eToro satser de bedste cardano staking platforme

3 bedste Cardano -indsatsplatforme til bedste afkast september 2021

Kan du tjene passiv indkomst fra ADA, og hvad er de bedste Cardano -indsatsplatforme? Denne artikel undersøger, hvad ADA er, og hvorfor Cardano -netværket er så specielt. Cardano-netværket bliver ofte faktureret som en ‘Ethereum-morder’, og i de sidste par uger ser det ud til, at proof-of-stake (PoS) blockchain-netværket skal blive den næste store ting. Netværkets lancering af smarte kontrakter den 12. september efter Alonzo -opgraderingen har set protokollen poste bemærkelsesværdige højder i august -kryptomarkedets comeback. Cardanos mission om at muliggøre økonomisk inklusion for det store antal ikke-bankbaserede personer har set, at det er blevet en af ​​de mest omtalte blockchain-protokoller i kryptokurvernes verden. Lad os springe lige ind.

1. eToro – Samlet bedste Ethereum Staking Platform

eToro satser de bedste cardano staking platforme Social handelsplatform eToro er en populær online -handelsmægler. I de sidste par måneder har eToro imidlertid flyttet sin forretningsmodel til kryptokurver. Det understøtter nu kryptohandel sammen med mere konventionelle instrumenter som aktier, obligationer, CFD’er, ETF’er, valutapar i FX og råvarer. eToro har for nylig tilsluttet sig kryptosatsningscirklen og tilbyder nu staking-as-a-service. Kaldes eToro Staking, brugerne kommer til at generere passiv indkomst fra deres Cardano -beholdninger med massivt afkast af investeringen. Det driver en medlemsklub fordelt på bronze, sølv, guld, diamant, platin og platin+ og udbyttet er mellem 75% og 90% baseret på et brugerinvesteringsvalg. Cardano-indsats har en syv-dages introbeholdningsperiode, og udbetalinger beregnes på otte-dages. Din indtjening er imidlertid stort set baseret på din investering. Overskud udbetales månedligt, og eToro tager daglige øjebliksbilleder af brugerporteføljer for at sætte dem i stand til at spore deres ydeevne.
Fordele Let at opsætte Generer afkast med højt udbytte på ADA staked En sikker og sikker platform Ulemper Begrænset lager af kryptoaktiver til 67% af detailinvestorkonti mister penge. Invester ansvarligt.

2. Binance

Binance Staking Binance er en anden bedste Cardano -indsatsplatform til topafkast i betragtning af sit store lager af krypto -staking -tjenester. Binance har fortsat med at lede krypto -udvekslingsfeltet i store dele af de sidste fire år. Dets Binance Earn -program blev en øjeblikkelig succes siden lanceringen i slutningen af ​​2020. Bitcoin -udvekslingen har løbende tilføjet nye tokens til sine spareprodukter. Binance driver tre centrale rentetjenester. Disse inkluderer fleksible, låste besparelser og DeFi -indsats. Fleksibel er lavrisiko og lavt afkast, og du kan når som helst nemt trække dine penge tilbage. Låste besparelser har en maksimal låseperiode på tre måneder og lover højere udbetalinger ved kontraktens udløb. DeFi -satsning har derimod det højeste investeringsafkast (ROI). Tjenesten er yderligere opdelt i “garanteret” og “højt udbytte”. Cardano findes i DeFi -satsning med variabelt afkast. 30-dages låseperioden giver dig 5,09% af din indsats på pressetidspunktet, mens du med 60-dages mulighed får dig til at generere daglige afkast på 7,79%. Hvis du sætter dine ADA -tokens i 90 dage, giver du 8,38%netto, og denne mulighed er generelt altid fyldt op. Binance driver en først-til-mølle-politik, som skyldes dens platforms popularitet.
Fordele Stor pulje af kryptoaktiver til indsats Meget populær destination for kryptoindsats Lav beholdningsperiode Ulemper Først til mølle-satsningsstruktur Din kapital er i fare.

3. Kraken

Kraken staking Kraken er en top amerikansk krypto-udveksling og den sjette største krypto-udveksling i verden. Den amerikansk baserede børs er et populært valg for kryptospil og har et rigt bibliotek med DeFi -satsningstilbud. I øjeblikket understøtter det nogle af de mest bemærkelsesværdige kryptokurver, herunder DOT, KSM, ADA, FLOW, ETH, SOL og flere andre. Krakens årlige udbytte starter fra 0,25% for BTC til 12% for DOT og KSM. At satse ADA på Kraken tjener investoren omkring 4 til 6% afkast. Krakens crypto staking service har et par fordele. Det inkluderer øjeblikkelige belønninger på grund af ingen låseperioder og udbetalinger hver anden uge. Belønninger indsættes i din spot tegnebog, efter at et token i provision er fratrukket til vedligeholdelse. Kraken planlægger at tilføje flere aktiver til sine satsningstjenester baseret på efterspørgsel. Platformens attraktive udbytte gør den til en af ​​de bedste Cardano -indsatsplatforme til topafkast.
Fordele Let at bruge platform Højt udbytte Stort lager af kryptoaktiver til indsættelse af su_button url = ”https://insidebitcoins.com/visit/kraken” style = ”3d” background = ”#1d44bb” size = ”8 ″ center =” ja ”radius =” 0 ″]Køb & indsats krypto på Kraken nu[/su_button] Din kapital er i fare Læs mere:

Leave a Reply

Your email address will not be published.