On-chain data tyder på, at bitcoin stadig er billig

On-chain data tyder på, at bitcoin stadig er billig

On-chain data tyder på fortsættelse af hovedtrenden, men på kort sigt bør der fortsat vises nogle små korrektioner eller endda store fald. I denne tekst vil vi se på de vigtigste økonomiske metrics for Bitcoin, sammenligne med pris og identificere bevægelser produceret af markedsaktører for at definere sandsynlighed for fremtidige bevægelser. Bitcoin reserver inden for mæglere forbliver på samme niveau, sidelæns i mere end 24 dage. Efter en stor stramning af udbuddet er prisen flyttet op på niveauer, og nu forventer vi at stå over for modstand op til det øvre område omkring $ 58.000, da der var en første test på $ 50.000 efter mere end 100 dage som det første mål for modstand.
Bitcoin -reserver på alle børser (figur 1h) Prisen undgik den ophobning, der var tilbage i 79 dage, og det mønster, der fortsætter med at trække, er en prisgenopretning mod det øvre område, der har det nævnte mål. Reserver kan foreslå en justering for at fortsætte nedtrenden på kort sigt, dvs. BTC -tilbud ville komme ind i mæglerhuset, hvis dette sker, kan det være muligt at sælge i denne region.
Bitcoin-reserver på tværs af alle udvekslinger (1D-diagram) Vi er meget tæt på $ 51.000, og hvis du tror, ​​at sælgere vil dukke op over dette niveau, vil det være vigtigt at spore den kortsigtede bevægelse af reserver i de kommende uger. Der er fortsat stigninger i Bitcoin-udstrømninger hos mæglere over gennemsnittet, og det er vigtigt at fortsætte med at ske, da prisen fortsat bryder igennem modstandsniveauer.
Bitcoin -udstrømninger på tværs af udvekslinger (figur 1h) Midt i det bullish mønster, der har fulgt de sidste par uger, skete der en lille tilbagetrækning ugen før, og igen så vi denne seneste stigning i Bitcoin -udstrømninger til muligvis eksterne porteføljer. Efter at prisen brød mikromodstanden omkring $ 47.000 den 20. august, kom ~ 17.300 BTC ud af mæglere. Se nedenfor for den pågældende dag opdateret på Twitter:

Netflow, der fungerer som et termometer mellem input/output Bitcoin flow, var i denne periode ~ 8.600 BTC negativ, hvilket betyder, at der var meget mere volumen i output end input. Nogle træk som dette kan være et af tegnene på fortsat genopretning. Vi kan tænke på muligheden for, at salget, der danner modstandene på dette prisniveau, ikke er nye tilbud, der kommer ind på markedet, som Reserver foreslog, men snarere demontering af den forkerte position, der blev bygget under korrektionen.
Lager-til-flow model
Langsigtede indikatorer indikerer, at prisregionen under $ 60.000 er undervurderet, hvilket betyder at købe regioner til det næste høje træk over det sidste all-time high. Og en fejljustering mellem on-chain data og pris er i gang, da prisen søger denne justering i de seneste dage.
Stock-to-Flow Reversion Graph Stock-to-Flow Reversion måler den relative forskel mellem markedsprisen og SF-indekset. Det har rørt den grønne boks igen siden december 2020 med en afvigelse fra priserne, der bekræfter baggrunden. Da priserne falder under understøttelsen, går SF til den lave bund og opretter et reverseringsmønster kaldet OCOI (Shoulder, Head, Inverted Shoulder). SF -støtten markeret med den røde linje viser de to ‘skuldre’ på samme niveau som bunden holdt på samme niveau. Den nuværende top flyttede ikke væk fra SF som i 2017, hvilket signalerede, at det ikke er slutningen på cyklussen.
Bitcoin + Netflow ind/ud -strømme I morges fandt en sædvanlig transaktion sted, omkring 17.000 BTC indtastet hos mæglere, Netflow var positiv med et gennemsnit på 15.200 BTC. 97% af denne post var kun af Huobi Global, kort efter bekræftet af CryptoQuant som en intern mæglertransaktion.

Som vi kan se ovenfor, var de udgange den 20. august, som jeg nævnte, ikke interne transaktioner bekræftet af CQ, så det var muligvis hvaloverførsel til ekstern portefølje, der specifikt fandt sted i mæglervirksomheden FTX.
Afvikling af korte positioner på alle USD -udvekslinger (figur 1h) Ved brud på $ 50.000 -niveauet var der ingen top i afregninger på Short -positioner, den præsenterede mængde var relativt lav.
Afregninger med korte positioner på alle USD -udvekslinger (1 mio. Diagram) Prisen oprettede derefter et akkumuleringsflag mellem $ 50.000 – $ 50.500, og vi kunne forvente et skub i stopordrer fra shortsene, der forårsagede afregninger fra målet markeret i AT (Region of $ 50.700). Dette område er 50% af den neutrale zone, som blev markeret i den sidste tekniske analyse som toppen af ​​modstand. Tyrenes angreb på denne værdi er uundgåeligt, kort tryk skal forekomme samt modstand mod det område, der var toppen af ​​det korrigerende træk ($ 58.000)
BITCOIN/USD Daglig diagram Som vist i diagrammet ovenfor, er dette allerede det område, som ekspansionen trak, der rammer præcis den ugentlige lukning, som jeg også viste i den sidste AT. I det øjeblik det bryder dette første interval, 50%, vil niveauet blive defineret som støtte til at presse priserne højere mod toppen af ​​den neutrale zone.
BITCOIN/USD Daglig diagram Dette mønster skal fortsætte, da polariteten har tændt for referencekanalen (akkumulering mellem $ 30.000 – $ 40.000), hvor det centrale punkt, jeg citerede, var 50% ($ 37.158,02), der tegner det samme træk, der skulle ske. Ved at bryde dette centrale punkt blev det defineret som support og pressede priserne mod toppen af ​​CR.
BITCOIN/USD Daily Chart Efter brud på CR -toppen, er sandsynligheden for, at den sidste ATH bliver brudt i betragtning af kun AT, 99%, det næste modstandsbånd efter dette er toppen af ​​den næste neutrale zone ($ 85.000), idet ekspansionen spilles 2x op.
BITCOIN/USD Ugentligt diagram På det ugentlige diagram kan du se det røde bånd ovenfor, der svarer til toppen af ​​den korrigerende bevægelse, og det bånd, vi befinder os i, er udgangspunktet for modstanden, der udvides til $ 58.000
BITCOIN/USD Ugentligt diagram Det er stadig muligt at teste det blå bånd igen for at bekræfte som højere støtte mod $ 30.000 fælden – dette opretter en bullish Pivot på det ugentlige diagram, bare i betragtning af AT. Muligheder kan ikke udelukkes. Signalet frembragt på det månedlige diagram er gået til fordel, og sandsynligheden for, at frem til slutningen af ​​denne måned accelererer mod toppen af ​​det korrigerende træk, er høj. Der er ingen modstand der, bare i betragtning af dette diagram.
BITCOIN/USD Månedlig graf Fremover begynder tyrene at oprette FOMO med skræmmende kortsigtede bullish mønstre, der stiger fra en stærk pris og genererer grådighedstrigger hos detailinvestorer, der vil flytte sig selv.
Angst/grådighedsindeks Frygt/grådighedsindekset er allerede på 79 punkter, det nuværende øjeblik er ekstrem grådighed.
Angst/grådighedsindeks -diagram Se, at i COVID -bevægelsen mellem marts/april 2020 stod indekset på 50% i nogen tid, før det hoppede tilbage over for at indikere grådighed. I den aktuelle bevægelse er genoptagelsen af ​​grådighed meget hurtigere. Bitcoin -netværksdata angiver let prisjusteringen mellem det bånd, vi begyndte at indtaste. Genoptagelse af bullish stemning er endnu et positivt tegn på, at nye niveauer over $ 65.000 snart er nået. Ved at klikke på diagramlegenden bliver du omdirigeret direkte til CryptoQuant og kan se diagrammet live.

Leave a Reply

Your email address will not be published.