Litecoin-hvaler er i akkumuleringsfasen; tid til at købe?

litecoin hvaler

On-chain analyse på Litecoin (LTC) netværket viser, at hvaler er i akkumuleringsfasen, som har været voksende de seneste dage.

Litecoin on-chain data, pris og hvaler akkumulerer

Ifølge data fra Santiment har hvaladresser med 10.000 til 1 million Litecoin akkumuleret 5% af den samlede forsyning i de sidste 15 uger, eller næsten fire måneder. On-chain analyse bemærker, at denne streak er den længste siden 2017, mens den antyder tegn på liv for altcoinen.

Litecoin-hvalsantiment-diagram

Prisen på LTC har været støt faldende, siden den nåede $302 den 10. november. Prisfaldet førte til et lavpunkt på $131,50 den 10. januar, hvorfra det så en lille stigning. I mellemtiden købte og hamstrede hvalerne.

På pressetidspunktet handles Litecoin for $144,82 eller BRL 802,17 ifølge Coingolive .

Ved den nuværende pris er LTC faldet -62,66 % fra de rekordhøje rekorder på BRL 2.148,55 nået den 10. maj 2021.

Litecoin rangerer i øjeblikket som nummer 22 i markedsværdirangeringen med R$55,64 milliarder og 82,64% af dens samlede forsyning allerede i omløb.

Tid til at købe?

Bevægelsen af Litecoin-hvaler er bullish og kan indikere en fremtidig stigning i priserne, men vi kan ikke glemme, at skaberen af LTC tidligere blev anklaget (og dømt) for at praktisere vaskehandel med mønten på Coinbase, mens han arbejdede for virksomheden. deltid.

Markedsmanipulation fandt angiveligt sted, da Charlie Lee oprettede købs- og salgsordrer med flere konti, hvilket skabte likviditet og handelsvolumen, der ikke var reel, med det formål at generere FOMO og få nye købere.

På det tidspunkt var markedsføringen på mønten netop fokuseret på aktivets volumen og store likviditet, som senere blev bevist at være 99% forårsaget af falske konti fra sin egen skaber, en hval af Litecoin.

På det tidspunkt (11.-17. december 2017) steg LTC med +32.186 % på en uge på USD-parret.

Litecoin skiller sig også ud for at tilbyde hurtigere transaktioner og med meget lavere gebyrer end Bitcoin (BTC) .

Det er en forgrening af markedslederens kode med nogle protokolændringer, der får blokke til at opdage hurtigere og formår at løse en del af skalerbarhedsproblemet.

Valutaen er meget brugt af handlende til at sende kapital mellem børser.

Litecoin Whales indhold er i akkumuleringsfasen; tid til at købe? optrådte først på Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.