Markedet forbliver bullish, men $100.000 for Bitcoin virker langt væk; analytikere siger

tyre statue

Bitcoin skal stige 77 % i løbet af de næste fire uger for at nå den værdi på $100.000, der er almindeligt forudsagt ved årets udgang. Mens analytikere er positive på markedet, forudser de ikke et sekscifret rally for lederen på kort sigt.

ETF, lange positioner og markeds gearing

"Den seneste Commitment of Traders – COT-rapport viser likviditeten af lange positionerChicago Mercantile Exchange – Chicago Mercantile Exchange, med større engagement fra kapitalforvaltere," sagde Laurent Ksiss, specialist i børshandlede fonde (ETF) i krypto og direktør for CEC Capital.

Rapporten blev offentliggjort fredag. "Når det er sagt, vil det ikke være nok at forpligte sig til $100.000-rallyet i denne måned, som alle forudsagde."

Ksiss sagde, at kryptovalutaen forbliver sårbar over for prisfald drevet af gearing-afregninger. "Så længe den langsigtede tendens forbliver positiv, forbliver kortsigtet pres og frasalg, på grund af den øgede gearing, der tilbydes, høje og vil fortsætte med at presse BTC-prisen," tilføjede Ksiss.

Dette skyldes, at investorer, der var bullish med deres lange positioner i gearing, kan blive likvideret med udløb af kontrakter, hvilket kunne give mere styrke til nye investorer, der trådte ind med korte positioner – korte positioner.

Udestående kontrakter – åben interesse (OI)

Selvom mængden af open rente (OI) bitcoin-futures i amerikanske dollars for nylig er faldet sammen med cryptocurrency-prisen, forbliver metrikken høj, når den måles i BTC-termer, hvilket indikerer overdreven gearing i markedet. Åben rente (OI) refererer til antallet af kontrakter handlet, men ikke afviklet med clearingpositioner.

"Open contract (OI) bitcoins har holdt sig over 365.000 BTC i mere end en måned," sagde den ugentlige Arcane Research offentliggjort tirsdag. "Det er ikke almindeligt at se en så høj OI blive vedligeholdt i så lang en periode. Dette kan tyde på, at markedet er for mættet med gearing."

Gearing er en teknik, der har til formål at maksimere rentabiliteten, der udføres gennem en form for gældsætning. Det vil sige, at den fungerer som en kreditgrænse, som giver dig mulighed for at flytte et højere beløb, end du har på børser .

Et andet tegn: mængden af åben rente på Chicago Mercantile Exchange, et termometer for institutionel aktivitet, faldt sammen med en genoptagelse af aktiviteten hos Bybit med fokus på detailhandel. Tidligere banede stigningen i aktiviteten hos Bybit vejen for prisfald.

Bitcoin Futures Market Chart med åbne kontrakter

Udbudschok på detailmarkedet er muligt, men institutioner bør udelades

Mens et fortsat fald i nettoudbuddet på spotmarkedet lader døren stå åben for et stort opsving i store indkøbsordrer, virker stærkere institutionelle bevægelser før 2022 usandsynlige.

"Når slutningen af året nærmer sig hastigt, vil de fleste investorer sandsynligvis sænke deres risikoposition, hvilket giver dem mulighed for at levere anstændige årlige præstationer," sagde Laurent Ksiss. "Vi ser ikke et tyrefægterløb i 2021."

Mere end 75 % af forsyningen kan anses for illikvid ifølge data fra Glassnode. Bruttoudbud er defineret som antallet af mønter, der opbevares på private adresser, der flytter mindre end 25 % af de modtagne mønter. HODLerne.

Matthew Dibb, COO og medstifter af Stack Funds, sagde, at chancen for bitcoin for at klatre til $100.000 bliver mindre for hver dag, da det makroøkonomiske miljø ikke ser gunstigt ud, især med Federal Reserve-formandens seneste aggressive vending, Jerome Powell, for en mere " høgeagtig " holdning – forsøger at neutralisere inflationen.

"Centralbanken kan diskutere muligheden for at fremskynde reduktionen i obligationskøb eller reducere aktivkøb på mødet i december," sagde Powell tidligere på ugen.

Altsæson

"Selvom vi er optimistiske på kort sigt for bitcoin, er der voksende tvivl om, at $100.000 vil blive nået," sagde Dibb. "Fornyet interesse er imidlertid vist i ethereum og andre mønter forbundet med top-tier blockchains."

Mens bitcoin er faldet 1,4 % i denne uge, er ETH steget omkring 5 %. ETH/BTC-parret har brudt sin konsolidering på flere måneder, hvilket signalerer en mulig æterforspring i påskønnelse eller et kapitaliseringsskifte fra bitcoin til ether og andre alternative kryptovalutaer i de kommende uger.

Ethereum versus Bitcoin graf med trekantbrud

"Lige nu er ETH klar til at lave nye højder om BTC – noget vi ikke har set siden ICO-hypen i 2017," bemærkede David Hoffman, grundlægger af Bankless nyhedsbrev.

Hoffman tilføjede, at det potentielle brud på forholdet over 0,80 ville bringe endnu en "vild periode på kryptovalutamarkederne". ETH/BTC handler i øjeblikket tæt på 0,80-mærket på Binance.

Udover Ethereum er der andre altcoins, der kan præstere bedre end Bitcoin.

I 2017, for eksempel, havde Nano (XNO) sit største bullish rally i slutningen af året, der gik imod markedet.

Grafik af nanoen med en prisstigning på 45442% mellem november 2017 og januar 2018

"Et bullrun til $100.000 virker usandsynligt, da der kan være en stor stigning i altcoins senere på måneden," sagde MintingM, et Mumbai-baseret kryptografisk aktivforvaltningsselskab.

Alligevel sagde MintingM, at bitcoin kunne overraske alle, hvis en stor virksomhed eller et stort land accepterer det som betalingsmiddel, eller hvis US Securities Exchange and Commission (SEC) godkender en kontant ETF, da det i øjeblikket kun er fremtidige ETF'er, der er tilladt, hvilket forårsager stort løftestangspres, vi diskuterede ovenfor.

Ifølge historiske data kan bitcoin stige til omkring US$73.000 – omkring 29% over den nuværende pris på US$56.400, hvis den makroøkonomiske situation forbedres.

"Det gennemsnitlige Thanksgiving-afkast gennem årets udgang var 29%, med et mægtigt stigning på 72% i 2020," sagde Jeff Dorman, CIO i Arca, i en blog, der blev offentliggjort mandag.

Læs mere:

Bitcoin netværksvolumen stiger, og Jorden "går til månen" – Markedsoversigt

Cryptoactive, som Felipe Neto investerede, stiger 79 pct. "Jeg vil ikke længere tale om krypto"

5 kryptovalutaer, der blev mest værdsat i november

Regulering for kryptovalutabanker, der kommer hurtigere end forventet

Nano, Cannabis, Jay-Z og hvordan de er relateret

Markedsindholdet forbliver bullish, men $100.000 for Bitcoin virker langt væk; analytikere siger først dukkede op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.