Bloomberg-strateg siger, at Bitcoin og Ethereum bør komme stærkt tilbage

Trader handler med Bitcoin på binance

Bloomberg Senior Commodities Strateg Mike McGlone siger, at kryptovalutaer sandsynligvis vil se en korrektion, da vi ser et forestående tilbageslag på aktiemarkedet.

I et nyt interview med "The Wolf of All Streets"-værten Scott Melker, siger McGlone, at kryptovalutaer er risikable aktiver, men han forventer, at Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) kommer stærkere ud, når markedet er kommet sig.

Risk-on og Risk-off; hvad mener Bloomberg-strategen med det?

McGlone siger, at den førende kryptovaluta nu går fra et "risk-on"-aktiv til et "risk-off"-aktiv.

Begreberne er relateret til risikotolerance. Risk-on betyder et markedsmoment, hvor investorer positionerer sig i aktiver med højere risiko, mens Risk-off betyder et markedsmoment, hvor investorer positionerer sig i aktiver med lavere risiko.

Hvad Bloomberg-strategen mener med denne erklæring er, at Bitcoin ikke længere er et aktiv, der er efterspurgt af investorer med høj risikotolerance, der søger større eksponering, og bliver et aktiv, der efterspørges af investorer med mindre risikotolerance, der søger en lavere eksponering.

Bitcoin er en hedge mod aktiemarkedet

Ifølge McGlone bliver Bitcoin altså en "sikker havn" for alle, der ønsker at beskytte deres kapital.

"Her er min forudsigelse: markederne trækker sig tilbage. Vi fik endelig en korrektion på 10 %, måske 20 %, på aktiemarkedet. Alle sammenhænge er én, hvilket normalt er den måde, det fungerer på. Bitcoin kommer bedre ud til dette. Ethereum, potentielt også."

Ikke alle kryptovalutaer vil vinde, ifølge strategen

På trods af hans bullish udsigter for BTC og ETH advarer McGlone om, at hundemønter og endda Solana (SOL) ikke vil klare sig godt.

Hunde-tema memecoins, især Dogecoin (DOGE) og Shiba Inu (SHIB), eksploderede sidste år, da Elon Musk og andre berømtheder nævnte dem i medierne.

"Bundlinjen er, at de er de mest risikable aktiver. Der er store spekulationer. Jeg mener hundemønter og endda ting som Solana…

Resten af pladsen, må vi indrømme, spekulationerne, du så på hundemønter sidste år, var tegn på dette. Det er bare dumt, og vi vil fortælle historien til vores børnebørn."

Læs mere:

  • Er det værd at købe Nano? 100 dages fundamental analyse
  • Top 8 Ethereum- konkurrenter, der kan værdsætte op til 300.000 %
  • 3 kryptovalutaer med klare konkurrencemæssige fordele for 2022; anden ekspert
  • Crypto fund manager siger, at kun 4 projekter i top 20 er respektable ; ved hvilken

Bloomberg Strategist-indhold siger, at Bitcoin og Ethereum forventes at komme stærkt tilbage, dukkede først op på Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.