top krypto at købe

5 Top Crypto at købe i denne uge [BTC, ETH, ADA, SOL, BNB] September 2021 Wk 1

Denne artikel beskriver de fem bedste krypto, der skal købes nu og tilføjes til din portefølje. Hvorfor er det vigtigt? Fordi kryptomarkedet har været i riv efter en tre måneders pause, hvor tyrene tog kontrol over markedet. Large-cap krypto, Bitcoin, har ført den spirende industri ind i endnu et fænomenalt rally, da flere investeringer strømmede til den nye sektor igen. Klar til at tjekke de mønter, vi valgte? Lad os springe lige ind.

1. Bitcoin (BTC)

top krypto at købe Bitcoins kritiske rolle og indflydelse kan ikke overvurderes. Med en 43,6% markedsdominans i det nye futuristiske finansielle rum er Bitcoin den bedste krypto at købe til langsigtet vækst. Dens begyndelse tror på dets vækstpotentiale. Siden lanceringen i 2009 er benchmark -kryptokurrency vokset mere end 9 millioner gange og ballonerede kryptomarkedet til et marked på 2,5 billioner dollars under højkonjunkturen i april. Den virtuelle valutas betydning har set flere lande begynde at overveje at vedtage den som et lovligt betalingsmiddel og derved indvarsle en ny tid for udveksling. I øjeblikket leder den latinamerikanske nation El Salvador Bitcoin -afgiften. Det er indstillet til at muliggøre BTC -betalinger i den kommende september. Paraguay, Argentina og en lang række andre lande er også opsatte på at foretage dette dynamiske digitale aktivskifte. Prismæssigt leder Bitcoin kryptomarkedet og stiger tidligere til $ 65.000, før markedspresset barberede 50% af værdien. Imidlertid er det førende digitale aktiv tilbage til sine gamle måder efter at have testet $ 50.502 -mærket i løbet af den sidste uge. På pressetid handler BTC til 47.894,74 dollar med en højde på 24 timer på 49.400,46 dollar.

2. Ethereum (ETH)

Ethereum -netværket har foretaget en grundlæggende ændring af ETH -tokenet med den hårde gaffel i London, indsat i midten af ​​august. EIP-1559 førte til en procentvis forbrænding eller reduktion af ETH-tokens, der gjorde det muligt for den engang inflationære digitale valuta at blive deflatorisk ved hver tokenforbrænding. En væsentlig årsag til, at ETH er en topkrypto at købe, er Ethereum-netværkets afgørende rolle i fremtiden for den spirende decentraliserede finanssektor (DeFi). Med mere end 200 bedst presterende decentrale applikationer (dapps) er Ethereum en kendt spiller inden for de hurtigt stigende næste generations DeFi-tjenester. Derudover er ETH-token de facto-valutaen for den blomstrende sektor med ikke-fungible tokens (NFT’er). ETH bruges til notering og det efterfølgende køb af disse unikke digitale samleobjekter. I mellemtiden havde Ethereum-netværket en lille skræk i sidste uge, hvilket førte til et netværksopdeling, der åbnede netværket for et dobbeltudgiftsangreb. Omkring 73% af Geth -klientnoder opererede på et andet Ethereum -netværk i et kort øjeblik. Teamet bag Ethereum -projektet har imidlertid frigivet en opdatering for at løse dette “problem med høj alvorlighed” kodenavn Hades Gamma. Hidtil har Ethereum fortsat udvist modstandskraft og indtager stadig stedet som den næststørste krypto efter markedsværdi. ETH -token har været udsat for massive flygtige striber, der på et tidspunkt faldt til $ 1.800 i løbet af det bearish marked. Til sin nuværende værdi kæmper ETH for at genprøve $ 3.500 og handler i øjeblikket til $ 3.183,72, et fald på 0,25% i de sidste 24 timer.

3. Cardano (ADA)

top krypto at købe Cardano -netværket er en anden topkrypto at købe i betragtning af blockchain -platformens voksende vedtagelse i de sidste måneder. I en mission om at ændre blockchain -økosystemet og muliggøre et mere forbundet finansielt rum, bruger Cardano en PoS -protokol, det kalder Ouroboros. I modsætning til flere konventionelle PoS -arkitektursystemer vælger Ouroboros tilfældigt valideringsnoder og sikrer et demokratisk system. På denne måde sikrer det, at “rige” eller store validator -noder ikke får alle blokbelønninger til verifikation af transaktioner på grund af antallet af ADA -tokens, de har. Cardano er også fokuseret på DeFi og onboarding NFT-fokuserede platforme og har flere investorer på kanten af ​​deres sæder. Deres konsekvente implementering af netværksopgraderinger baseret på køreplanen har oplevet, at ADA -token rally efterfølgende nærmer sig $ 3 -mærket. Den seneste meddelelse om implementering af smarte kontrakter gennem sin Alonzo -hårde gaffel har givet grundlæggende vedtagelse af Cardano blockchain. Da projektet stadig er under udvikling, er ADA det tredjestørste kryptoværktøj efter markedsværdi. Ligesom Solana-blockchainens Pyth-netværk annoncerede Cardano sin blockchain-drevne market maker Cardaswap.finance. Prismæssigt er ADA en af ​​de hotteste mønter siden begyndelsen af ​​august og vokser med fænomenal 50% i den sidste måned. På pressetid handler ADA til 2.813 $, et fald på 0,92% i det daglige diagram.

4. Solana (SOL)

top krypto at købe Solana blockchain muliggør masseadoption af DeFi og NFT’er. I modsætning til begge rivaliserende blockchains er Solana imidlertid en af ​​de hurtigste dapps -platforme i blockchain -økosystemet, der kan prale af over 50.000 gennemløb. Det er også meget omkostningseffektivt, da udviklere kommer til at bygge videre på kryptoprotokollen, mens de betaler et ubetydeligt beløb i gebyrer. Dens miljøansvarlige platform er blevet et stort trækplaster for miljømæssige, sociale og governance (ESG) -sindede investorer, og protokollen har set flere integrationer end nogen anden blockchain-platform i august. Kryptovalutaen lancerede for nylig markedsdataudbyder i realtid Pyth-netværk efter tidligere at have integreret med blockchain-energiselskabet Power Ledger og Neon Labs. Denne masse integrationer har set SOL -token -rallyet mere end 220% i den sidste måned. Dette oplevede SOL ramte en rekordværdi på $ 100,67, hvilket overskred maj -højden på $ 55,91. På pressetid handler SOL til 101,21 dollar, en stigning på 9,11%. Denne parabolske stigning har oplevet, at SOL er blevet det ottende største kryptoaktive efter markedsværdi og en topkrypto at købe.

5. Binance Coin (BNB)

Binance Coin eller BNB er ikke på en bestemt mission, men det gør det ikke til et lille cap kryptoaktivt. Det digitale aktivs parabolske stigning til $ 650 i løbet af april-boomet i april så det skyde til den tredjestørste position og blive en topkrypto at købe. BNB har primært været brugt som et rabatmærke til handel på Binance -kryptobørsen, og har oplevet, at dens anvendelsesmulighed udvides med verdens største kryptobørs. Det spiller en afgørende rolle for problemfri kørsel af Binance Smart Chain (BSC) og er de facto -udvekslingstoken på den populære decentraliserede exchange (DEX) platform Pancakeswap. BNB har også nydt godt af det seneste bullish markedsløb og efterlod $ 300 -mærket og steg til $ 500 under Bitcoins stigning til $ 50.000 -mærket. Det er dog faldet lidt og handler i øjeblikket på $ 477,17, et fald på 2,04% dagligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.