Hvordan udnytter man Bitcoin low for at tjene 300 % eller mere?

Bitcoin og dollars

Bitcoin-prisen er smeltet fra sin rekordhøje værdi på næsten $67.000 til under $39.000. Mens nogle investorer græder, udnytter andre øjeblikket til at blive rige. Hvilken side er du på? I dette indlæg vil vi præsentere dig for en vigtig afhandling for enhver investor i kryptovaluta i Brasilien og i verden.

50% fald burde skræmme?

Faldet på næsten 50 % i Bitcoins pris har skræmt mange investorer, men er det så stort, som vi tror? Lad os tage nogle sammenligninger, så du kan se, at dette fald i bitcoin også sker på det traditionelle finansmarked.

Nedenfor er de punkter med de største fald for virksomheder i verden, såsom Tesla, JPMorgan, Apple og Google. I korte perioder er bitcoin mere flygtige, men når vi taler om store perioder med tilbagegang, har vi en vis ækvivalens.

Sammenlign antallet af disse dråber med dem for bitcoin:

Antal store fald over tid mellem virksomheder som Tesla, Google og aktiver som guld og bitcoin
Store fald over 10 % | Kilde: Ecoinometrics

Og hvad med Apples fald (AAPL) i begyndelsen af 2000'erne?

Apple prisfald i 2000'erne

Aktierne faldt fra ~1 dollar til 0,33 cent, eller 67%. Hvis du havde købt til så lavt kun $1.000,00, ville du have næsten $60.000,00 i alt.

I dag vises den nedtur, vi ser i Apples 2000'ere, ikke engang på diagrammet:

Apple (AAPL) prisdiagram fra starten

Specialet, der kan gøre dig rig med Bitcoin

Bitcoin har en gennemsnitlig årlig vækst på ~118%, hvis vi fortsætter med at vokse med denne hastighed, kan bitcoins markedsværdi overgå Apples i 2023. Det betyder, at hver hodler med en bitcoin vil have omkring 750 tusind R$ til den nuværende pris og nuværende dollarforhold – en gevinst på ~300%.

Okay, men hvad hvis bitcoins årlige vækst falder til 59% af dets nuværende tempo? Det betyder, at vi når Apples niveau i 2026. Kun 4 år! Det er i betragtning af Apples årlige vækst på 22 %.

Hvornår passerer Bitcoin Apple?

Hvis vi betragter den nuværende pris på BRL 200.000, vil kun 1.000,00 BRL investeret i denne afhandling – at bitcoin vil fortsætte med at vokse årligt – højst give BRL 5924,30 i 2026. Det samme beløb investeret i CDB på nuværende niveauer og på samme tidshorisont ville efterlade dig med kun R$1.341,03 brutto.

Det giver mening?

Bitcoin har stadig potentiale til at ramme guldmarkedet (>10 billioner dollars), bliver brugt som en platform for udstedelse af statsobligationer og har stadig potentiale til at blive brugt som kontanter med Lightning Network.

Hvad er risiciene?

Nå, dette er en afhandling, der bruger historiske data til at forsøge at tegne, hvad der kan ske med bitcoin i de kommende år.

Usikkerhederne er enorme, er der risiko for, at bitcoin fejler og går i nul? Ja, er der en risiko for, at Fed vil trykke 100 gange flere dollars med en dement præsident? Helt sikkert.

Verden er fuld af usikkerheder, men den dag i dag har pengetrykkeren, skatteopkræveren og døden aldrig svigtet deres missioner.

*Dette er ikke en investeringsanbefaling, kun en undersøgelse af et muligt databaseret speciale.

Indholdet Hvordan udnytter man Bitcoin lavt for at tjene 300 % eller mere? optrådte først på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.