Millioner af Gas Consultoria tælles i et aktieselskab

Gas Consultoria siger, at WhatsApp af den anholdte leder blev hacket

Ledelsen af Gasrådgivning offentliggjorde en erklæring om, at Glaidson dos Santos ‘WhatsApp blev hacket. I sidste uge var virksomheden målet for Operation Kriptos, der endte med beslaglæggelse af millioner, samt luksusbiler og fast ejendom af de hovedmistænkte. Under aktionen var myndighedernes hovedmål Glaidson dos Santos, en tidligere tjener, der blev udpeget som leder af det mulige finansielle pyramidespil. Hans anholdelse blev udført i et luksushus i hovedstaden i Rio de Janeiro og opretholdt efter en forvaring.
Millioner af Gas Consultoria tælles i et aktieselskabMillioner af Gas Consultoria tælles i et værdipapirfirma/Disclosure PF Han udnævnes som “chef” for en af ​​de største Bitcoin -ordninger i Lagos -regionen, som har en taskforce til at undersøge resultaterne af ti virksomheder, der alle er involveret i investeringssvindel med løfter om fast afkast på markedet. Denne region blev fremtrædende efter to på hinanden følgende udgaver af Fantástico påpegede, at regionen var fyldt med pyramider, som endda begik forbrydelser mod hinanden. Eftervirkningen var større efter mordet på “King of Pullback”, der blev skudt ihjel i en Porsche i begyndelsen af ​​august.

WhatsApp af lederen af ​​Gas Consultoria blev hacket, siger virksomheden

Efter beslaglæggelsen af ​​millioner af Glaidson dos Santos, elektroniske genstande og mere informerede Gas Consultorias pressekontor nu klienterne om, at hans WhatApp var blevet hacket. Sagen skete i lørdags (28), da nogle forsøgte at komme i kontakt med Glaidson, indså, at de modtagne svar var forvirrede. Ifølge en meddelelse fra Gas Consultoria modtog klienter anmodninger om at overføre penge og endda kryptokurver, hvilket indikerer, at nummeret blev overtrådt, men uden at gå i detaljer.
Gladsons Whatsapp reagerer efter at være blevet anholdt.  Virksomheden siger, at det er en hacker.Gladsons Whatsapp reagerer efter at være blevet anholdt. Virksomheden siger, at det er en hacker.

“Kære, denne lørdag formiddag (08/28) identificerede vi hackerangrebet på mobiltelefonen
vores administrerende direktør, Glaidson. Så vidt vi ved, har kriminelle brudt Whatsapp for at sende flere beskeder, der beder på vegne af administrerende direktør for GAS Consultoria om at overføre penge og kryptokurver til en bestemt konto for ukendt ejendom ”.

Pressekontoret for Gas Consultoria beder kunderne om at se bort fra meddelelserne og informerede om, at de søger at blokere disse handlinger. Denne note fra virksomheden GAS Consultoria kan læses i sin helhed her.
GAS CommuniquéGAS Communiqué Sagen viser, at ud over den påståede fidus, der gælder for klienter, der vendte tilbage for at lave en motorcade lørdag, efter begivenheden i fredags (27), er folk, der søger forklaring på sagen, stadig udsat for andre svindel i forbindelse med sagen. Livecoins kontaktede forbundspolitiet i Rio de Janeiro for at kommentere, om det er rigtigt, at Glaidsons WhatsApp blev hacket, men fik først et afkast tilbage i slutningen af ​​denne artikel.

Operation Kriptos -rapport frigivet af forbundspolitiet

Ifølge forbundspolitiet blev der udført 15 eftersøgnings- og beslaglæggelsesordre mod Gas Consultoria -mistænkte. 5 personer blev anholdt, 3 i Rio de Janeiro og 2 mere i São Paulo. Derudover blev 591 Bitcoins beslaglagt, som vil være tilgængelige for domstolene for mulig tilknytning og refusion af kunder. I kontanter blev der beslaglagt cirka R $ 14 millioner og yderligere 100 pund sterling, men andre beløb i fremmed valuta er stadig ved at blive beregnet. Ure af høj værdi, smykker, mobiltelefoner og mere elektronik blev også beslaglagt i operationen. Det er bemærkelsesværdigt, at 21 luksusbiler blev taget af myndighederne, som fandt disse varer sammen med de mistænkte. I en erklæring erklærede PF, at dette kunne være det største beslag af kryptokurver, der nogensinde er foretaget i Brasilien.

“Alt tyder på, at dette vil være det største beslaglæggelse af kryptokurver og værdier, in natura, sammen af ​​forbundspolitiet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.