Blockchain.com køber argentinsk fintech og planlægger kontorer i Brasilien

Tirsdag (30) blev købet af SeSocio, en argentinsk fintech dedikeret til handel med kryptoaktive stoffer, investeringsstyring og kapitalstyring, af Blockchain.com, en af børserne med den længste bane og global anerkendelse, annonceret.

I det, der utvivlsomt betragtes som et af de største opkøb i regionen og specifikt det største, som Blockchain.com har foretaget til dato. Blockchain.com planlægger også nye kontorer i Latinamerika.

Latinamerika bliver kronjuvelen

Strategien er skitseret: Blockchain.com har til hensigt at blive en reference i Latinamerika, og derfor opkøbte det SeSocio fuldstændigt for at komme ind på et så unikt marked som regionen.

Nogle onlinekilder, såsom Bloomberg , påpeger, at købet af argentinerne Guido Quaranta og Gastón Krasny var 120 millioner dollars for en platform, der kun havde fungeret på markedet i 4 år.

Selvom det inden for virksomhedens planer om at indlemme de 100 medlemmer af Sesocio på den globale liste, ville dette i alt 400 personer, der padler for at udvekslingen bliver en realitet. Og selvom Argentina dermed bliver det første land, der erobres, har Blockchain.com planer om at etablere kontorer i andre lande som Brasilien, Chile, Colombia og Mexico.

en strategisk alliance

Købet er en økonomisk strategisk alliance for SeSocio, men kommercielt for Blockchain.com, og dette blev påpeget af dets hovedpersoner:

"Vi er meget stolte af, hvad vi har været i stand til at bygge på det latinamerikanske marked og den vækst, vi har opnået som virksomhed indtil nu," sagde SeSocio medstifter og CEO Guido Quaranta.

"Jeg er sikker på, at SeSocio vil trives i dette næste kapitel af vores rejse. Sammen med Blockchain.com vil vi være banebrydende for en ny æra med masseadgang til kryptografiens verden i Latinamerika og videre."

Udveksling

Det er i øjeblikket muligt at læse "By Blockchain.com" på SeSocios hjemmeside, som symboliserer den allerede udkrystalliserede alliance. Dette bringer interessante fordele og produkter som et Mastercard-kort, der kan bruges overalt i verden.

Artiklen Blockchain.com køber argentinsk fintech og planlægger kontorer i Brasilien blev set for første gang på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.