Exchange køber to andre for 216 millioner USD, og dens token stiger næsten 250 %

Gode tegn for Bitcoin

Crypto.coms cryptocurrency-udvekslings- og betalingsplatforms marketingteam har arbejdet hårdt de sidste par uger. Projektet chokerede markedet, da det erhvervede Staples Center i en aftale, hvor den legendariske arena skiftede navn til Crypto.com Arena.

Annoncebestræbelserne har hidtil båret frugt i betragtning af ydeevnen af dets oprindelige CRO-token på markedet. I endnu en satsning erhvervede projektet to nye cryptocurrency-mæglere.

Crypto.com køber Nadex og Small Exchange

Denne onsdag (01) meddelte Crypto.com , at det havde indgået en aftale med IG-gruppen om at erhverve to mæglerselskaber under dets ledelse, Nadex og Small Exchange.

Begge mæglerselskaber tilbyder en række tjenester til kunder, hvor Nadex fungerer som en USA-baseret reguleret onlinebørs og clearinghus med fokus på detailhandel for derivatprodukter, mens Small Exchange er en futuresbørs også for handelskunder.

Læs også: Cryptocurrency-kort lanceret af Crypto.com og Visa i Brasilien

Crypto.com lukkede aftalen om at erhverve begge mæglere for anslået $216 millioner fra IG Group. Nadex er ejet af IG Group, men selskabet ejer kun 39% af Small Exchanges kapital.

Handlen ville skulle opfylde betingelser såsom at gennemgå en regulatorisk gennemgang, og transaktionen ville blive betalt kontant, med lukning forventet i første halvdel af 2022.

CRO stiger næsten 250 %

Kryptoaktive mæglervalutaer er de foretrukne altcoins for mange investorer, og en af de mest fremtrædende i denne uge var CRO – Crypto.coms oprindelige token – en stigning på 56 %, da markedet korrigerede .

Ifølge CoinGoLive sprang CRO omkring 250% i de sidste 30 dage drevet af reklamehandlinger.

crypto.com udvekslingstoken stiger næsten 250% ifølge CoinGoLive
CRO historie og pris – Kilde: CoinGoLive.com

Læs også: Tid til at sælge? Brokerage cryptocurrency med 500% potentiale kan korrigere på kort sigt

Stigningen af CRO skyldes lanceringen af sin egen blockchain og en udvidelse af sit kort til lande som Brasilien. Stigningen i kortfordele er betinget af CRO-hold, og i takt med at antallet af kortbrugere vokser, er der mindre CRO på markedet.

Næste skridt

Køb af begge børser vil give Crypto.com mulighed for at tilbyde brugere i USA muligheden for at handle med visse derivater og futures-produkter.

Det er det næste skridt i at udvide Crypto.coms rækkevidde på tværs af rummet og bringe kryptotilbud tættere på sine kunder.

”Vores mål som platform er at give vores kunder en pålidelig, sikker og reguleret platform med værktøjer i verdensklasse til at opnå økonomisk uafhængighed. Dette foreslåede opkøb bygger på dette løfte og vil give vores kunder adgang til et helt nyt sæt af finansielle værktøjer til at komplementere vores nuværende tilbud. ”

– Kris Marszalek, CEO og medstifter af Crypto.com

Efter afslutningen af aftalen vil de administrerende direktører for begge børser, Travis McGhee og Donald Roberts, beholde deres roller i fremtiden. Begge virksomheder vil dog være under ledelse af Crypto.com-mærket.

Læs mere:

  • Ethereum står over for høje rater i 2nd tier, Vitalik Buterin går videre med løsning
  • Centralbanken evaluerer brugssager for ægte digital med DeFi og IoT
  • Valutaen falder 85% siden oprettelsen, og du investerer i den

Content Exchange køber yderligere to for 216 millioner dollars, og dens token stiger med næsten 250%, dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.