Mød FYD, et decentraliseret, freelance økosystem til generation Z og millenials

FYD er et online -fællesskab af freelancere, virksomheder og cryptocurrency -entusiaster, alle med en mission om at opbygge og pleje en decentral og demokratisk gigantisk økonomi. Hvad er anvendelsen af decentralisering i koncertøkonomien, og hvilken rolle agter FYD at spille der? Vi vil snart behandle disse spørgsmål.

Men lad os først påpege, at dette ikke er en anmeldelse af FYD eller FYDcoin udviklet af platformen. Det er snarere en oversigt over, hvad platformen lover at repræsentere, hvordan den sigter mod at nå disse mål og det økonomiske incitament, der er forbundet med det bredere FYD -økosystem.

Lad os starte med et hurtigt kig på, hvor den globale koncertøkonomi er i dag, og hvordan blockchain har en rolle at spille for at hjælpe den med at modnes.

Baggrund

Den globale koncertøkonomi forventes at vokse 17% om året til 455 milliarder dollar i 2023, viser en undersøgelse fra Mastercard. Bemærk, at denne undersøgelse fandt sted allerede inden begyndelsen af covid-19-pandemien. Så chancerne er store for, at det forventede antal kan vokse yderligere i kølvandet på krisen og den garanterede blokade, der siden har ført til mange jobnedskæringer og den generelle økonomiske krise.

For dem uden for kredsløbet omfatter koncertøkonomien dybest set alle de digitale platforme, der forbinder freelancere med klienter for at levere tjenester eller dele aktiver.

Producentens pris

Indtil nu har koncertøkonomien været totalt domineret af blot et par centraliserede platforme, der styrer langt størstedelen af freelancemarkedet. Dette monopol sammen med dårskaberne i en centraliseret driftsstruktur og overskudsdeling forlod det autonome samfund på jagt efter et bedre og mere gennemsigtigt alternativ.

Derfor var det kun et spørgsmål om tid, før et decentraliseret alternativ drevet af blockchain -teknologi dukkede op for at udfordre status quo.

FYD er det nye alternativ, der udfordrer status quo. Det er en af de første decentrale platforme, der lover en fair, gennemsigtig og demokratisk markedsplads for freelancere.

FYD lover at forstyrre koncertøkonomien

FYD er stolte over at være et ungt, men blomstrende online -fællesskab af freelancere og kryptoentusiaster, der deler et fælles mål om at opbygge en decentral økonomi og et gig -økosystem. Som platform, blockchain og community har FYD eksisteret i næsten 2 og et halvt år.

Holdet bag FYD pegede kategorisk på BeInCrypto, der i modsætning til mange kryptokurrencyprojekter aldrig udførte en ICO eller forudbestilte FYDcoin.

"Der blev handlet valuta fra dag ét uden ICO eller IEO," understregede teamet.

Udover de populære konventionelle online freelance -markedspladser (læs: centraliseret) byder FYD også velkommen på freelancere fra stort set alle samfundslag, herunder webdesignere, revisorer, konsulenter, programmører, animatorer, forfattere og onlineindholdsproducenter, bare for at nævne nogle få.

Lad os nu se, hvad der adskiller de to.

FYD vs. centraliserede freelancemarkeder

Centraliserede freelance -markedspladser spiller grundlæggende rollen som en forvaringsservice mellem freelancere og kunder. Disse platforme garanterer freelancere, at de vil blive betalt, når de opfylder kundens vilkår, men derved opkræver de et stort gebyr – nogle gange i størrelsesordenen 20% eller endnu mere.

Også i tilfælde af en tvist mellem en freelancer og en klient ses disse centraliserede platforme typisk fra klientsiden, fordi de ser dem som deres vigtigste indtægtskilde.

Takket være blockchain -teknologien og dens offshoots som smarte kontrakter er FYD immun over for disse problemer, freelancere hele tiden har stået over for.

Det mest lovende aspekt ved FYD er, at brugere kan arbejde peer-to-peer uden at skulle betale tredjepartsgebyrer. De kan beholde 100% af deres gevinster på platformen eller trække deres gevinster tilbage til deres egen pengepung for at nyde passiv indkomst gennem spil.

Brugen af smarte kontrakter giver til gengæld freelancere og klienter mulighed for at forbinde og udveksle tjenester uden tillid. Der er ikke plads eller mulighed for partisk dom fra en mellemmand.

FYDcoin (FYD)

I hjertet af FYD -økosystemet er platformens native digitale aktiv, FYDcoin (FYD). Det er også et iboende deflatorisk aktivværdi, ligesom Bitcoin, i den forstand at dets udbud er begrænset. Der vil kun være en maksimal forsyning på 650 millioner FYDcoins.

Det betyder, at efterhånden som udbuddet af nye mønter, der kommer i omløb, gradvist falder og til sidst tørrer, vil prisen på FYDcoin fortsætte med at stige. Dette forudsætter naturligvis, at efterspørgslen vil forblive stabil.

En halvering af FYDcoin er planlagt til at finde sted hvert år, i modsætning til Bitcoin -halvering, som sker hvert fjerde år. Hvis du ikke er sikker på, hvordan det er at halvere begivenheder, kan du se BeInCryptos detaljerede vejledning om Bitcoin -halvering for et overblik.

Alle kan mine eller printe FYDcoin. Faktisk kan du udtrække det ved hjælp af en almindelig bærbar eller stationær computer – ingen dyr hardware er påkrævet.

Dette gør i det væsentlige massiv FYDcoin -minedrift tilgængelig, hvilket hjælper med at decentralisere netværket yderligere. Og fordi mineprocessen ikke kræver mange ressourcer, kræver det meget mindre energi at beskytte netværket.

Du kan beholde din beholdning i din FYD -tegnebog for at hjælpe med at beskytte netværket (og tjene renter til gengæld) eller bytte det til Bitcoin på kryptokurrencybørser som blandt andet Hotbit og Crex24.

Alternativt kan du også tjene FYDcoin på FYD-markedet ved at tilbyde små job eller selvstændige ydelser.

Passiv indkomst med FYDcoin -indsats

Ved at bevare en aktiv balance i din FYD Wallet med en stabil internetforbindelse, har du en chance for at optjene FYDcoin -blokbelønninger. Jo højere saldo i din tegnebog, desto større er din chance for at tjene en blokbelønning.

Du kan satsningen FYDcoin hjælp af enhver bærbar eller stationær. Hvis du opbevarer et lager på 400.000 FYDcoin, har du mulighed for at være vært for en server, der indeholder en kopi af FYD -blockchain. Dette giver dig også ret til at optjene endnu flere belønninger i forhold til f.eks. At sætte en masternode .

Fordele ved FYDcoin

  • Hurtige transaktioner: FYDcoin peer-to-peer-transaktioner sker på få sekunder, i modsætning til den gennemsnitlige BTC-transaktion, som kan tage flere minutter.
  • Lave transaktionsgebyrer: FYDcoin -transaktionsgebyrer er næsten nul, i modsætning til Bitcoin eller andre populære kryptokurver.
  • Passiv indkomst: Du kan tjene op til 10% i passiv indkomst ved at satse FYDcoin eller hoste en masternode på din egen server for at tjene 15%.
  • Ombyttelig: FYDcoin er noteret på flere mellemliggende kryptobørser, hvor du kan bytte den til Bitcoin.

sidste tanker

Så som du kan se, har FYD -økosystemet virkelig potentiale, hvis det kan leve op til løfterne om at opbygge et decentraliseret, fair, gennemsigtigt og økonomisk givende autonomt marked.

Vi forstår, at denne artikel sprang over de tekniske aspekter af FYD -økosystemet. Men som vi nævnte i begyndelsen, var målet her at præsentere en oversigt over FYD som en platform og dens mål om at decentralisere koncertøkonomien.

Hvis du er interesseret i at investere i FYD, vil Hotbit.io liste FYDcoin i slutningen af oktober 2021, hvor du kan bytte Bitcoin til FYD og omvendt. Du vil måske holde øje med Twitter -annoncen for den nøjagtige dato og klokkeslæt for fortegnelsen. Ud over Hotbit kan du finde andre markeder her .

Vi lover at holde et godt øje med FYD, når platformen modnes, og i mellemtiden kan vi også vende tilbage med en detaljeret gennemgang for at skitsere vores resultater. Indtil da kan du besøge det officielle FYD -websted for flere detaljer og regelmæssige opdateringer.

Artiklen Meet FYD, et decentraliseret og freelance økosystem for Generation Z og millenials blev først set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.