Airbnb kan acceptere kryptovalutaer i 2022

Kvinde med bitcoin foran et hus - Airbnb

Aribnbs administrerende direktør – Brian Chesky – signalerede om aftenen den 4. januar muligheden for at implementere cryptocurrency-betalinger på platformen i 2022.

Brugere anmoder om implementering af kryptovalutaer på Airbnb

Signalet kom, efter at Brian spurgte sine twitter-følgere, hvad de kunne tænke sig at se implementeret på Airbnb i 2022, og blandt alle anmodningerne var adoption af kryptovalutaer som betalingsform langt den mest efterspurgte.

I tweetet udtalte den administrerende direktør, at de modtog mere end 4k forslag, hvor betalinger i kryptovalutaer var de første blandt dem. Der står også at:

"Vi arbejder allerede på de fleste af dem, lad os se de andre nu!"

I kommentarerne til det forrige tweet, hvor han stillede spørgsmålet, kan vi se en bruger foreslå spørgsmålet om betalinger i kryptovalutaer, fordi mange lande – såsom Argentina – blokerer internationale betalinger, efterfulgt af svaret:

"Vi ser på det."

afspilning af tweet

At acceptere betalinger i kryptovalutaer er en nødvendighed

Der findes forskellige typer kryptoprojekter på markedet med forskellige formål.

Nogle projekter er platforme, der giver dig mulighed for at bygge decentrale applikationer og smarte kontrakter på din blockchain; andre sigter mod at levere indkomstskabende underholdning gennem spil for at tjene penge; nogle er fokuseret på at være samleobjekter; andre i at tilbyde alternativer til det finansielle system, med DeFi-projekter – decentraliseret.

Men det hele kom i stand med forslaget om at løse dobbeltforbrug, fremme en digital knaphed, uden behov for mellemmænd, som ikke eksisterede før, med Satoshi Nakamotos forslag om at skabe et peer-to-peer elektronisk pengesystem med Bitcoin (BTC) .

Kryptoindustrien har ekspanderet og udviklet sig, men den blev primært skabt for at være digitale penge . Et reelt alternativ til det mangelfulde politiske monetære system.

Sager som den, der blev citeret af Esteban Cervi, som svar på Brian Chesky, hjælper med at demonstrere det presserende behov for virksomheder til at tage de nye digitale penge i brug.

Og dette behov er endnu mere til stede for globale virksomheder som Airbnb, der tilbyder internationale tjenester, fri for grænser, og som bruger pengeoverførsler fra – og af – rundt omkring i verden.

Transaktionsvolumen

Den administrerende direktør udtalte også, at når han refererer til betalinger i krypto, taler han om en tilgang "inklusive en række token-ideer."

Tweet-afspilning - Airbnb

Hvilket kan betyde, at de studerer flere projekter, og det kan være, at de vil give hver enkelt bruger af platformen mulighed for at vælge, hvilket de vil arbejde med.

@bchesky kommenterede også, at hans volumen af betalinger foretaget siden 2013 er $336 milliarder , hvilket ville svare til cirka en tredjedel af Bitcoins (BTC) markedsværdi, ifølge Coingolive .

For denne volumen kan virksomheden have stor gavn af at implementere kryptovalutaer med større skalerbarhed såsom Bitcoin Cash (BCH) eller Nano (XNO) – uden netværksgebyrer og endelige bekræftelser på mindre end 0,3 sekunder. Med utrolig hurtige transaktioner.

Få mere at vide: Minepuljen revolutionerer måden at betale minearbejdere på og sparer R$55 millioner i gebyrer; forstå

En bruger på reddit vurderede, at i disse 10 år, hvis alle 336 milliarder dollars var blevet behandlet med kreditkort, brugte Airbnb cirka 6,7 milliarder dollars i gebyrer betalt til tjenesteudbydere alene.

Airbnb har fokuseret sin positionering og mange af sine løsninger på miljømæssig bæredygtighed, så det er også muligt, at virksomheden prioriterer kryptovalutaer med lavere CO2-udledning, som det er tilfældet med nano.

reproduktion med Airbnbs overskrift mere bæredygtighed
Kilde: TheRising.com

Læs mere:

OpenSea bliver verdens mest værdifulde kunstmarked med en værdi af 13 milliarder dollars

De rigtige Bitcoin-hvaler – Find ud af, hvem de store institutionelle indehavere er

Airbnb-indhold kan acceptere kryptovalutaer i 2022 dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.