Hvorfor brugte Neymar 6 millioner R$ på 'billeder' af aber? Forstå, hvad NFT'er er, og hvordan du kan drage fordel af dem (uden at skulle betale millioner af reais)

Neymar købte NFT fra Bored Ape Yacht Club. - Billede: BAYC/Reuters.

Et træk fra Neymar fangede nyhedens opmærksomhed i sidste uge: fodboldstjernen brugte 6 millioner reais på "billeder" af kedede aber . Nyheden kom efter, at esset ændrede sit profilbillede på Twitter og offentliggjorde et tweet, der sagde "Jeg er en abe" ("Jeg er en abe", på portugisisk). Vi ved godt, at penge ikke er et problem for Neymar, men skulle han have brugt 6 millioner bare for at få et nyt profilbillede?

Selvom det ser sådan ud på afstand, brugte Neymar ikke 6 millioner på blot billeder. Disse aber er faktisk ret eksklusive NFT'er til Bored Ape Yacht Club . Meget mere end avatarer er disse aber som et "medlemskort" til en klub, der ikke kun inkluderer PSG-stjernen, men også præsentanten Jimmy Fallon, sangeren Justin Bieber og rapperen Eminem. Og tro det eller ej: bag disse illustrationer er der et multi-million marked på vej op.

Men rolig, hvis du stadig ikke forstår denne NFT-historie, så følg mig, og jeg vil forklare, hvorfor så mange mennesker satser på denne nye forretning, og hvordan du kan gøre det samme uden at skulle have Neymars bankkonto.

NFT derovre, NFT herovre: trods alt, hvad betyder det?

Hvis du har fulgt økonomi- og teknologinyhederne, har du helt sikkert hørt meget om NFT i de seneste måneder. Emnet er så varmt, at Collins-ordbogen valgte NFT som årets ord for 2021. Og ikke kun i aviser, men på markedet ser vi også "feber". I 2021 nåede NFT-salget 25 milliarder dollars ifølge data fra DappRadar.

Forklarer én gang for alle: NFT'er (ikke-fungible tokens, i den portugisiske oversættelse) er som digitale ægthedscertifikater , som ikke kan replikeres.

Tænk på en NFT som et kunstværk. Du kan købe kopier af Mona Lisa hos enhver gadesælger derude, men originalen af Da Vinci er i Louvres besiddelse. Det samme med Neymars "aber". Du kan gå til Google nu og downloade billeder, der er identiske med dem, der er købt af afspilleren, men det oprindelige ejerskab er hans.

I denne nye kontekst kan stort set alt blive NFT: kunst, musik, spilgenstande, memes, fotos og endda opslag på sociale medier. Jack Dorsey, grundlæggeren af Twitter, solgte NFT af sit første tweet for $2,9 millioner. Selv Wikipedia blev til NFT, og den første udgave af online-leksikonet blev auktioneret for $750.000.

For at fortælle dig sandheden er NFT-markedet så rentabelt , at Neymar endda betalte "billigt" for aberne. I marts sidste år blev det helt digitale værk "Every Day: The First 5.000 Days", af den amerikanske kunstner Beeple, solgt for 69,3 millioner dollars på en auktion hos Christie's, et af de vigtigste kunsthuse i verden.

Jeg ved godt, det virker mærkeligt at betale for et digitalt værk, men tænk bare, at det indtil for et par år siden også virkede mærkeligt at købe flybilletter online, betale for streamingtjenester og sende onlinebeskeder. Digital er allerede vores nutid og vil også være fremtiden.

I den næste internetalder vil de såkaldte Web 3.0 , NFT'er samt kryptovalutaer spille en vigtig rolle. Og tro ikke, at det er så fjern en fremtid. Transformationer er allerede i gang. Året 2021 var meget vigtigt for økosystemet af digitale aktiver, som oplevede dets institutionelle accept stige til det punkt, hvor et land, El Salvador, adopterede Bitcoin som sin officielle valuta.

Ser man på hele konteksten af kryptovalutaer og den stadig hurtigere digitalisering af økonomien, er det ingen overdrivelse at sige, at vi er på et gunstigt tidspunkt til at positionere os på NFT-markedet (klik her for at finde ud af hvordan).

"Spillemønt" med en værdi på 13.479%? Forstå, hvordan du kan opnå overskud med NFT uden at spille videospil

Ud over kunstmarkedet har NFT'er en meget vigtig applikation i videospil, der følger spillet for at tjene dynamisk: de repræsenterer genstande, såsom bestemte karakterer, kræfter eller outfits, der kan handles i spilmiljøet og byttes til tokens. spil (og disse for rigtige penge).

Dette skaber et sekundært marked, der tiltrækker både spillere og investorer, som kun er interesserede i profit. Bare tag et kig på værdsættelsen af disse tokens forbundet med spil, mellem februar og november 2021:

  • SAND, fra The Sandbox-spillet: 8,362%
  • AXS, fra spillet Axie Infinity: 13,479%
  • MANA, fra Decentraland-spil: 2,993%

Det kan virke skørt, at "små spil" tjener så mange penge, men det er virkeligheden i den digitale verden. Selvom tidligere afkast ikke er nogen garanti for fremtidige gevinster, tyder alt på, at de, der endnu ikke har positioneret sig, efterlader penge på bordet og sandsynligvis bare vil se, når NFT'erne danner en ny generation af millionærer .

Og jeg kan allerede fortælle dig, at du ikke behøver at spille nogen form for videospil for at udsætte dig selv for overskud af denne størrelsesorden. Der er en meget mere praktisk måde, som ikke kræver nogen spillefærdigheder (endsige Neymars bankkonto).

Den 21. februar kl. 19 vil kryptovalutaanalytiker Vinícius Bazan præsentere, hvad han mener er den mest lovende mulighed i NFT-universet, for at du kan søge gevinster så hurtigt som muligt. På datoen vil Bazan afsløre et af sine væddemål helt gratis: aktiver med potentiale til at omdanne BRL 5.000 til op til 1 million BRL.

Og mere: Analytikeren vil også afsløre, hvordan du kan købe dine egne NFT'er uden at skulle betale 6 millioner reais, som Neymar gjorde.

ØNSKER DU AT OPDAGNE NFT-AKTIVER, DER KAN TJENE MILLIONÆR-PROFITS? KLIK HER FOR AT TILMELDE DEN INTERESSEREDE LISTE

Værdiansættelser på dette marked har en tendens til at ske meget pludseligt, så jo hurtigere du investerer, jo større er dine chancer for at erobre de bedste aktiver, før de bliver opdaget af offentligheden.

Fra gulvet i vognen vil NFT-feberen ikke gå ubemærket hen, da der er en masse "store mennesker", der går ind på akten…

NFT'er har allerede erobret Mark Zuckerberg, Adidas, Nike og andre store mærker

For nu ser NFT'erne ud til at være begrænset til spil og millionærkunstværker, men tendensen er, at de bliver mere mainstream og inkorporerer folks liv for altid. Hvis det afhænger af de store brands og teknologivirksomheder, vil "fremtidens NFT" ikke vente på at komme.

Bare se på de seneste tiltag:

Zuckerberg ønsker ikke at blive udeladt af partiet eller lade konkurrenter få for meget styrke.

Overskrift siger, at Facebook og Instagram har skabt platform til at handle og sælge NFT. Kilde: Dine penge, 20. januar 2022.

Nike , fodtøjsgiganten, ønsker også at gøre en tilstedeværelse i den digitale verden gennem NFT'er og har foretaget et strategisk opkøb til dette:

Headline siger, at Nike købte NFT-startup for at lancere digitalt fodtøj i metaverset. Kilde: Eksamen, 14. december 2021.

Dens hovedkonkurrent, Adidas , ønskede ikke at stå tilbage og drager allerede fordel af dette marked:

Overskriften siger, at Adidas samarbejdsprojekt solgte 250 millioner reais i NFT'er på tre dage. Kilde: Eksamen, 21. december 2021.

Som et sidste eksempel: Twitter annoncerede muligheden for at sætte NFT'er som et profilbillede. Interessant nok blev nyheden annonceret kort efter, at Neymar havde placeret reproduktionen af sin NFT som kontoens avatar. Efter Mohawk ser det ud til, at fodboldstjernen har lanceret endnu en trend…

Overskrift siger Twitter debuterede funktion, der tillader NFT-profilbilleder. Kilde: Folha de São Paulo, 21. januar 2022.

GÅ IKKE GÅR GÅR PÅ "FESTEN" AF ZUCKERBERG, ADIDAS, NIKE OG TWITTER: FIND UD HER, HVORDAN DU FÅR FØLGENDE MED NFT'er

Forhåndsbillet til NFT 'fest'

Selvom NFT'er bliver mere og mere populære i medierne, og de største virksomheder i verden søger kraftigt til sektoren, er det få mennesker, der faktisk investerer på dette marked. Mange mennesker ser bare buzz og benytter ikke lejligheden til at søge overskud. Desværre er disse mennesker de samme mennesker, der holder op med at tjene penge.

Tænk på det på denne måde: At investere i NFT'er lige nu er som at investere i virksomheder som Amazon og Google tilbage i 1990'erne. Ingen forestillede sig, at online shopping ville være fremtiden for detailhandel, og heller ikke at vi ville opgive telefonbøger og encyklopædier for at søge efter alle oplysningerne på en hjemmeside. Dengang virkede investering i Amazon og Google også som noget af entusiastiske nørder. Ingen forudså den radikale transformation, som disse virksomheder ville forårsage i vores daglige liv.

Det samme sker nu med NFT'er. Det er et mærkeligt koncept og stadig ikke udbredt, men det kan være, at disse ikke-fungible tokens om nogle år vil blive inkorporeret i vores liv, at sætninger som "Jeg købte en NFT" er lige så almindelige som "Jeg fandt den på Google" eller "Jeg bad om Amazon".

Lige nu står du over for muligheden for at udsætte dig selv for en revolutionerende teknologi, der allerede er ved at danne millionærer over hele verden, og som har fanget opmærksomheden hos virksomheder, fodboldspillere og andre berømtheder.

Derfor, hvis du vil positionere dig selv på forhånd, anbefaler jeg, at du registrerer dig via dette link for at få adgang til indholdet på NFT'er, som analytiker Vinícius Bazan stiller til rådighed den 21. februar kl. 19.00. På samme dato vil han afsløre det første aktiv på listen med potentiale til at omdanne BRL 5.000 til op til 1 million BRL i overskud .

Jeg udsender denne invitation, fordi jeg vil have dig til at lære mere om NFT'er gennem en eksperts ord. Du vil være i stand til at fjerne enhver tvivl om emnet og derefter træffe beslutningen om at investere eller ej.

Når du lærer mere om det enorme potentiale på dette marked, vil du forstå, at Neymar ikke er vild med at bruge 6 millioner reais på "billeder" af aber.

JEG VIL VIDE MERE OM PROFITPOTENTIALET FOR NFT'er OG VEDE DET NÆSTE LOVENDE VÆDDE I SEKTOREN

Indholdet Hvorfor brugte Neymar R$6 millioner på 'billeder' af aber? Forstå, hvad NFT'er er, og hvordan du kan drage fordel af dem (uden at skulle betale millioner af dollars) dukkede først op på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.