Facebook blokerer donationslinks til Kyle Rittenhouse

kylle rittenhouse

Mark Zuckerbergs firma viste igen sit mørke ansigt ved at blokere links til donationer, der ville hjælpe med at betale omkostningerne ved Kyle Rittenhouses retssag.

Kyle Rittenhouse er en 18-årig ung mand, som i 2020 modigt kæmpede mod vandaler og kriminelle i en ekstrem venstrefløjsprotest i byen Kenosha, Wisconsin (USA). Efter at være blevet angrebet, endte den unge mand med at dræbe to angribere og ikke-dødelig skyde en anden.

Kyle blev stillet for retten fredag (19) og frifundet for alle anklager, men for at forsvare sig juridisk var han nødt til at hyre gode advokater. Ud over disse udgifter skulle den unge mands familie betale for private sikkerhedsvagter, da han modtog trusler fra venstreekstremister.

Selve USA's præsident, Joe Biden, forsøgte at påvirke juryen ved at kalde Rittenhouse for en hvid overherredømme , selvom der ikke var tegn på det. Udgifterne til processen og sikkerheden nåede 500 tusind USD.

Til dato er der rejst 607.308 dollars til at hjælpe med udgifterne til sagen. Højst sandsynligt vil den unge have brug for psykologisk støtte i årevis efter så meget pres og falske anklager.

Facebook blokerer links fra Kyle og accepterer fra dømte kriminelle

Vi bekræfter Facebooks censuranklager mod Kyle af den konservative Ben Shapiro. Selv efter at være blevet enstemmigt frikendt og stillet for en retssag af en dommer, der er hyldet af venstrefløjspartier, fortsætter Zuckerbergs sociale netværk med at blokere ethvert link til indsamlingssiden.

På trods af dette tillader Facebook deling af links for at rejse penge til kriminelle, der er dømt af retten. For eksempel er siden af Marc Wilson, 21, der dræbte en 17-årig pige og blev dømt, stadig i luften. Han hævdede, at han var bange for "hvide mænd", som gik ind på en restaurant og måtte dræbe en uskyldig pige for at beskytte sig selv. Kyle Rittenhouse

Minnesota Freedom Fund , fremmet af vicepræsident Kama Harris, betaler kaution for personer, der er anholdt i voldelige protester, herunder dem, der er anklaget for mord og sexforbrydelser.

Kryptovaluta-virksomhed knæler for kriminelle

Sidste år, kort efter Kenosha-hændelsen, boykottede et kryptovalutafirma Fox News' Tucker Carlson- show, fordi han forsvarede Kyle Rittenhouses uskyld.

Grayscale, verdens største cryptocurrency manager, sagde, at tv-showet ikke var "absolut i overensstemmelse med vores værdier eller hvad vi står for." Under hensyntagen til fakta og resultatet af dommen forsvarer virksomheden ikke retten til selvforsvar.

Efter en lang retssag kritiserede venstrefløjsjournalisten Glenn Greenwald endda sine mediekollegers holdning til at rapportere Rittenhouse-sagen med ringe ansvar.

Utallige journalister (fra de største køretøjer i Brasilien og i verden) begik grundlæggende fejl, når de nærmede sig sagen, såsom at hævde, at de mænd, der var ramt af Kyle, var sorte, mens de faktisk var hvide.

Facebooks dystopiske valuta

Facebook har siden 2018 forsøgt at lancere sin egen virtuelle valuta, men på grund af bekymringer om ytringsfriheden blev virksomheden blokeret af den amerikanske regering.

" Facebookcoin " (navngivet Pund) ville stamme fra en kurv af statsvalutaer og statsobligationer. Det ville være det stik modsatte af bitcoin, det vil sige ekstremt centraliseret, let anstødeligt og dystopisk.

Forestil dig, hvordan det ville være at leve med pundet som verdens vigtigste valuta? Heldigvis har vi Bitcoin , Monero , Nano og mange andre kryptovalutaer, der forsvarer deres brugeres frihed som et alternativ.

* Facebook har endnu ikke kommenteret censur.

Facebook-indhold blokerer donationslinks til Kyle Rittenhouse dukkede først op på Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.