Analyse: Bitcoin kom ind på et bjørnemarked efter et fald på 20%?

20% korrektion bitcoin-analyse

Kryptovalutamarkedet fortsatte med at falde i denne uge, på trods af at både kort- og langsigtede investorer fastholdt et mere rentabelt tilbud end den seneste septemberkorrektion.

I de sidste 7 dage er Bitcoin blevet handlet lavere, i den tredje uge af denne korrektion på omkring 20 % siden dens ATH, i pris mellem 59.000 USD og 53.000 USD. Så for on-chain analytiker Glassnode, "at holde dette niveau på $53.000 er nøglen til at støtte et tyremarked."

Bitcoin-pris (BTC) på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel – Besøg CoinGoLive.com

20 % korrektion fra All Time High (ATH)

Ibovespa er også på vej til at lukke ned med 20 % siden det højeste niveau i juni. Med dagens handelssession konsoliderer det lokale marked bevægelsen af langvarig fald på omkring 20%, siden højdepunkterne noteret i juni, som teknisk set kan betragtes af medierne som et "bjørnemarked ".

IBOV – Kilde: Tradingview

Med BTC mere end 20 % under alle tiders rekord, erklærede traditionelle medieoverskrifter, at Bitcoin er gået ind på et bjørnemarked. Men på kryptovalutamarkedet er situationen anderledes, da af de 6 rettelser på mere end 20% i 2021 var dette den mildeste.

Bitcoin priskorrektion siden den maksimale pris – Kilde: Glassnode

I efteråret i januar i år, den første på diagrammet ovenfor, rapporterede CNN, at flytningen betød begyndelsen på bjørnemarkedet for bitcoin. De kunne ikke have taget mere fejl, og Cointimes advarede dem samme dag.

Resultatet blev bemærket i løbet af et par måneder:

Bitcoin-pris og CNN-nyheder den 12/01/2021 – Kilde: Cointimes

Pas på overlappende salg

Som Glassnode-rapporten viser, er mængden af åbne futureskontrakter tæt på historiske højder (i BTC), i øjeblikket 400k.

Fremhævet i diagrammet nedenfor er en række likvidationer, som normalt opstår, når gearingen er for høj. Derfor sørgede analysefirmaet for at advare om mulige likvidationer i kaskade (squeezes).

"Finansieringsrenterne tyder kun på en let positiv tendens, hvilket gør scenarierne for lange og korte klemmer plausible," forklarede han.

åben fremtidig interesse
Fremtidig åben interesse – Kilde: Glassnode

Siden lanceringen af Bitcoin-futures-backed ETF'er på de amerikanske markeder, er dominansen af åben rente (pink) og futures-handelsvolumen (blå) på CME (Chicago Exchange) eksploderet endnu mere.

Dominans af CME Futures Contracts
Dominans af CME Futures Contracts – Kilde: Glassnode

Sardiner og diamanthænder

En anden vigtig bevægelse, der skal analyseres af Glassnode- dataene, er lang- og kortsigtede investorers adfærd. Diamanthænder (lang sigt) og sardiner (kort sigt) har et mere rentabelt tilbud end septemberkorrektionen, hvilket generelt kan ses som konstruktivt for prisen.

En almindelig adfærd, vi ser nær lavpunkter på tyremarkedet, er købere, der kapitulerer og tager tab. I skemaet nedenfor faldt realiserede overskud (grøn) sammen med korrektionen, og realiserede tab steg (pink), hvilket så tidligere midler.

Fortjeneste og tab realiseret på netværket
Netto overskud og tab – Kilde: Glassnode

Når man zoomer ind på sardiner, er profit/tab-forholdet for disse investorer faldet til under 1 i denne uge. Dette indikerer, at kortsigtede indehaveres forbrug tager tab på tværs af netværket, hvilket ofte er en tyremarkedstest, da sardinoverbevisning bliver testet.

Læs mere: Sardinernes rolle på kryptovalutamarkedet

Bitcoin STH Profit/Tab-forhold
Bitcoin STH Profit/Tab Ratio – Kilde: Glassnode

For at afslutte denne uges on-chain-analyse tilføjede kanalskaber Jaraguá: "Nu, mens prisen tester sardinernes overbevisning og handler omkring deres omkostningsbase, er markedet faktisk i en sundere position sammenlignet med septemberkorrektionen".

Nedenfor kan du tjekke analysen med andre vigtige indikatorer. Hvis du kunne lide denne artikel, så læs også analysen af den valuta, der er kollapset 85% siden dens oprettelse, og hvordan du, uanset om du kan lide det eller ej, er investeret i den .

Indholdsanalysen : Bitcoin kom ind på et bjørnemarked efter et fald på 20%? optrådte første gang i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.