Hvorfor investere i disse DeFi -tokens, foruden Ethereum, Solana, giver mening

Hvorfor investere i disse DeFi -tokens, foruden Ethereum, Solana, giver mening

DeFi -økosystemet har vakt stor opmærksomhed sent. Dette rum forsøger åbenbart at blande sig med det traditionelle finansielle landskab. Da tingene langsomt bliver almindelige, er tilsynsmyndighederne blevet bombarderet med en lang række udfordringer. For at udvide deres forståelse af økosystemet har de taget forskellige foranstaltninger. Ifølge en nylig Forbes -rapport har den amerikanske Securities and Exchange Commission for eksempel indgået en aftale med Blockchain -analysefirmaet AnChain for at hjælpe med at overvåge og regulere den “turbulente” DeFi -industri. Op- og nedture er en del af vækst- og modningsfasen i enhver industri. Set i bakspejlet bliver ustabiliteten og udsvingene næsten uundgåelige.

Så er det lukrativt for markedsdeltagere at tjene penge på DeFi -turbulensen?

Bortset fra populære tokens som UNI, LUNA, AVAX og AAVE har mindre kendte tokens som KAVA og RAY også været værdsat i værdi for sent. Faktisk, ifølge data fra Messari, lykkedes det KAVA at hente 56,6% afkast til sine HODLers i løbet af den sidste måned. Parallelt tjente RAY -investorer 236,5% overskud i samme tidsvindue.
Kilde: Messari
Kilde: Santiment Væksten af ​​disse myrer har stort set været organisk i naturen. Prispumper er blevet ledsaget af tilstødende stigninger i de respektive alts ‘handelsvolumen. Desuden har folk fra samfundet aktivt talt om disse tokens på sociale platforme, hvilket fik den sociale stemning til at booste.

Virker fremtiden dog dyster?

Det grundlæggende dikterer i rimelig grad den langsigtede levedygtighed af et givet projekt. Som sådan har udviklingen i de respektive alts økosystemer foregået i et temmelig imponerende tempo sent. Kava Labs er for eksempel på nippet til frigiver sin nye tværgående kæde-likviditetsnav til DeFi [Kawa Swap]. Kawa Swap ville give brugerne mulighed for at bytte aktiver mellem forskellige blockchains og investere deres midler i market-making puljer. Endvidere Kava og Simplex [an EU-licensed financial institution] arbejder i fællesskab på den første fiat-til-DeFi-rampe. På samme måde er Raydium allerede den største decentraliserede central på Solana. Det samler hovedsageligt likviditet fra sine egne puljer, men er samtidig den største market-maker på Serum-Solanas ordrebogbaserede børs. Et af Raydiums primære mål er at øge Solana -økosystemet ved at tiltrække flere projekter og brugere. For at gøre dette havde teamet oprettet AcceleRaytor et par måneder siden. I dag er et væld af projekter på den samme launchpad ret populært og har haft overtegnede lanceringer. Også Raydiums køreplan er fyldt med et par interessante planer. For eksempel planlægger det at lancere sine stableswap -puljer, avancerede ordreroutingsprotokol og integrere Wormhole i en overskuelig fremtid. I et forsøg på at hjælpe Solana med at vokse i løbet af månederne har Raydium også været i stand til at hjælpe sig selv. Set i bakspejlet ser RAYs fremtid, ligesom SOLs fremtid, lys nok ud på dette tidspunkt.

Den rigtige porteføljemix

DeFi -rummet kommer til at blomstre i de kommende år, og når det sker, vil værdiansættelsen af ​​alle disse tokens også være på deres respektive toppe. Desuden, som fremhævet i en tidligere artikel, er DeFi -økonomien fortsat bygget på Ethereums netværk. Så ja, hvis investorer er HODLing Solana og Ethereum på dette tidspunkt, kan tilføjelse af en håndfuld DeFi -tokens til deres respektive porteføljer vise sig at være lukrativ i det lange løb. Alt i alt kan markedsdeltagere helt sikkert bruge denne turbulente fase til deres fordel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.