Billigere end bitcoin og 50 gange mere rentabel: 'microcoins' kryptovalutaer koster cents, har potentiale til at omdanne R$1.000 til R$50.000 på 12 måneder og er helt væk fra hajernes radar; forstå

ødelagt bitcoin

Når vi taler om det finansielle marked, bliver den, der kommer foran, normalt belønnet. Tænk for eksempel bare på dem, der investerede i bitcoin for 10 år siden, hvor kryptovalutaen stadig var ukendt og kostede blot 0,003 US$ (eller 0,0017 R$). De, der så potentiale i det stadig fosterprojekt på det tidspunkt, akkumulerede omkring 220.000.000% overskud mellem 2010 og 2020.

Det vil sige, at en lille investering var nok til, at nogle mennesker kunne akkumulere millionærbeløb på deres bankkonto år senere. En investering på mindre end 100 reais i bitcoin i 2010 ville gøre en ny millionær .

Det ville desværre ikke være muligt i dag. BTC er trods alt blevet verdens førende kryptovaluta med en markedsværdi på over $1 billion . Og udover at blive for stor, er bitcoin heller ikke længere en nyhed. Tværtimod er det et aktiv, der er ekstremt kendt over hele verden.

Men den gode nyhed er, at i tilfælde af at du ikke har surfet på bitcoin-værdien i løbet af de sidste par år, har vi i øjeblikket over 8.000 kryptoaktiver tilgængelige at investere i , plus nye projekter, der dukker op hver dag. Og jeg skal være ærlig: de fleste af dem er mere rentable end bitcoin selv.

Og alt dette bliver endnu mere interessant, hvis vi tror, at der stadig er projekter i embryonale stadier, som ikke engang er blevet gjort tilgængelige på større børser (cryptocurrency-mæglere), med ekstremt fordelagtige og asymmetriske afkast .

Jeg taler her om projekter, der dukker op nu, og som på meget kort tid leverer værdi, der aldrig er set før af kryptomarkedet, og efterlader bitcoin "i støvet". I 2021 havde vi en af disse sager. Du husker måske, hvad fænomenet kendt som 'AXS' var.

Axie Infinity game governance gamecoin steg med over 20.000 % mellem januar og november 2021 . Det betyder at gange med 200 gange pengene investeret på blot 11 måneder. Eller forvandl 1.000 R$ til mere end 200.000 R$ på spidsen af en blyant.

I dette tilfælde ville en investering på 5.000 R$ være nok for at nå 1 million. Men mest imponerende var AXS ikke den eneste.

Sandbox- spillet har set prisen på dets kryptovaluta stige i vejret med 13.770% på blot tre måneder . Det er rigtigt, på meget kort tid kunne du have forvandlet R$100 til imponerende R$13.870. Vil du have et eksempel mere?

SPELL-tokenet steg 12.250 % mellem august og november 2021, hvilket igen viser investorer, at nyoprettede projekter kan levere meget udtryksfulde værdiansættelser på meget kort tid.

Det er utvivlsomt meget mere interessante afkast end at investere i bitcoin, som på 12 måneder kun blev værdsat med 44 % mellem januar og december 2021. Dette er dog stadig ikke i nærheden af, hvad nogle embryonale kryptoaktiver kan tilbyde.

Jeg siger dette, fordi de aktiver, jeg nævnte ovenfor, havde disse værdiansættelser, efter at de blev noteret på større mæglerhuse og blev kendt for store investorer. Jeg vil ikke afskrække dig, men overskuddet kunne have været meget større, hvis du havde fanget ovenstående muligheder før de fleste.

Tænk, hvis du for eksempel havde investeret i AXS, før det overhovedet blev noteret på Binance? Da hun stadig var øre på dollaren, og ingen kendte hende. Denne mulighed er desværre forbi, men nu får du chancen for at gøre det samme med andre kryptovalutaer.

Dette træk fik embryonale kryptovalutaer, der koster øre, til at værdsætte mere end 3.000% på 1 måned.

For kryptovalutaanalyseafdelingen i det største uafhængige finansielle analysehus i landet, Empiricus, er der embryonale kryptovalutaer , kaldet "mikromønter", med meget mere brutalt profitpotentiale end dem, der er nævnt ovenfor.

Det er mønter, der stadig er i deres tidlige stadier, som netop er blevet oprettet, og som endnu ikke er noteret på større børser. De er kun tilgængelige på decentraliserede børser, til en værdi af et par cent og er stadig totalt ukendte, langt fra "hajerne" på det finansielle marked.

Og dette skaber det ideelle scenario for investering. Når alt kommer til alt, taler vi om muligheden for at hente nye og disruptive teknologier lige fra starten og fra en meget lav investering have mulighed for at tjene tusinder (og måske endda millioner) af reais, såvel som dem, der har investeret i bitcoin i 2010.

Optimismen i afdelingen for cryptocurrency-analyse skyldes det positive tilbageblik set i de seneste måneder. Ved at analysere små kryptovalutaer, der for nylig er noteret på store børser, blev det bemærket, at en bevægelse pludselig kan forårsage eksponentielle værdiansættelser.

De, der forudså "begivenheden", var i stand til at fange afkast på op til 3.965% på kun en måned, som du kan se i diagrammet nedenfor:

prisdiagram
Embryonal kryptovaluta har vundet 3.965% efter at være blevet noteret på CoinBase. Billede: CoinMarketCap

For at lette adgangen til disse lovende kryptovalutaer og sikre, at ingen bliver udeladt af kommende profitmuligheder, har kryptovalutaanalyseafdelingen samlet interne kryptoeksperter til et ekstraordinært rekrutteringsmøde.

I det helt online og gratis møde vil Vinícius Bazan, Lucca Benedetti og Valter Rebelo, husets vigtigste kryptovalutaanalytikere, tilkalde investorer, der er interesserede i at få adgang til kryptobets, hvor de ser potentiale til at omdanne en investering på 1 tusind R$ til R. $ 50 tusinde i de næste 12 måneder.

"Kryptovalutaerne med det højeste værdistigningspotentiale i verden er ikke engang noteret på større børser endnu. Men i dag kan du få mulighed for at købe dem før alle andre” – Vinícius Bazan

Dette arrangement er aldrig blevet lavet før af anmeldelseshuset. Analytikere så dog en lille og unik chance for at udnytte kryptovalutagevinster ved at investere i meget små projekter, som endnu ikke er kommet til de fleste investorers opmærksomhed.

Ifølge analytikeres beregninger og fremskrivninger har mikromønter alt, hvad de behøver for at formere sig mindst 50 gange i løbet af de næste 12 måneder . Det betyder, at hver 1.000 BRL, der investeres i disse valutaer i dag, kan blive til 50.000 BRL .

Om de har ret eller ej, ved vi på mellemlang til lang sigt. Men i betragtning af den konsekvente track record på 3.562 % i Bazans anbefalede pung, ud over 2.721 % i Valters pung, over de sidste 5 år, ville jeg ikke gå glip af muligheden for at vide, hvad disse mikromønter er, hvis jeg var dig.

Især fordi, når vi taler om embryonale og bittesmå projekter som mikromønter, er 50 gange en konservativ position tæt på, hvad de kan levere på så korte perioder, som du selv har set.

JEG VIL VEDE DE CRYPTOCURRENCER, DER KOSTER CENT OG KAN FORANDLE BRL 1 TUSIND TIL BRL 50 TUSIND PÅ 12 MÅNEDER

Sidst en advarsel som denne blev givet, blev 5.000 BRL til 1 mio. BRL

Hvis du er bekymret over potentialet i Empiricus’ kryptovalutaanalyseafdelings anbefalinger, skal du vide, at de var pionerer i at anbefale køb af AXS kryptovaluta, nævnt i begyndelsen af denne rapport, til investorer:

"En advarsel som denne er blevet lavet før. Vi anbefaler at købe AXS kryptovalutaen og advarer om, at den kan formere sig op til 10 gange på kort sigt"

Men ligesom analytikernes opfattelse nu er konservativ, var de også forsigtige med at anbefale købet af AXS. Og 11 måneder senere blev de positivt overrasket over at erfare, at krypto var ganget 28 gange .

Den, der på det tidspunkt investerede 5 tusind R$, blev millionær på mindre end et år . Kryptoen blev anbefalet i en sammenhæng, hvor den allerede var noteret på velkendte børser, men endnu ikke var blevet opdaget af større investorer.

Med andre ord fandt afdelingen ikke kun en smuk mulighed for profit, men ramte også den rigtige timing til at investere, hvilket fik dens investorer til at gå ind før de frygtede "hajer". Når alt kommer til alt, når de først kommer ind, er optrenden uundgåelig.

Selvfølgelig, som du allerede ved, er alt dette overstået. Og som du måske allerede ved, er tidligere indtjening ingen garanti for fremtidige afkast. Men hvad jeg vil have dig til at bemærke her er, at afdelingen har et højt niveau af selvsikkerhed og nu har nye væddemål på radaren:

JEG VIL VEDE DE CRYPTOCURRENCER, DER KOSTER CENT OG KAN FORANDLE BRL 1 TUSIND TIL BRL 50 TUSIND PÅ 12 MÅNEDER

Den nye købsalarm er færdig: disse er kryptovalutaerne, der kan skabe en generation af millionærer i 2022

Mange vil være bange og vil blive udeladt af denne mulighed. Og jeg forstår udmærket. Som nævnt i begyndelsen af denne tekst er det trods alt få mennesker, der beslutter sig for at være pionerer inden for en eller anden form for investering. Disse er dog ofte de største fordele. Husk: Den, der investerede i bitcoin, mens det stadig kostede cents, er i dag potentielt millionær.

Uanset hvad du vælger, skal du vide, at bare ved at læse så langt skiller du dig allerede ud fra flertallet af investorer, og har adgang til den nye investeringsafhandling af analytikere, der i de senere år har fanget ekstraordinære overskud og fået almindelige mennesker til at blive millionærer.

Men bare at vide, at kryptovalutaer "mikromønter" er de næste væddemål fra analytikere i Empiricus-afdelingen, gør ikke meget godt. Det er nødvendigt at handle. At vide dette og ikke gøre noget vil kun forårsage frustration og fortrydelse i måneder og år fremover.

Når alt kommer til alt, kan du være en del af, hvem der kender en ny generation af millionærer, som vil dannes fra 2022, hvis disse kryptovalutaer virkelig ganges med 50 gange.

Tænk med mig: du kan tage den ændring, der er i din pung lige nu, de øre fra bunden af lommen, som normalt ikke bruges, og bruge dem til at følge anbefalingerne, som analytikere vil give fra dette rekrutteringsmøde , den 24. januar klokken 19.00.

Lidt penge i de rigtige aktiver har allerede været i stand til at få folk til at ændre deres økonomiske niveau. Derfor understreger jeg: vi taler om små kryptovalutaer, som er øre værd, og at man kan investere et beløb, man ikke engang får brug for i fremtiden.

Hvis du taber, vil det ikke skade din egenkapital. Men hvis disse kryptovalutaer tilfældigvis tager fart, vil du have akkumuleret en arv, som du ikke engang kunne forestille dig. Derfor insisterer jeg på, at du tilmelder dig og reserverer din plads til mødet.

Ved at klikke her , vil du kende alle detaljerne om de mikromønter, der er i trådkorset i Empiricus kryptoanalyseafdeling. Og du vil vide, hvorfor det er så vigtigt at placere dig i dem, før de falder til de store mæglere.

Jeg vil vædde på, at du efter de 12 måneders analytikerplanlægning vil vende tilbage for at takke mig for at have overbevist dig om at tilmelde dig dette møde og have adgang til disse krypto-væddemål, der stadig er "skjult" for offentligheden.

Så klik på knappen nedenfor og reserver din plads for at lære om mikromønterne, der kan omdanne R$1.000 investeret til R$50.000 i de kommende måneder . Og bare rolig, der vil ikke blive opkrævet en krone for at du deltager i begivenheden:

JEG VIL VEDE DE CRYPTOCURRENCER, DER KOSTER CENTS OG KAN FORANDLE BRL 1 TUSIND TIL BRL 50 TUSIND PÅ 12 MÅNEDER

Ansvarsfraskrivelse: Denne publikation er sponsoreret og Cointimes er ikke ansvarlig for indholdet, produkterne eller tjenesterne nævnt i denne tekst.

Indholdet Billigere end bitcoin og 50 gange mere rentabelt: 'microcoins' kryptovalutaer koster cents, har potentiale til at forvandle R$1.000 til R$50.000 på 12 måneder og er helt væk fra hajernes radar; forstå optrådte først på Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.