BNB -stigning baner vej for stigning i BSC -tokens

En analyse af Binance Coin (BNB) og to andre tokens i dets økosystem, PancakeSwap (CAKE) og 1inch (1INCH).

KAGE

CAKE har været på tilbagetog siden 25. august, da det blev afvist af modstandsområdet $ 26,85. Dette er 0,5 Fibonacci retracement -niveau og fungerer normalt som modstand efter tyrespring.

Efterfølgende fandt token støtte på 0,5 Fibonacci retracement -niveauet på $ 18 (hvid), som virkede på samme måde som modstand.

Token handler stadig over supportniveauer, og tekniske indikatorer er neutrale.

MACD, som er skabt af en kombination af kortsigtede og langsigtede (MA) glidende gennemsnit, ligger lige ved linjen 0. Det betyder, at kortsigtede og langsigtede tendenser bevæger sig i samme tempo.

På samme måde giver RSI en måling på 50. RSI er en momentumindikator med aflæsninger mellem 0 og 100. 50 -linjen er midtpunktet og et neutralt trendsignal.

Kilde: TradingView

Det kortsigtede 4-timers diagram viser, at CAKE følger en nedadgående modstandslinje. Så længe dette er tilfældet, forbliver den kortsigtede bias til bagsiden.

Det gør dog i øjeblikket sit fjerde flugtforsøg. Linjen bliver svagere med hver enkelt, så et breakout ville være sandsynligt. Hvis det sker, vil den nærmeste modstand være $ 22,9.

Der er dog ingen klare tegn til at bekræfte trendens retning.

Højdepunkter

  • CAKE følger en kortsigtet nedadgående modstandslinje.
  • Token handler over langsigtet support til $ 18.

BNB

BNB vokser sammen med en stigende støttelinje fra den 23. maj. Opadgående bevægelse førte til en opskrivning på $ 518,9 den 26. august.

Token blev imidlertid afvist af 0.618 Fibonacci retracement -niveau (rød cirkel) på $ 511. Dette er et almindeligt Fibonacci -modstandsniveau og forårsager en midlertidig vending af tendensen.

Den nedadgående bevægelse fortsatte, indtil BNB hoppede tilbage til supportlinjen den 26. september (grønt ikon). Dette stævne tjente yderligere til at validere den stigende supportlinje og øge dens betydning.

Desuden er tekniske indikatorer bullish. MACD er positiv og stigende, hvilket betyder, at den kortsigtede tendens er hurtigere end den langsigtede tendens. RSI er også over 50, et tegn på bullish momentum.

Det kortsigtede seks timers diagram viser, at BNB allerede er brudt fra en nedadgående modstandslinje. Dette er i overensstemmelse med aflæsningerne i den daglige periode. Derfor kan der forekomme et forsøg på at bryde ud over $ 511 -modstandsområdet.

Højdepunkter

  • BNB følger en langsigtet opadgående støttelinje.
  • Token har forladt en kortsigtet nedadgående modstandslinje.

1INCH

1INCH har trukket sig tilbage på en nedadgående kile siden 9. september. Kilen betragtes som et bullish mønster, hvilket betyder, at prisen i de fleste tilfælde forventes at komme ud af den.

Ikke overraskende eksploderede 1INCH den 1. oktober og ramte et højdepunkt på $ 3,37 (rødt ikon). Afvisningen tjente til at validere $ 3,37 -området som modstand, da det handlede højere den 16. september.

Derefter faldt faldet til et lavpunkt på $ 2,70, hvor det hoppede (grønt ikon). Springet tjente til at validere $ 2,77 -området som en støtte, da det allerede havde fungeret som en modstand den 22. og 27. september.

Tendensretningen er derfor stadig uklar, indtil token forlader eller falder fra modstand eller støtte.

Højdepunkter

  • 1INCH kom ud af en faldende kile.
  • Der er støtte og modstand på henholdsvis $ 2,77 og $ 3,77.

Tjek den seneste Bitcoin anmeldelse.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og snak om hende i BeInCrypto -gruppen på Telegram!

BNB's Alta -artikel baner vej for stigning i BSC -tokens blev først set i BeInCrypto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.