Bitcoin (BTC) genopretter sig efter lav uge

Bitcoin (BTC) afsluttede potentielt sin korrigerende struktur efter at være steget igen sidste fredag (19). Det er afgørende, at støtteområdet til $56.500 ikke er ugyldigt.

Bitcoin faldt betydeligt i ugen fra 15. november til 21. november og skabte en bearish opslugende lysestage på det ugentlige diagram. Dette er en type lysestage, hvor enhver tidligere uges høj er negeret af efterfølgeren lav.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

På trods af det nuværende rally, handler BTC stadig lige under $59.000 langsigtet støtteområde og handler i øjeblikket til $57.500. Det samme område fungerede tidligere som all-time high-modstand mellem februar og april og forventes nu at fungere som en støtte.

BTC-diagram i TradingView

kortvarig bevægelse

Det daglige diagram viser, at Bitcoin handler over den horisontale støtte på $56.500. Dette er 0,382 (hvid) Fibonacci retracement niveau, når man måler den seneste del af det bullish træk.

Sidste fredag hoppede aktivet ind i dette supportområde (grønt ikon) og tester det i øjeblikket igen. På trods af det kortsigtede rally er de tekniske indikatorer stadig bearish, da MACD og RSI falder.

Faldet er særligt bekymrende ved RSI, som er under 50 (rød cirkel). RSI er en indikator for trendstyrke, og 50-linjen tages ofte som en reference for at bestemme, om trenden er bullish eller bearish.

RSI bevægede sig tidligere over 50 den 29. september (grøn cirkel) under starten af et bullish træk. Hentning af 50-linjen er obligatorisk for at genoptage optrenden.

Hvis der skulle opstå et bearish break, ville den næste støtte blive fundet på $53.250. Dette er 0,5 Fibonacci retracement niveau.

BTC-diagram i TradingView

Seks-timers diagrammet viser, at BTC bevæger sig under en nedadgående trend.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin-bølgetal

Bitcoin-bølgetal antyder, at hele bevægelsen siden 20. oktober er en del af en ABC-afhjælpende ramme. Bølge C havde et forhold på 1:1,61 i forhold til bølge A, hvilket er almindeligt i sådanne strukturer.

Derfor er det muligt, at bunden af træk er nået, og rettelsen er fuldført. Det langsigtede bølgetal er afgørende højt og viser, at BTC er inden for en stor 1-2/1-2 bølgeform.

BTC-diagram i TradingView

Det kortsigtede antal alternative alternativer er lidt lavere, da det antyder, at faldet i november var bølge A af en ABC-struktur.

Dette kan dog betyde, at en opadgående bevægelse mod $62.400 – $64.000 rækken stadig sker før endnu et fald. Subwave-antal vises med rødt.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin-artikel (BTC) genopretter sig efter lav uge blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.