknologi foretrækker folk stadig at møde en person på kontoret, fordi de føler sig mere sikre og komfortable.

At købe eller sælge kryptovalutaer er bestemt meget enklere og mindre kompliceret via offline-udvekslingshuse end deres virtuelle modparter.

"Fixed cryptocurrency-børser repræsenterer en industri, der, som enhver anden krypto-relateret virksomhed, oplever stigninger fra år til år. Fra historien om mennesker, der arbejder hos Localbitcoins til specialiserede virksomheder med juridisk knowhow og erfaring til at betjene krævende kunder. Samtidig er det et marked ungt nok til stadig at være en niche og med plads til flere operatører”, siger Janusz Zielinski, fra Ari10.

Faste byttehuse gør livet lettere

Cryptoativos udvekslingshuse får flere og flere følgere. Folk har indset, at de kan købe eller sælge kryptovalutaer enkelt og sikkert, med det samme og uden mellemled.

Plus, der er ingen tvivl om, at alle er mere komfortable med kontanter på kontoret end med en Bitcoin-hæveautomat midt i et indkøbscenter.

Den individuelle og menneskelige tilgang til kunden er en anden fordel ved kontoret i forhold til den sjælløse hæveautomat. Den uundgåelige provision er også svær at forhandle med en pengeautomat. Med fysisk boks er dette derimod i nogle tilfælde helt muligt.

En anden fordel er, at i mange lande rundt om i verden kan hele processen med at købe eller sælge kryptovalutaer udføres uden identitetsbekræftelse. Selvfølgelig ser loven lidt anderledes ud i hvert land.

Men alt for ofte ser OTC-børsen meget attraktiv ud. Især i EU-lande tillader jurisdiktionen udveksling af Bitcoins til kontanter op til en grænse på €15.000 uden identitetsbekræftelse (KYC).

Hvor skal man lede efter faste børser?

Du kan i øjeblikket bruge tjenesterne fra faste vekslingskontorer for kryptovaluta mange steder på kortet over Europa. Det er nemmere at finde sådanne salgssteder i storbyer og hovedstæder.

Coinsphere er værd at nævne her med butikker i London, Kosovo eller Istanbul. I Tyrkiets hovedstad kan vi også tage til NakitCoins. Til gengæld vil virksomheden Ari10 , som allerede har mere end 100 byttepunkter for faste kryptovalutaer i Polen, i Centraleuropa udvide sin sangforretning.

Artiklen Brugere foretrækker kontor frem for Bitcoin-hæveautomater blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.