Deloitte 2021 Global Blockchain Survey er en undersøgelse udført mellem marts og april med 1.280 "Ledende medarbejdere" fra 10 lande

Banker advarer om ‘radikal’ ændring i økonomien: “Bitcoin og krypto kan erstatte dollaren om fem år”

DET Deloite udgivet en rapport om, at digitale aktiver snart kunne erstatte fiat -valutaer. Virksomheden afslørede dette i sin 2021 -udgave af Global Blockchain Survey. Ifølge rapporten skal branchen for finansielle tjenesteydelser (FSI) sigte mod “modernisering og distribution af produkter” for at sikre din overlevelse. Deloitte foreslår, at denne vedtagelse skal ske gennem blockchain -teknologi og digitale aktiver. Undersøgelsen foretaget af Deloitte endte med et decideret uventet resultat: tre ud af fire adspurgte mener, at kryptokurver vil erstatte traditionelle fiat -valutaer. Deloitte 2021 Global Blockchain Survey er en marts-april undersøgelse af 1.280 “ledende medarbejdere” fra 10 lande (Brasilien, Kina, Tyskland, Hong Kong, Japan, Singapore, Sydafrika, UAE, Storbritannien og USA) med grundlæggende viden om blockchain og digitale aktiver.
Deloitte 2021 Global Blockchain Survey er en undersøgelse udført mellem marts og april med 1.280 "Ledende medarbejdere" fra 10 landeDeloitte 2021 Global Blockchain Survey er en undersøgelse fra marts-april om 1.280 “ledende medarbejdere” fra 10 lande.

“Seismisk” forandring

hovedsageligt at lytte bankchefer, afslørede rapporten, hvad de fleste tror, ​​kryptokurver som bitcoin og andre virtuelle aktiver kan erstatte fiat -valutaer som den amerikanske dollar i de næste 5 til 10 år. Ledere beskrev dette som et “seismisk” skift med henvisning til den radikale ændring, der vil ske i økonomien. Undersøgelsen grupperede respondenterne i tre kategorier, Generelt (alle deltagere),
FSI General (FSI’s topchefer) og FSI Pioneers (FSI -chefer, der allerede bruger blockchain.) Rapporten anerkender, hvordan pandemien dramatisk har ændret normen og ansporet en ny bølge af digitalisering. Disse nødvendige digitaliseringsændringer er ikke kommet uden udfordringer og voksende smerter. Der er imidlertid enighed om, at mulighederne ved vedtagelse af blockchain, digitale aktiver har ubegrænset indtægtspotentiale.

Bitcoin og kryptokurver vil erstatte fiat -valutaer

Ifølge undersøgelsen er 93% af de bedste personligheder i finanssektoren fuldstændig eller på en eller anden måde enige i denne stemning. 76% af de globale finansielle ledere mener, at digitale aktiver vil blive et stærkt alternativ eller potentielt erstatte fiat-valutaer helt i løbet af de næste 5-10 år. Virksomheden sagde, at dens resultater siger, at bankerne derfor burde omfavne den uundgåelige digitale fremtid. Dette skyldes den forventede effekt, blockchain-baserede aktiver sandsynligvis vil have på at omdanne finansielle servicesektoren (FSI) fra fysisk til digital.
“Digitale aktiver forstyrrer hele det finansielle marked, og alle organisationer og industrier, der er kunder i Financial Services Industry (FSI) finansielle instrumenter, fra kontanter til aktier og infrastruktur til enhver form for transaktion, ændrer sig til det bedre.”
Der blev set hurtigere ændringer på tre hovedområder, indlån og depot, betalinger og adgang til finansiering. Dette skridt har også givet anledning til en mere dedikeret gruppe af FSI -pionerer, der prioriterede blockchain og digitale aktiver som en del af deres fem bedste strategier for deres virksomheders visioner. I indskud og depot ser 63% af FSI -pionererne, at digitale aktiver spiller en vigtig rolle i deres organisationer, mens 63% sagde, at det vil ske med underbetalinger. 70% sagde, at digitale aktiver vil øge adgangen til finansieringskilder. 81% af den finansielle faggruppe mener, at blockchain -teknologien har potentiale for bred skalerbarhed og allerede har opnået konventionel adoption. Desuden mener 73%, at organisationer vil gå glip af muligheden for at opnå konkurrencefordel, medmindre de vedtager blockchain og kryptokurver.

CBDC’er

Det er uklart, om de betragtede CBDC’er inkluderet i disse “digitale aktiver” eller ej, dels fordi ikke alle respondenter var ægte digitale aktiveksperter. Faktisk er centralbankens digitale valutaer (CBDC) intet andet end indfødte digitale versioner af traditionelle fiat -valutaer, som er indfødte analoge, men allerede er meget udbredt i digitalt format. Derfor bør CBDC’er ud fra et økonomisk og socialt synspunkt hverken betragtes som digitale aktiver eller kryptovalutaer, men kun som nye versioner af traditionelle fiat -valutaer. Kort sagt, de har få forskelle fra traditionelle fiat -valutaer og deler med sig den samme værdi, den samme pengepolitik og den samme inflationære karakter. Generelt betyder digitale aktiver imidlertid ikke digitale versioner af traditionelle aktiver, men nye aktiver, helt forskellige fra tidligere, indfødte digitale og baseret på distribuerede poster eller, bedre, decentraliseret. Mange af de førende traditionelle finansorganisationer integrerer allerede digitale aktiver i deres kundetilbud. Indtil for et par måneder siden var institutioner som JP Morgan og Goldman Sachs modvillige til at indføre kryptokurver i det konventionelle banksystem. Begge institutioner har imidlertid nu Bitcoin -midler, der udelukkende henvender sig til velhavende kunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.