SHIB var den næstmest søgte krypto på Twitter i november

På trods af det kraftige prisfald blev Shiba Inu (SHIB) konsolideret i november som den næstmest populære kryptovaluta på Twitter, kun overgået af Bitcoin (BTC).

November måned var ikke positiv for SHIB prismæssigt. Imidlertid har meme coin stadig stærk støtte og støtte fra sit samfund gennem sociale medier.

Kilde: Twitter

Ifølge data offentliggjort søndag (28) af CryptoRank, var Shiba Inu den næstmest populære kryptovaluta på Twitter i løbet af november måned, kun overgået af Bitcoin.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

I løbet af måneden registrerede cryptocurrency meme mere end 4 millioner omtaler på det populære sociale netværk.

Selvom det har cirka 60 % færre omtaler end Bitcoin, tillod dets antal det at overgå sin rival Dogecoin (DOGE) og andre kryptovalutaer med højere markedsværdi, såsom Ethereum (ETH), Solana (SOL), PancakeSwap (CAKE) og Cardano ( ADA).

Shiba Inu registrerer vigtige præstationer

Væksten i SHIB's adoption og popularitet fortsatte i et accelereret tempo. Sidste torsdag (25) nåede cryptocurrency meme mærket af 1 million indehavere af tokens .

For nylig blev det afsløret, at elektronikforhandleren Newegg har bekræftet sin plan om at tilføje SHIB som en ny betalingsmulighed.

Annonceringen blev oprindeligt foreslået af SHIB-leder Shytoshi Kusama i et tweet fra Shiba Inus officielle Twitter-konto og blev senere bekræftet af et tweet fra Newegg.

På samme måde overraskede Gemini-børsen den 15. november Shiba Inu-samfundet positivt ved at annoncere noteringen af tokenet på dets platform, såvel som et stort antal metaverse- relaterede tokens.

Erobringer påvirker ikke prisen

På trods af de vigtige resultater opnået af Shiba Inu i løbet af november måned, afspejlede prisen på tokenet en modsat følelse.

Den 28. oktober registrerede SHIB et rekordhøjt niveau på $0,00008845. På denne måde lykkedes det midlertidigt at placere sig på en 8. plads på ranglisten over største kryptovalutaer i markedsværdi, efter at have passeret Polkadot (DOT), Dogecoin (DOGE) og USD Coin (USDC).

Men fra det øjeblik og frem sås en kraftig devaluering af aktiverne med et fald på næsten 57 %. Indtil videre handler SHIB til $0,00003787 ifølge data fra CoinMarketCap.

Kilde: CoinMarketCap

På trods af den voksende adoption har nogle referencer fra kryptoverdenen advaret investorer om risiciene ved cryptocurrencies meme.

På den ene side, Edward Snowden, en tidligere NSA-konsulent, advarede sine tilhængere om ikke at investere deres penge i Shiba, mens Anthony Pompliano var lidt mere dreven, mærkning SHIB en svigagtig cryptocurrency fidus.

SHIB-artiklen var den næstmest søgte krypto på Twitter i november og blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.