Robinhood-aktierne falder 70%, og kryptohandlen styrtdykker

Robinhood (HOOD) aktier er faldet med 70% i de seneste fire måneder. Selskabet blev ramt af omdømmeangreb og omsætningsfald i tredje kvartal, hvilket kan ligge bag devalueringen.

RobinHood (HOOD) aktier lukket ned $ 25.94 på Nov. 30, ned næsten 70% i august 2021. Ved begyndelsen af august, bestanden blev vurderet til lidt over $ 70 Nedturen er et stort slag for handel app, som har været igennem en hård år.

Den nærmeste fremtid ser vanskelig ud for virksomheden, som arbejder på at forbedre sit omdømme. Alene inden for den seneste måned har Robinhood oplevet en eskalering af ofre med et sikkerhedsbrud og et fald i omsætningen fra handel med kryptoaktive stoffer, som afsløret i en finansiel rapport.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Hvad angår hvorfor der er så stort et fald i værdiansættelsen, kan en delvis årsag være, at meme-mønter falmer. I andet kvartal af 2021 blev Robinhoods omsætning drevet af Dogecoin-feber (DOGE). Disse transaktioner tegnede sig for mere end 60% af de $233 millioner, der blev genereret af kryptovalutaen i det kvartal.

En mere væsentlig årsag til, at Robinhoods aktier kan være faldet, er den betydelige reduktion i kryptoaktive indtægter oplevet i tredje kvartal af 2021. Exchange rapporterede kun $51 millioner i kryptovaluta-indtægter, langt fra $233 millioner i andet trimester.

Virksomheden har forudset lanceringen af sin børsnotering til udgangen af juli 2021 og vil tage skridt til at bekæmpe mulige krænkelser. Hun hyrede også en tidligere overholdelseschef i Grayscale til at hjælpe med regulering.

Hvordan bliver det nye år for Robinhood?

Fremtidsudsigterne for Robinhood er heller ikke specielt rosenrøde. Virksomheden kan tage en tur og finde fornyet kraft med nye produkter, men der er nogle forhindringer i horisonten.

SEC fungerer som en af disse forhindringer, da den nu gennemgår forbuddet mod betaling pr. ordre (PFOF). Myndighedenidømte Robinhood en bøde på 65 millioner dollars i december 2020 for at opkræve skjulte gebyrer, der falder ind under PFOF-modellen. Robinhood får det meste af sin omsætning fra sidstnævnte, da det har en forretningsmodel uden kommission.

Robinhood håber, at de nye funktioner vil hjælpe med at tiltrække brugere og øge omsætningen. Finansieringsselskabet lancerede en tilbagevendende kryptoaktiv investeringsfunktion i september 2021 og arbejder på andre funktioner, der vil blive frigivet senere.

Robinhood-aktierne falder med 70 %, og kryptohandlen styrtdykkede blev første gang set på BeInCrypto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.