XRP, Litecoin, Chainlink: Hvilket alt er mere tilbøjeligt til at udkonkurrere de andre

XRP, Litecoin, Chainlink: Hvilket alt er mere tilbøjeligt til at udkonkurrere de andre

For første gang i tre måneder passerede Bitcoins værdiansættelse tærsklen på $ 50.000 søndag. Tidligere præcedenser antyder i rimeligt omfang korrelationen mellem prisbevægelser og Bitcoins indflydelse på andre mønter. For eksempel ramte næsten alle mønterne deres højdepunkter i april-maj-perioden og trådte derefter ind i korrektionsfasen sammen. Så vil vi også være vidne til et kollektivt stævne denne gang?

Hvad er oddsen for, at altcoins følger Bitcoins jakkesæt

Faktisk var den sammenhæng, som XRP, Chainlink og Litecoin delte med Bitcoin, ikke rigtig intens [0.79, 0.84, 0.82, respectively] i skrivende stund. Interessant nok fremhævede Cryptowatchs data, at de samme alts deler en større afhængighed [0.80, 0.88 and 0.85] om Ethereums prisbevægelser. De fleste af altmøderne tidligere har været Ethereum-drevne og ser på korrelationsstatistikken, denne gang ser ikke anderledes ud. Så for at alt -sæsonen rent faktisk kan sætte fod, skal altcoin -lederen, Ethereum, gå foran. ETH’s rally er som sådan allerede begyndt at vinde damp. Hvis det lykkes at rydde de få forhindringer, der er på vejen, kan man forvente, at dens værdiansættelse vil overstige $ 3500. Alle alts ville i eftertid høste fordelene.

Hvad så med de næste dage?

Futuresmarkedet hjælper stort set med at fastslå, hvilken retning en bestemt tendens bevæger sig. Derfor bliver det vigtigt at analysere tilstanden for at besvare det førnævnte spørgsmål.
Lang-kort forhold-LINK || Kilde: ByBt Lang-kort-forholdet skildrede som altid ikke nogen drastisk forskel mellem handlende fra begge ender af spektret. ByBts data for alle de tre alts bekræftede det samme. Ergo, for at forstå, om handlende hælder til et bullish udsyn til disse alts eller ej, bliver det vigtigt at fordybe sig i likvidationsdata og finansieringsrente.
Samlet likvidation – XRP || Kilde: ByBt Hvad XRP angår, har antallet af lange likvidationer ($ 19,72 millioner) stort set været i stand til at overstige antallet af korte likvidationer ($ 7,229) i løbet af de sidste to dage. Dette indikerer i et rimeligt omfang, at XRP -markedet har været mere gunstigt for korte handlende på det seneste. Ikke desto mindre så man i skrivende stund tendensen ændre sin kurs. Det samme er afbildet i ovenstående diagram. Den baisse stemning på Litecoin- og Chainlink -markedet blev derimod endnu mere intens i pressetiden. I samme tidsvindue stod antallet af lange likvidationer for begge disse alts på $ 2,4 millioner og $ 1,96 millioner, mens antallet af korte likvidationer afspejlede en værdi på henholdsvis $ 984,98 tusinde og $ 469,88 millioner.
Finansieringsrente – LINK || Kilde: ByBt Blandt alle tre alts har Litecoins finansieringsrente i løbet af de sidste 8 timer ligeledes været nogenlunde neutral (0,06). XRP og LINK viste imidlertid en klar trend og var stort set positive (henholdsvis 0,11% og 0,093%). Den positive finansieringsrente indebar faktisk, at et flertal af handlende var bullish med hensyn til de forudsigelige udsigter for både XRP og LINK. I betragtning af ændringen i XRPs likvidationstendens og finansieringsrentens tilstand kan det siges, at dette alt sandsynligvis ville overgå LINK og LTC i de kommende dage.

Leave a Reply

Your email address will not be published.