Apple kan komme ind på Bitcoin ved hjælp af denne strategi

Apple kan komme ind på Bitcoin ved hjælp af denne strategi

Michael Saylor, der er bullish på Bitcoin, er ingen nyhed. Faktisk har han ofte talt om det digitale aktivs potentiale til at omdanne betalinger og blive “ejendommens fremtid.” I et interview med Dan Weiskopf for nylig gik Saylor dog et skridt videre. Her berørte Saylor Apples potentiale til at blive “verdens største og mest rentable bank i menneskehedens historie” gennem Bitcoin.
Institutioner, teknologi og Bitcoin: Den trio, vi muligvis har brug for
Ved at realisere sit uudnyttede potentiale har giganter i tech- og finansindustrien investeret i Bitcoin. Imidlertid er det kun få, der udnytter og arbejder på at fremme det. Saylors MicroStrategy er en af ​​disse og rummer 105.084 Bitcoins, for at være præcis. Så er der tech -giganter som Tesla og Square Inc., der begge ejer henholdsvis 43.200 BTC og 8.2027 BTC. “Apple of Silicon Valley”, Apple Park, har dog stadig ikke givet nogen officielle erklæringer om investering i digitalt guld. I 2019 havde Apple Pay, vicepræsident Jennifer Bailey, påstået, at Apple “så cryptocurrency”, da “det er interessant” og “har et langsigtet potentiale.” Nu ser det imidlertid ud til, at Saylor har sin egen idé til, hvordan Apple kan omfavne Bitcoin. Ifølge Saylor kunne virksomheder, der besidder massiv kapital, i fremtiden løse en kurv med problemer ved at købe Bitcoin.

“[…] hvis Apple, Google og Facebook bygger Bitcoin ind i deres applikation, forbedrer de deres forretning. Hvis El Salvador eller Cuba eller Tyrkiet eller Japan eller Rusland eller USA eller Storbritannien eller Frankrig køber Bitcoin, ordner de deres balance. ”

Han tilføjede,

“Hvert selskab på Jorden, hvis de køber Bitcoin, retter de deres balance. Så Bitcoin er løsningen på hundredtusinder af enheder. Og hvis du ikke ejer det, er du ikke udsat for hver af disse enheder, ikke? ”

Dette er et interessant scenario at antage, når vi ser på kryptoadoptionshastigheden fra dette perspektiv. Ifølge en nylig undersøgelse fra Crypto.com fordoblede kryptobrugere rundt om i verden næsten fra 100 millioner i januar 2021 til 221 millioner i juni 2021. I denne periode nåede Bitcoin et højdepunkt på $ 64.000 efterfulgt af en stejl korrektion. I mellemtiden har altcoins også spist i markedsandelen for BTC og ETH. Nu hvor vi ved, at adoption er steget eksponentielt, hvad er Bitcoin værd for Apple? Saylor sætter værdien til $ 3 billioner. Ifølge ham kan iCloud i fremtiden fungere som betalingsfacilitator for at flytte dette digitale aktiv. Han forklarede,

“Hvad er der i iCloud nu, ikke? Dine videoer, dine fotos, dine dokumenter og din kommunikation. Hvad er der ikke i iCloud nu? Dine penge. Hvad sker der, når 100 billioner dollars bliver sluset ud af det 20. århundredes ejendom? Hvad er jord, fast ejendom, guld, obligationer, værdipapirer – hvad sker der, når 100 billioner dollars bliver sluset i digital ejendom? Det skal lande i iCloud eller tilsvarende Android -skyen eller i Facebook. ”

Saylor kaldte det “det næste store kapitel” og hævdede, at giganter som Apple, Facebook og Square kan drage fordel af denne strategi. Det kan simpelthen “sælge $ 10.000 Bitcoin til 100 millioner mennesker.” Hvad mere er,

“Hvis 100 millioner mennesker har $ 10.000 siddende i iCloud, så blev du bare verdens største, mest rentable bank i menneskehedens historie, ikke?”

Ikke desto mindre har Apple holdt sig fra at fordybe sig i krypto eller Bitcoin. Dette kan skyldes tilsynsmyndighedernes handlinger, da Facebook introducerede Diem eller den aktuelle kamp mellem kryptovirksomheder og SEC. Det bliver interessant at se konkurrencen blive ophedet, hvis og når Apple beslutter sig for at gå ind i krypto-området.

Leave a Reply

Your email address will not be published.