World Economic Forum: "NFT'er hjælper med at løse klima- og kønsspørgsmål"

Du vil ikke eje noget. Og du vil blive glad.

World Economic Forum (WEF), som engang var meget kritisk over for kryptovalutaer, har nu vist påståede fordele ved ikke-fungible tokens (NFT'er) af sociale og miljømæssige årsager.

I en video udsendt på Twitter foreslog WEF, at NFT'er hjalp med at løse klima- og kønsspørgsmål, da kunstnere indsamler penge til disse problemer med deres digitale værker.

Inna Modja, Yam Karkai og World of Women er gået sammen om at stifte Code Green, en non-profit organisation, der arbejder med kunstnere og NGO'er for at rejse penge fra NFT'er til sociale formål.

The World of Women er en samling af 10.000 kvindelige NFT'er, der hylder mangfoldighed. Det er i øjeblikket det bedst sælgende kvindelige NFT-projekt i kryptoverdenen.

"Vi besluttede at skabe Code Green for at styrke NFT-universet til at blive mere bæredygtigt og tilbyde værktøjer på bæredygtighedsrejsen," sagde musiker og aktivist Inna Modja.

World Economic Forum har defineret NFT'er som digitale aktiver, der kan være online kunst, videoer eller spil, i stigende grad brugt som et alternativt middel til at rejse penge.

Kryptovalutaer blev præsenteret neutralt af den internationale organisation: de er generelt betalingsmidlerne for ikke-fungible tokens. I baggrunden af videoen viste de en illustration med bitcoin, ethereum, XRP og monero-mønter.

I samarbejde med World of Women er Code Green vært for en særlig auktionsbegivenhed, hvor 12 veletablerede og nye kunstnere vil fremvise deres digitale kunst på SuperRare-markedet.

Overskuddet vil gå til græsrodsprojekter i Afrika, der skal finansiere Den Store Grønne Mur, et initiativ, der har til formål at bekæmpe virkningerne af klimaændringer og ørkendannelse i Nordafrika. Det er også kendt som "Den Store Grønne Mur i Sahara og Sahel".

Midlerne vil også hjælpe UpLink "øko-iværksættere", der arbejder på at genoprette forringet jord i Sahel, men fokuserer på kvindeledede løsninger.

"Jeg håber, vi kan sætte et eksempel, som mange kan følge i NFT-rummet, fordi vi ønsker at styrke NFT-rummet til virkelig at være en del af at lede disse aktioner på tværs af planeten. Og forhåbentlig vil flere og flere mennesker gøre det samme.” sagde Modja.

Var World Economic Forum ikke imod kryptovalutaer?

Den nylige udgivelse af WEF overraskede flere medlemmer af samfundet, da organisationen tidligere kritiserede Bitcoin og andre kryptovalutaer, hovedsageligt for deres energiforbrug og miljøpåvirkninger.

I december 2017 tweetede WEF en forudsigelse, der viste sig at være vildt forkert. "I 2020 vil Bitcoin forbruge mere energi, end verden forbruger i dag," sagde de.

I øjeblikket står Bitcoin-netværket faktisk kun for 1% af det globale energiforbrug. Selv i betragtning af, at verden i 2017 brugte 3 % mindre energi end i dag, er det stadig langt fra virkeligheden.

Andre bitcoinere forventede allerede en positionsændring fra forummet, da organisationen i 2019 bød velkommen til Aya Miyaguchi som en del af Rådet. Direktøren er en del af Ethereum Foundation og har arbejdet hos Kraken og venturekapitalselskaber i kryptovalutasektoren.

Læs mere:

  • Hvad ved vi om Great World Financial Reset?
  • Dogecoin-prisen kan smelte af en simpel grund
  • Falske nyheder: Carrefour vil ikke acceptere bitcoin – forstå sandheden

World Economic Forums indhold: "NFT'er hjælper med at løse klima- og kønsproblemer" dukkede først op på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.