Cardano slår en historisk rekord, hvor langt kan han gå?

Cardano slår en historisk rekord, hvor langt kan han gå?

Der forventes en større opdatering den 12/09/2021 i Cardano -projektet: aktivering af smart kontrakter funktionalitet. Positive forventninger til denne udgivelse har drevet en parabolsk påskønnelse af dens native cryptocurrency (ADA) i de seneste dage. I denne artikel ser vi på nogle grundlæggende faktorer, der kan bidrage til denne nylige påskønnelse. Cardano er en tredje generations offentlig blockchain baseret på peer-reviewed forskning. Projektet gennemførte en ICO fra 2015 til 2017. I oktober 2017 blev dets native cryptocurrency (ADA) noteret på Bittrex, en stor udveksling af kryptokurver. Projektet var dengang kendt som det japanske Ethereum, fordi de fleste af dets ICO -værdikuponer blev solgt i Østasien (hovedsageligt Japan). Projektleveringen blev opdelt i 5 store faser: Byron, Shelley, Goguen, Basho og Voltaire.
Køreplan Cardano:: Byron, Shelley, Goguen, Basho og Voltaire. En af særegenhederne ved Cardano -projektet er, at det ikke har et eneste hvidt papir. Men, ja, en slags filosofisk essay (og flere papirer). Projektet samlede forskere fra forskellige områder og har produceret forskning inden for områder som Blockchain, Game Theory, Cryptology osv. En god måde at forstå projektet på er at se videoen, hvor dens medstifter, Charles Hoskinson, forklarer om ideerne bag projektet. Undertekstvideo: Fra 2015 til 2021 offentliggjorde og gennemgik projektet forskning på flere områder. Fremhæver området for konsensus og bevis for indsatsmekanismer. I løbet af disse år undersøgte og skabte Cardano -projektet også en konsensusprotokol kaldet Ouroboros. Ifølge Charles Hoskinson, medstifter af Cardano-projektet, havde dette forskningsprogram (Ouroboros) 25 forskere 100% dedikeret i over 5 år. Et andet højdepunkt i Cardano -projektet er dets smartcontracts -sprog: Plutus (inspireret af Haskell). Et sprog, der har potentiale til at tilbyde en mere forudsigelig syntaks. Også ifølge Charles blev den omskrevet 14 gange, før den nåede sin endelige syntaks.

Gendannelse af tillid i 2020

I 2019 havde Cardano -projektet gennemgået nogle uforudsete begivenheder og omformuleret sit køreplan. Dens faser blev parallelle og ikke længere sekventielle som i starten af ​​projektet. Dette genererede en ikke så positiv nyhedsstrøm i 2019. I slutningen af ​​2019 lancerede projektet endelig et incitamentet testnet (ITN), hvor stakepuljer begyndte at teste deres konsensusprotokol og sin indsats offentligt.
Udrulning af Shelley -fase (2020): introducerede indsatsen i 2020 Den 07/29/2020 gjorde Cardano -projektet endelig en hardfork, der startede sin decentraliseringsfase: Shelley. En af de vigtigste milepæle for projektet siden dets lancering. Med denne fase er indsættelsesfunktionalitet blevet introduceret i kernenetværket. I de måneder, der gik forud for denne gaffel (Shelley), satte ADA stor pris på. Efter et par måneders tilpasning viste indsatsfunktionaliteten sig at være meget pålidelig og fleksibel. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du træffer en god indsatsbeslutning, kan du læse vores artikel. I samme år (2020) startede Cardano også en slags “incitamentet testnet” med belønninger i mainnet af sin on-chain governance: Catalyst (Voltaire-fase). I dag har statskassen styret af dette digitale demokrati omkring 1,6 milliarder dollars (kilde: pool CRFA). Disse ressourcer bruges til at støtte økosystemprojekter, som kan tilføre værdi til Cardano på lang sigt.

Høj cyklus i 2020 og 2021

Siden august 2020 har Cardano præsenteret mere udtryksfulde fremskridt i udviklingen af ​​smartcontracts og flyttet ind i Goguen -fasen. I oktober 2020 annoncerede projektet en udrulning til implementering af metadata, native tokens og smartcontracts i sit kernenetværk.
Goguen -sceneprogram (smartcontracts og features) udgivet i 2020 Den første store opdatering var i december 2020: hardfork Allegra. Denne gaffel introducerede metadata i kernenetværket, hvilket muliggjorde sporing af applikationer ved hjælp af Blockchain Cardano. Det andet, som gjorde tokens tilgængelige på Cardanos hovednetværk, fandt sted den 03/01/2021 (Hard fork Mary). Som omfattede fungible og ikke-fungible tokens. På denne måde var der kun en større opdatering tilbage til implementering af smartcontracts i mainnet. O Alonzo hardfork.

Alonzo Rollout: Smartcontracts

Alonzo er Cardanos opdatering, der vil bringe smarte kontrakter til hovednetværket. På grund af kompleksiteten i udviklingen blev Alonzo-opdateringen opdelt i underfaser ved hjælp af en farveskala: Alonzo Blue, Alonzo White og Alonzo Purple.
Alonzo Rollout (smartcontracts) i farveskala Disse testnet havde forskellige niveauer af åbenhed i deres netværk. Alonzo Blue var et mere lukket testnet, der havde teknisk erfarne medlemmer. Alonzo White åbnede auditionerne for et lidt større publikum, afledt af Alonzo Blue -gruppen. Alonzo White startede også nogle små test på stablecoins. Endelig er Alonzo Purple den underfase, der har ansvaret for at udvide basen af ​​testere og kulminere med det hårde arbejde, som vi forventer for dagen 12/09/2021. Meddelelsen om denne opdatering synes at være knyttet til ADAs udtryksfulde påskønnelse i de seneste dage.

Blockchain Cardano -projekter

BilledeCardano Ecosystem: dApps og projekter Selv før smartcontracts blev lanceret på hovednetværket, har Cardano -projektet allerede et brusende økosystem. Nedenfor er en liste over de områder, hvor nogle projekter rettet mod Cardano -økosystemet er blevet kortlagt: Cardano har også mange aktive NFT -projekter. De kaldes cNFT’er (Cardano NFTS). NFT’er på Cardano er native tokens og har sikkerhedsejendomme, der ligner dem i ADA. I Ethereum er NFT’er smartkontrakter og ikke native tokens som i Cardano. Se nedenfor en collage med de projekter, som NFT’er har arbejdet på i Cardano -netværket.
BilledeCollage med NFT Cardano -projekter I dag er det også muligt at overvåge nogle projekter fra Cardano -økosystemet kortlagt gennem et værktøj kaldet Built on Cardano:
Værktøj med et projektkort: Bygget på Cardano

on-chain data

Nogle on-chain data (Credit: pool CRFA) har vist betydelige forbedringer i de seneste måneder. Som statistik relateret til vitaliteten i Cardanos (Ouroboros) protokol med bevis for indsats. Eksempler: stigning i procentdelen af ​​delegerede ADA’er og stigning i antallet af delegerede porteføljer i Cardano -netværket. I dag har næsten 70% af ADA’er aktiveret stakes, hvilket brutto betyder 800 tusinde delegerede porteføljer.

En anden forskel i Cardano -protokollen vedrører dens stakingpools -statistik. Der er over 3000 aktive validatorer på dit netværk. Disse validatorer er ansvarlige for at producere blokke og er en af ​​decentraliseringsdelene i protokollen.

Et andet punkt er en mulig asymmetri, som projektet har for ikke at have mange funktioner implementeret endnu. Noget, der skulle begynde at ændre sig den 12/09/2021 med Alonzo -opdateringen. Nedenfor har vi adskilt en Coinmetrics -statistik, hvor det er muligt at identificere en stor vækstmulighed med hensyn til antal transaktioner. Dette kan forekomme, når smartcontracts lanceres på kernenetværket. Dette ville øge aktiviteten på netværket og dets vitalitet betydeligt.

DeFi på Cardano

Et punkt, der skiller sig ud i Cardano -projektet, er, at der er vægt på at levere en god infrastruktur til et DeFi -økosystem. En af grundene til, at Grayscale registrerede en ADA -tillid i januar 2021 og noterede ADA i sin Grayscale Digital Large Cap Fund (OTCQX: GDLC) i juli 2021.
BilledeDeFi Ecosystem i Cardano For at give et mere forudsigeligt økosystem i sine decentrale applikationer udfører Cardano en procedure i sin software kaldet Formel verifikation. Denne procedure reducerer softwarefejlfrekvensen ved at liste alle mulige resultater og teste dem på forhånd. Til dette har Cardano -projektet indgået et partnerskab med en Illinois -opstart med speciale i denne type arbejde: Kørselsbekræftelse. Runtime Verification er en opstart i Illinois, USA, der hjælper NASA og Boeing opdage fejl i dine programmeringsprojekter. Denne service er vigtig for missionskritiske systemer som inden for luftfart og rumtransporttjenester. Den samme opstart har siden 2017 samarbejdet med udarbejdelsen af ​​laget af smarte kontrakter af Cardano -projektet.
Detaljeret højdepunkt for X-48C, Boeings forsøgsfly, bygget i samarbejde med NASA og RV
Kørselsbekræftelse (RV) samarbejdede med IOHK om udviklingen af ​​de to virtuelle maskiner KEVM og IELE udviklet af Cardano -projektet. Disse maskiner vil lette sammensætningen af ​​intelligente kontrakter og reducere antallet af fejl gennem forudspecifikationer, kontroller og skabeloner. Dens endelige mål er også at oversætte syntakser fra sprog på højt niveau (som Python, C ++ osv.) Til kontraktenes sprog på lavt niveau. Dine testnet er allerede lanceret i 2018. Tjek den officielle side: klik her.

Runtime Verification er allerede blevet tildelt 1 milliard dollar til sine projekter ved finansiering fra NASA -konkurrencer. Tjek listen i det officielle Space Agency -domæne: klik her
Udklip fra NASA/SBIR -siden, der viser NASA -konkurrencer, hvor VR blev valgt Vi benytter lejligheden til at foreslå noget indhold om DeFi Cardano -projekter, hvor vi forstår, at der kan være et interessant potentiale:

Mulighed for masseadoption

Der er et interessant potentiale for adoption i Cardano -projektet på grund af udviklingen af ​​nogle partnerskaber på det afrikanske kontinent. Denne region har mange infrastrukturflaskehalse, såsom debanking og dårlig adgang til civile identitetstjenester. Hvad kan være en mulighed for bevis på koncept hos Blockchain Cardano (og andre). Nogle af disse problemer kan løses med Cardano -løsninger som Atala SCAN og ATALA PRISM. Samt andre løsninger udvikles af Cardano -økosystemet, mens vi taler. Hvordan den decentrale opsparings- og låneprotokol: Liqwid.
100 millioner digitale identiteter i Cardano i de næste 2 år? Et andet punkt, der fortjener overvågning med hensyn til adoption, er konverteringsfrekvensen for brugere af andre Blockchains, såsom Ehtereum 1.0, Polygon og Binance Smart Chain (BSC). Cardano har udviklet sig siden 2020 a ERC-20-konverter, hvis formål ville være at bygge bro mellem Ethereum-projekter (ERC-20 tokens) og Blockchain Cardano. De udviklede også en virtuel maskine, der kan køre Ethereum -kontrakter på Cardano’s Blockchain (KEVM).
Uddrag fra Cardano360-programmet, hvor de nævner ERC-20-konverteren

Priser og spekulationer

For nylig udtalte en stor indholdsskaber og influencer, at “du kan se ADA komme til $ 4 eller $ 5 ved udgangen af ​​året 2021. Forudsat at Bitcoin har et bullish ben i september eller oktober ”, hvilket han sagde, ville være sandsynligt. Tjek spekulationerne: Det er interessant at huske, at ADA -kryptokurrency ramte omkring 6.000 satoshier i den sidste prisstigning. 2.000 satoshier væk fra sin historiske højde på omkring 8.000 satoshier.

Endelig vil jeg gerne understrege eksistensen af ​​uoverskuelige risici forbundet med investeringer i kryptokurver. Disse investeringer kan indebære massive kapitaltab på kort tid. Dette uddrag af teksten er ikke en investeringsanbefaling.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne i denne tekst udgør ikke investeringsrådgivning, finansiel rådgivning, forretningsrådgivning eller anden form for rådgivning, og du bør ikke behandle noget indhold af denne forfatter som sådan. Gennemfør din egen due diligence, og kontakt din finansielle rådgiver, inden du træffer nogen investeringsbeslutninger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.