Næste Axie Infinity og 3 mere lovende NFT -spil

Næste Axie Infinity og 3 mere lovende NFT -spil

NFT blockchain -spil er ikke nye på markedet længere, så hvad bliver det med potentiale til at blive den næste Axie Infinity? Da Axie Infinity viste sig at være et rigtigt hit med en forbløffende fortjeneste i august sidste år, leder mange spillere efter dens efterfølger – det næste spil på Blockchain, der kan bringe de samme indtjeningsmuligheder og lignende mekanik.

Blockchain -spil bliver mere og mere populære.

Fra de tidlige dage af CryptoKitties, med et simpelt killingeavlstilstandssystem i Blockchain, lover nuværende spil en bedre oplevelse med fordelen ved decentraliseret teknologi. Der er flere muligheder for spillere. Det er dog virkelig svært at vide, hvilken der vil kunne replikere Axie Infinitys succes. Nogle spil skiller sig ud, fordi de har et stort potentiale, enten til innovationen i deres mekanik eller til at registrere en lovende start. En af de ting, der mest bevæger samfundet, er Uendeligt monster, som for mange måske er den nye Axie.

Er Monsta Infinite den næste Axie Infinity?

Ved første øjekast ser Monsta Infinite meget mere ud end den nye Axie Infinity, faktisk er dens visuelle identitet identisk med det mest berømte spil – nogle beskylder det endda for at være en kopi, hvilket ikke er helt rigtigt. Monsta Infinite har en operation svarende til Axie Infinity, men ændringen i Gameplay er betydelig: Monsta Infinites turbaserede kamp vil fungere med brikforbindelsespuslesystemet, ligner Candy Crushfor eksempel for mere interaktivitet og konkurrenceevne. Spillets officielle websted rapporterer, at det vil have forskellige tilstande, både overfor andre monstre kontrolleret af maskinen (PVE) og kampe mod andre spillere (PVP). Disse to tilstande vil tilbyde mønter kaldet Stamen Tellus (STT) ligner Axie Infinity’s Smooth Love Potion (SLP). Det vil sige, at spillet er inden for “Play-to-Earn”(Spil for at vinde). I forhold til valutaen vil den have reel værdi på Decentralized Finance (DeFi) -markedet og kan sælges til en fremtidig pris.
Monsta Infinite kampkonceptkunst, der kombinerer turbaseret kamp og gåder/afspilning

Men hvad er de mest spændende spillere for Monsta Infinite?

Animation er blevet leveret af Blockchain bag projektet. Spillet vil “køre” på Binance Smart Chain (BSC) -netværket med et BEP-20 governance-token kaldet MONI. MONI til hovedvaluta i dette økosystem, vil blive distribueret i minispil i Monsta-universet og kunne bruges til indsats i fremtiden. Disse enkle forskelle mellem det og AXIE kan gøre det til en billigere spilmulighed end dem, der kører på Ethereum -netværket, samt forårsage mindre netbelastning.

Strategien har siden starten haft til formål at lette din handel for enhver bruger

Den enkle kendsgerning at være en valuta i Binance Network (BSC) kan lette den fremtidige handel med aktivet, når spillet allerede er etableret. Derudover er et andet punkt, der tiltrækker opmærksomhed i forhold til spillet, at dets websted kaldes “Syntese kloning” – en måde at“ skabe dine egne monstre ”ved at ofre svagere monstre fra din samling. Selvom dette kan virke almindeligt for et spil, kan det i praksis være en fantastisk taktik at have et NFT -brændsystem, da det strategisk vil ende med at værdsætte eksisterende tokens endnu mere.

Indledende succes i førsalg

Spillet indeholder udgivelsen af ​​det første MONI-minispil i slutningen af ​​september. Allerede dens Alpha -version (indledende version indtil den endelige konstruktion af spillet) vil blive indviet den 30. november 2021. Selvom den endnu ikke er blevet lanceret, og dens markedsplads først vil blive lanceret i oktober, har teamet allerede startet salgsprocesserne. Salget er i øjeblikket i gang med den private opkøbsfase og også gennem den første runde af opkøbsmulighed via venteliste.

Investorer ser allerede nu på det nye potentielle spil

Inden den første salgsrunde blev hver MONI prissat til $ 0,18 pr. Token. Til det næste forsalg, fastsatte offentlige pris er 2.400 MONI for hver 1 BNB, lidt over 0,20 US $ pr. token – stadig meget god indgangspris i forhold til de første runder. Efter den første private runde og “Monsta Barter” er projektmarkedet allerede begyndt at have et “format”. I dag har den en markedsværdi på 896.062 $. Den næste fase af forsalg finder sted den 8. september, en dag efter kontraktrevisionen.
Oplysninger om prisen på MONI og andre økonomiske dele af aktivet. Kilde: Moni Disclosure. Præ-salgsprocessen sluttede hurtigere end forventet. Andre målinger tyder også på stor interesse for spillet: o discord serverfor eksempel allerede passeret 100.000 brugere og forudbestilte ventelister bliver mere og mere overfyldte. Det er ret svært at beslutte, om spillet virkelig vil blive en succes eller ej, men helt sikkert får Monsta Infinite en god start.

Andre lovende Blockchain -spil for at holde øje med fremtiden

Monsta Infinite er måske ikke den næste Axie Infinity, men det er ikke det eneste spil, investorer ser på. Faktisk vokser antallet af kommende spiludgivelser på Blockchain og play-to-earn. Nedenfor viser vi nogle flere, der er værd at holde øje med:

Værgernes Guild

Værgernes Guild er en interessant titel, da det mere ligner et “spil”, med 3D -grafik, ifølge salgsfremmende materiale. Derudover lover gameplayet at være et actionspil med fokus på PVE, hvor spilleren vil samle unikke helte, der kan bruges i missioner i fangehuller og kamp. Samlet set indeholder den de samme elementer som Blockchain -spil med unikke helte, der kan sælges ud over mulighed for at vinde mens du spiller. Guild of Guardians har også planlagt frigivelse i 2022 og er på forudbestilling, både af dens GOG-styringsmønter og helte.
hver GOG er vurderet til $ 0,05 indtil videre, ved at afslutte sit forhåndssalg og med mere end 120 tusinde spillere i forhåndsregistrering. En vigtig pointe er, at han har opbakning fra Ubisoft gennem programmet Ubisoft Entrepreneurs Labs sæson seks – sikkert, måske derfor er det værd at holde øje. Se Gameplay i spil test fase:

NFT 11

O NFT 11 kombinerer en gammel passion (fodbold) med en ny passion for NFT’er. Ideen ligner andre Blockchain -spil, men i stedet for at bygge et hold monstre eller helte, bygger du et fodboldhold. I den vil hver spiller være unik, som et NFT -stykke. For at spille det skal du sammensætte et hold med 11 spillere, en idé der meget ligner Football Manager.
NFT11 fodbold blockchain spilNFT11 fodbold blockchain spil / afspilning Udover at vinde ved at spille og stå over for andre spillere, vil det også være muligt at vinde penge låne dine spillere for andre hold, der modtager mønter, når de låner. Spillet vil have en anden NFT i form af stadionsæder, hvor hvert sæde fungerer som en handling, og jo flere sæder du har, jo mere kan du vinde ved påskønnelsen af ​​det stadion. NFT11 sæder, spillere og token kan blive handlet i fremtiden. Spillet er stadig i de tidlige stadier af udviklingen.

Illuvium

Kaldet af nogle det første Blockchain Triple A -spil, Illuviumforeløbig viser sig at være et spil med overraskende grafik, selvom det præsenterer et “let” gameplay og allerede er almindeligt for kryptomarkedet. I den skal hver spiller samle væsner (f.eks. Pokémon), der vil blive brugt i fremtidige kampe. Som altid er tanken Saml disse unikke skabninger og søg mere værdifulde NFT’er, udover at deltage i markedet for at få tokens. En af Illuviums vigtigste gimmicks er, at den får et gratis entré. Desuden udvikles det til pc og mobil, hvilket øger rækkevidden af ​​mulige spillere. Spillere vil kunne begynde at spille gratis og fange “Tier 0” -væsener, og hvis de vælger det, vil de kunne betale for at nå højere niveauer. Ifølge det oprindelige løfte vil selv spillere, der ikke bruger noget på spillet, have mulighed for at tjene penge på deres skabninger. Illuvium har allerede et governance -token Indtil nu viser Illuvium også en række positive tegn for sin fremtid, allerede før det frigives. PC Open Beta -udgivelsen vil være i det sidste kvarter af dette spil. Dens styringstoken vises imidlertid allerede i nogle aggregatorer, såsom CoinMarketCap. Som vi ser nedenfor, er der en interesse for spillet, der afspejles i symbolværdien. IVL, som har en stor påskønnelse i de sidste 30 dage.
Illuvium registrerede stor påskønnelseIlluvium registrerede stor værdiansættelse/reproduktion Med en brasilianer på holdet er han et stort løfte om spil i Blockchain med en åben verden og en fantastisk adgangsmulighed for spillere, der leder efter muligheden for at starte et spil i denne nye decentraliserede verden. Udviklerne har også til hensigt at afholde turneringer, så spillet ikke kun kan lykkes på blockchain, men også på Mainstream. Dette er lovende spil på NFT -markedet, der kan garantere succes svarende til Axie Infinity. Som altid, det er aldrig sikkert, at et projekt inden for kryptomarkedet og blockchain -sektoren det bliver succes. Så før du investerer i nogen af ​​dem, skal du altid lave din egen research.

Leave a Reply

Your email address will not be published.